Jön a Twilight kettő, mivel az egy kaszál

Ahhoz képest, hogy egy kis stúdió állította elő a filmet, és kivitelezésben Covenant szint, a Twilight első hétvégéje brutális bevételi pénzeket fog jelenteni a készítők hadának, hiszen már van 35 milliója, ami szerintem több mint amennyibe került (nem hozták nyilvánosságra az adatot), és még van a hétvégéből hátra, odakinn csak most jön a szombat este.

Ennek egyenes következménye, hogy most már hivatalosan is bejelentette a Summit, hogy a New Moon című második rész jönni fog. Eddig is ment a pletyka, meg várható volt, hiszen a könyv sem 1 kötetes, nem erőltetett folytatás lesz, viszont azért megvárták a film bemutatóját, és az első pénzeket.

17 hozzászólás a “Jön a Twilight kettő, mivel az egy kaszál” bejegyzéshez

  1. én még hétköznap olvastam, hogy kb. 70 milliót jósoltak az első hétvégére én meg csak lestem, hogy ok ott “kult” könyv, de nem sok az egy kicsit a megvalósítást nézve, hát lehet keveset mondtak :-) így még esélyesebb, hogy QofS 60% körüli (olyan 55% jósoltak) esés ami NAGY, a “rossz” kritikákat és a “rossz szájreklámot” látva (remélem észhez is kapnak a 3.részre a készítők, de OFF), de úgy látszik az alkonyat is alárak, hihetetlen a legjobb biznisz ma már női filmeket gyártani, olcsók és kaszálnak!

  2. azért a 70-et nem fogja sokkal túlszárnyalni valszeg, ha egyáltalán meglesz. én is olvastma h annyit tippelnek

  3. “hihetetlen a legjobb biznisz ma már női filmeket gyártani, olcsók és kaszálnak!”

    mondod ezt pár sikerfilm alapján és nem látod, hogy mennyi bukott. false.

    legjobb üzlet képregényfilmet csinálni, nem? (nem.) a két legnézettebb idén amerikában.

    a legjobb üzlet animációt csinálni, nem? (nem.) 3 a top10-ben.

    a legjobb üzlet szuperhősöset csinálni, nem? (nem.) 3 a top10-ben.

    nincs semmi fix receptről szó. a twilightnak egész egyszerűen minden összejött marketingügyileg. népszerű – de annyit senki nem várt volna tőle, mert akkor nem a summit csinálja meg és nem 30 millióból.

  4. winnie, már megint megmondod a frankót :-D amiket felsoroltál azokra is lehet nem egy ellenpéldát sorolni, akár az idei filmek közül is, nem a bevétel a lényeg hanem a HASZON (na jó meg a kockázat is, mert az se mindegy)!

  5. az írónő már azt nyilatkozta hogy öt filmet csinálnak a négy könyvből, mert az egyik nagyon hosszú. Én már elkezdtem a könyvet, nagyon tetszik. Megnézem a filmet is csütörtökön.
    Itt olvastam a könyvről + filmről,ezt nektek köszönhetem. :)

  6. Képregényfilm, szuperhősös film számomra majdnem ugyanaz Winnie… :P Ami érdekesebb fejtegetésed volt az az, hogy vajon a második rész nem jut-e a Narnia sorsára? :)

  7. winnie, “..de annyit senki nem várt volna tőle..” olvass feljebb pár sorral, ahogy humannal tárgyaljuk, hogy miket JÓSOLGATTAK! :-D
    N30, sztem nem, mert a könyvek is mennek, szóval HP-effektus!

  8. Én egyelőre csak az első könyvet olvastam, és annyira tetszett hogy két nap alatt elolvastam … kétszer. A filmről nem tudok véleményt mondani, mivel nem tudni mikor fogom megnézni, de igazából nem kell csodálkozni, hogy ekkora a hisztéria körülötte. Minden lány olyan barátra vágyik, mint Edward Cullen. Egy modern úriemberre, aki valamilyen szinten még tiltott gyümölcsnek is számít és egy kisebb fajta rosszfiú beütése is van. Ennyi a varázsa. Olvasás közben néhányszor majdnem magamhoz nyúltam. :D Amerikában a könyvnek már legalább akkora kultusza van (ha nem nagyobb), mint Angliában a Harry Potter könyveknek. Az meg nekem valahogy egyértelmű volt, hogy a többi könyvből is készítenek filmet … elvégre … nah értitek. Legalább most már reménysugár is van. :)

  9. ezt már kitárgyaltuk, a HP vs Twilight lázat, direkt be is van linkelve az a poszt ahol megy erről a duma. Aki itt akar offolni róla az számítson a karakterjeinek az eltűnésére, munkájának kárbaveszésére.

  10. “Minden lány olyan barátra vágyik, mint Edward Cullen. Egy modern úriemberre, aki valamilyen szinten még tiltott gyümölcsnek is számít és egy kisebb fajta rosszfiú beütése is van. Ennyi a varázsa.”

    Ebből nekem az jön le hogy eléggé célzott a könyv közönsége, meg ugye ebből adódóan a filmé is , szóval nem hiszen hogy bepróbálom. Így azért a láz és a hozzá kapcsolódó bevételek már eléggé tiszteletet parancsolnak (mármint hogy nem általános csak a potenciális nézők felének van komolyabb rajongása irányába)

  11. Be fogom próbálni, de már most látom hogy csalódott leszek a moziból kifelé jövet… Csak már érdekel hogy mire fel ez a hisztéria, ami amcsiban kialakult a téma körül.

  12. nagyon meglepő ekkora nyitás, de tuti jelentős visszaesése lesz majd…elég rossz kritikákat kapott, én biztos kihagyom, amúgy sem érdekel a film…

  13. Szégyen és gyalázat hogy az értékes filmek 20 millió dollárig sem jutnak, az ilyen tini hülyeség (hülyítés?) meg 70 millióig , illetve most már biztos hogy 100 millió fölé.

    Most néztem meg az előzetest, hát bazz, ekkor hülyeséget rég láttam…. ugyanaz a középsulis tinidráma – tiniromantika, ami minden filmben ezerszer el volt már sütve, csak most a srác vámpír …

    Amúgy miért nem tudnak rendes vámpíros filmet csinálni?
    Amiben a vámpírok nem csak idétlenül vicsorognak dülledt szemekkel? Mert kb. ez annyira félelmetes mint a portás bá’ a suliban …
    Talán ideje lenne, ha egy profi forgatókönyvíró és rendező kézbe venné a Vampire: The Masquerade könysorozatot …

    http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire:_The_Masquarade

  14. Én is olvastam a könyvet és hát meg kell mondjam, hogy néhol már túlságosan is romantikus volt (mondhatnám, hogy nyálas),de szerintem még megengedhető neki. Ezt leszámítva magávalragadó olvasmány. Szóval a filmet is bepróbálom, csak kicsit tartok tőle, hisz a kritikák tényleg alaposan lehúzták. De hát próba cseresznye. Majd meglátjuk…

  15. szuper, hogy elolvastátok a kommentem, köszönet. Külön jó, hogy egy gyorsan eltűnő bevétel poszthoz írtok film és könyvkritikákat. Olyna jó, hogy kérhet az ember dolgokat, és meg is teszitek neki, ezért nem kell lezárnia a kommentelést például ennél a posztnál a francba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.