32 hozzászólás a “John Connor belógott a gyárba” bejegyzéshez

  1. A 12-es korhatár elijeszt kissé. De a Terminator mint téma, Bale mint színész(a Batman után) a must see kategóriába dobja a filmet.
    A 12-es korhatár egyébként mit nem enged? Gondolom káromkodás,porno, erotika, nyilt vérzés, csonkítás,stb. Meg halhat ember 12-es karikánál ? :D :D :D

  2. egy film nem a korhatártól lesz jó vagy sem, nem kell parázni.

    sötét lovag, titanic, star wars, lord of the rings, bourne-filmek – például

  3. Bale állásinterjúra igyekszik ilyen ijedten? (hegesztő ipari szakmunkás?!) :D
    Komolyabbra fordítva a szót, a helyszínek változatosságával úgy tűnik valóban nem lesz gond.

  4. jajj…nekem ne mutogassatok ilyeneket,mert amugy is minden bajom van hogy még nem láthatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. barki barmit mond, en a rated r-re eskuszok, leven kedvenc rendezoim filmjei is szinte kivetel nelkul rated r (tarantino, guy ritchie, kevin smith, meg meg irokent shane black)

  6. oj: gratuláció, hogy idekeverted a magyar pontozást, de egyelőre a kintiről volt szó, és mindkét film pg-13.

  7. kiváncsi vagyok, hogy lesz-e egyszer majd lezárása a sorozatnak(nem a tv sorozatra gondolok), mert most ugyan a kicsit gyengébb 3. rész után (úgy tűnik) jó kezekben van a “frencsájz”, de bármikor a Highlander-ek sorsára juthat

  8. hogy is van? az emberek hozták létre az első T, emberszabású robotot? a Skynet csak továbbfejlesztette? Mert ha az ember azt még nem hozta létre,amikor kitört a háború, akkor ki a jó isten hozta létre ezeket az emberszabásúakat gyártó gépsorokat?

  9. úgy hogy nem tudjuk konkrétan ki hozta létre? Elvileg a Skynet építette a T-600-800 modelleket már, egy gyáron nem látszik, hogy ki húzta fel. Egyszerűen csak John ott sétál a robotok között, mert belógott.

    A T4 új dolgokat fog behozni, bármi lehet, a hülye kérdésekből meg elég. Nem úgy volt hoyg az alienek tervezték a skynetet? De!

  10. már ne haragudj kedves Human, hogy hülye kérdéseket teszek fel, de az nem lehet, hogy ez csak neked hülye kérdések? tudtommal a Skynet egy supercomputer, magasszintű mesterséges intelligáciával megáldva, de bezárva néhány dobozba. Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen formában, hogy indit be egy addig nem létező szériát. nincs se keze, se lába:) Ezért feltételezem, hogy az ember ekkor már megteremtette az első emberszabású proto-kat, akik már rabszolgaként fejlesztették tovább a Skynet irányitásával a modellcsaládot és minden mást.

    Egyébiránt azt gondolom, hogy egy kicsit nagyobb tisztelet járna a blogodra látogatóknak és nem ez a lebaszós stilus. szerintem. vagy nem? mostanában egy kicsit nyers vagy:(

  11. Ez igazándiból “A Gépész” c. film :D
    Ez a kép azután a rész után van amikor a haverjának letépte a kezét a gép.
    Most Bale lelkiismeret furdalásból megpróbál szerezni egy művégtagot:)
    A gyár titkos másik oldala…

    :D

    Nem… ISZONYATOSAN várós a film… Bale is nagy kedvenc!
    Remélem a hangulat is meglesz!

  12. Ez a díszlet kicsit olyan, mintha egy Mad Max filmbe sétált volna be John, bár én egy terminator gyárat kicsit modernebbnek képzelek. Sőt, a trailer is tiszta Mad Max, és ugyan imádom a 80-as évek posztapokalitikus akciófilmjeit, de úgy tünik mintha ez a stílus itt a “forgassunk kihalt tájakon meg sötétben mert sokkal olcsóbb”. A történet meg fontos, és biztos jó is lesz (Jonathan Nolan is írta), de azért a James Cameron módszer is jó (119 perc akció 1 perc duma). Majd kiderül.

  13. Ha valaki egy kicsit is olvasott Terminator könyveket tudhatná ,hogy az emberek építettek automatizált gyárakat a skynet csak átvette az irányítást és elkezdett Terminatorokat gyártani.

  14. Ace: felejstétek már el a terminátor könyveket, hihetetlen, h nem esik le, mind magyar szerző írása, soha az életben nem is tudtak roluk odakinn.

    bocs, nem szoktam kommentezni, csak már unom, h mindig előjön.

  15. “Megmondom én mi hiányzik ebből az új előzetesből. A nagy betűs hangulat, ami az első két Terminator filmet végig kísérte. Elég, csak megnézni az első két részt meglátszik, hogy ki rendezte, a T1-T2 kulcsjelentei legtöbbször éjszaka játszódnak és mindkét részben a hideg, “gépies (kék, fekete)” színek dominálnak”

    Egyetértek! Nem értem én sem ezeket a változtatásokat. Nem csak ennél a filmnél hanem úgy általában. Főleg ha egy sikeres film folytatását akarják megcsinálni. Az ember a megszokott dolgokat szeretné újra látni erre beújítanak. Még jó,hogy a terminatorok szeme nem rózsaszín színekben pompázik. Mert ugye bár manapság az a menő….

  16. igazad van Indestructible
    bár ezt a nappal dolgot azzal ismagyarázajuk h csak ezután jönnek rá hogy nappal nem jó mozogni lol

  17. shapshifter: S. M. Stirling Könyveire gondoltam és neki semi köze a magyar könyvekhez és írókhoz ráadásul a T2 hivatalos folytatásaként hírdették.
    Na mindegy.

  18. “Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen formában, hogy indit be egy addig nem létező szériát. nincs se keze, se lába”

    most komolyan, terminatorban ilyesmin gondolkodni… john connor is azért született meg, mert visszament kyle az időben, persze azért, mert skynet visszaküldte arniet… skynet ugyanígy megteremthette önmagát, visszaküldhetett pár terminatort, hogy építsenek gyárat :)

  19. De viszont merítettek belőle a T3-hoz. Ez a trilógia volt az egyik kiindulásipontja – női főgonosz, elcsúsztatott ítéletapja, gépek álltal irányított gépjárművek stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.