26 hozzászólás a “Itten vala Gambit” bejegyzéshez

  1. Az örömteli ebben az hogy ég a ruhájára is figyelnek, hogy valamilyen szinten emlékeztessen az eredetire, legalább a színében, remélem azzal a sok kártyával majd bankot “robbant”. :)

  2. Anno rajzfilmből ismertem meg Gambit karakterét de nagyon bírtam mindig! Rozsomák mellett kedvencem volt. Remélem felbukkan majd az X-MEN 4-ben is!:)

  3. -energiával tud feltölteni tárgyakat, amik aztán felrobbannak
    -hipnózis
    -képzett küzdősportokban

    Am. valahogy nekem nem jön be ez a Gambit-felfogás a képen. Persze nem biztos, hogy rossz lesz, még látnom kell “munka” közben:)

  4. Egyetlen egy baj van: Miért nem Gambitos a szeme? (fekete és piros) Amúgy jól néz ki.

    Igen, energiával tud feltölteni mindent amihez hozzányúl, kedvence a pakli kártya, és azért azt dobálja mindig. Plusz bottal harcol mint a Donatello :D
    Háttértörténetében: egy francia tolvajként nevelkedett és persze a szerencsejáték ezerrel!

  5. mondjuk ez így elsőre nyilván csak egy szimpla kép szóval sokat nem lehet hozzáfűzni, csak annyit hogy nekem valahogy hiányzik a fejéről az az ‘izé’, fejpánt féle

  6. Chris ebbe ne menjünk bele. A Marvel és a DC elemek hasonlósága nem ide tartozik.

    Ahgy Szkítör én is a “bankrablómaszkot” hiányolom Gambit fejéről, meg a botot. Viszont ez csak 1 kép, nem egy egész jelenet. Szerintem nagyon is ott van a Gambitot alakító színész.

  7. Hiányoljátok a “maszkot” a fejéről? Pedig feltünhetett, hogy az eddigi x-men filmekben nem miundenkinek az a szerkója mint a képregényben, szóval ebbe szerintem felesleges belekötni.

    MicaHiro: hogy érted, hogy ez a Gambit-felfogás? Lila cucc, pakli kártya, repülő kártyalap. Mi hiányzik? Vagy a színésszel van bajod?

  8. láthatjátok pár másodpercre munka közben is a belinkelt wolverine trélerben amikor bottal meg kártyákkal operál…sztem jó lesz,
    IMHO jobb karakternek tartom mint rozsomákot…

  9. Blackmask a First Classban nehezen mert ott még se vadóc se gambit nem lehetett tudtommal.

    Az Ultimate X-menben sem hord már maszkot, persze az Ulti változat nem alap, de pocsék minősége ellenére volt két kifejezetten jó Gambit sztori benne, amit érdemes elolvasni.

  10. vicvega: minden apróságba bele kell kötni?
    Oké, már írtam, de tényleg csak nekem tűnik fel, hogy nem jó a szeme Gambitnak?!?!!

  11. Pá Dee én nem a képregényre, hanem a készülő filmre gondoltam, amit Josh Schwartz ír. Tudom a képregényben: Cyclops, Marvel Girl, Iceman, Beast, Angel & Professor X vannak, de a filmet másokkal godolják. Az elképzelés szerint az x-men trilógiában szerepelt fiatalok lennének a főszereplők, mint Rogue, Iceman, Colossus, Kitty Pride, Angel & Jubilee. Generációváltás az X-menben. Nézz utána.

  12. Valahogy nekem ez a színész nem jön be Gambitként :(
    Még kiskoromban, mikor néztem az x-ment ő volt a kedvencem :)
    ha nem lesz benne Rouge, akkor asszem a ‘szerelem’ száluk is elmarad – vagy lesz?

  13. Arky
    Igaziból a szinés se tetszik annyira (bár lehet, hogy nem is lehet jobbat találni), valahogy hiányzik belőle nekem Gambit karizmatikussága. És a ruha se tetszik, mert bár annyira jártas nem vagyok a képregények világában, de eddig minden Gambitos storyban, amit láttam, hosszú barna kabát is volt rajta, és az jobban illik is hozzá. Szerintem, de lehet, hogy csak túl konzervatív vagyok, mert Gambit az egyik kedvenc karakterem az X-menből.

  14. Valahogy engem (is?) Deadpool érdekelne igazán (még).

    Ez a színész meg jó választásnak tűnik.

  15. Sandor8206nak igaza van, ez egy jelenet amikor éppen pókerezik. A pókerezéshez szerintem jól be van öltözve, mert az ember nem fejpántban, izmos John McClane atlétában és ballonkabátban pókerezik, közben meg a botját tartja. De akkor sem stimmel a szeme!!! (remélem azt még retusálják, bár azt hittem kontaktot fog viselni. Van olyan kontakt ami az egész fehér részt elfedi? Nem tudom, hogy Mistique meg nightclawer mit használt)

  16. amikor készültek az x-men filmek lehetett olvasni, hogy minden smink rajtuk (ok, nightcrawler farka talán nem:)), úgyhogy vszeg kontaktot hordtak. a színésznek szerintem nagyon ütődött képe van, de persze látni kell majd munka közben. eleht tudni, hogy mikor jön már végre egy normális minőségű trailer?

  17. 10, azaz 10 kicseszett poszttal lejjebb leírtam mikor jön a trailer. Kurvára idegesítő, hogy a kérdezgetés megy az oldalon, de az olvasás az nem.

  18. sandor8206
    :D
    Nyilván nem. Csak sztem jobban néz ki kabátban, ennyi. De asszem írtam is már, hogy ez csak egy kép, attól még, hogy ez nem jön be, a filmben lehet jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.