Guy Ritchie Holmesozik

Úgy tűnik tényleg alakít a figurán picit ez a Guy gyerek, mert ilyen bunyós-véres Holmes nekem nem rémlik. Mondjuk eddig is érdekes képek jöttek, de ez a véres tényleg szemöldökráncolós.

34 hozzászólás a “Guy Ritchie Holmesozik” bejegyzéshez

  1. Nálam nem az a várós kategória, de majd ha kijön és hírezel róla akkor lehet megnézem, mert biztos lesz egy fajta cool feelingje.

  2. akkor lehet, hogy én tudom rosszul, mivel nem vagyok nagy holmes-fan, de emlékeim szerint a mesterdetektív meglehetősen atletikus alkat, és remek bokszoló, nem pedig az a poirot-s fhansziás molyolós arc, szóval van alapja a képnek. javítsatok, ha hülye vagyok.

  3. Én is csak a Hound of Baskervillet-t olvastam, de úgy tudom Holmes kiváló bunyós. Nekem nemcsak a box, hanem valami keleti harcmüvészet is rémlik.

  4. bírom a holmes-os filmeket, meg úgy alapba a detektíveseket. Szóval jöhet, ha egy kis eksön is lesz benne nem baj, de remélem azért megmarad a zseniális nyomozós film is+kíváncsi leszek milyen RDJ mint Holmes, biztos jó lesz!

  5. Holmes egyáltalán nem az a töketlen alak, amilyennek a sorozatokból vagy a szarabb filmekböl ismerjük. Az igazi Sherlock Holmes profiljába ez a kép teljesen beleillik. Így már várós ez a film:)

  6. Holmes mindenben jó volt és nem volt rászorulva, h bunyozzón a pénzért. Bár, ennél a feldolgozásnál ki tudja:))) Én imádom SH-t, uh várom a filmet.

  7. ez egyre jobb lesz, tud a guy gyerek, csak madonna eddig elnyomta a tehetseget, de most nyomja ezerrel (bazz de varom mar a rocknrolla-t)

  8. kölyök koromban faltam a Holmes novellákat, bár öklözős konkrétumokra én sem igazán emlékszem. a wikin viszont szépen le van vezetve hol és mikor utaltak ilyesmire. amúgy jó lesz végre valami komolyabb alkotást is látni Ricsi Fiú (haha) kezéből!

  9. A napokban kezdtem el újra olvasni az összes S. Holmes-t, két kötetben adták ki.

    Rögötön az 1. részben megemlítik és a 3. történetben vissza is tér S. H. ökölvívása, mint óriási tehetség aki elkallódik a BOX tudása terén.

    Watson szerelmének az apja eltűnéses sztorijában még az ajtónálló is felismeri a nagy box-olót aki az arénában nyomta egy híresség ellen.

    Szal Holmes egy ilyen figura volt. Még azon is meglepődtem, hogy Watson szerint nem volt túl művelt ember, ámbár a Sport, jog, zene, bulvársajtó, anatómia, kémiában és botanika, geológiában hol részleges, hol kiemelkedő teljesítménnyel bírt.

    A film jelenet tehát egy abszólút helyes, és emberi megközelítése Holmes-nak, szerintem mutatják majd, hogy kokainozik, mert a könyben azt is csinálja..:)

    Csak az izgalom, és a rejtély életeti, mint House-t…:)

  10. “A Sherlock Holmes sztoriját nem az egyik Sir Arthur Conan Doyle történet adja, hanem a hamarosan standokra kerülő képregényváltozat. A producer Lionel Wigram szerint ez a Holmes szinte semmiben nem hasonlít majd az idős nyomozóhoz. A film igazán akciódús lesz és ezekből a harcokból a detektív is derekasan kiveszi majd a részét.”

    (Forrás: sg.hu)

  11. az sg-rol csak annyit, hogy ket hete megirtak, h boritekolhato a punisher folytatas, es stevenson fogja rendezni, szoval en nem szoktam hinni nekik ;)

  12. Nagyon odavág az első kép! A másodikon látszik, hogy jól hozzák a fílinget. Szerintem nagyon ütős kis film lesz ebből. Nem lesz sz*rozás. :)

  13. gonzo: “jó lesz végre valami komolyabb alkotást is látni Ricsi Fiú (haha) kezéből”

    a revolver nem volt az?

  14. 1ébként ezek nagyon zsír képek, már rdj miatt is várom a filmet. először nekem is az ugrott be, h biztos be volt nyomva, és kicsit leállt bunyózni

  15. “[…]szoval en nem szoktam hinni nekik ;)”

    Nem is kell. :D

    De az Imdb-n is ott van Lionel Wigram, meg hogy comic book (és a hírt nemcsak az sg.hu-n olvastam, de hirtelen ezt találtam éjszaka), úgyhogy most kivételesen igaz a dolog. :)

  16. betegesh – hát ööö próbálkozásnak nem volt rossz, de nekem inkább mesterkélt volt mint ténylegesen elgondolkodtató/szórakoztató és igazából – noha jó benne Ricsi – ez a bűnöző/gengszter témakör nekem kezd kicsit unalmassá válni (tudom ott volt még a Swept Away, de arról inkább nem nyilatkoznék), meg a stílusjegyének számító vágások is a harmadik negyedik alkalomra már nem valami újszerű hanem kicsit már megkopott. de ez persze csak az én véleményem…

  17. Szerintem holmes is csak az anutájának szeretne valami újat születésnapjára azért bunyózik :D

  18. Az összes Sherlock Holmes novellát és kisregényt is már többször kiolvastam. A bunyózás teljesen Holmes kompatibilis dolog, sőt a birkózás is. :) Bár ilyen machós, félmeztelen pit fightokra nem emlékszem. Természetesen ettől függetlenül még mindig nagyon várom ezt a filmet.

  19. gonzo: oké! 1ébként a revolver-ben volt pár újító szándék sztem (persze nem a rajzfilmes betét), néhány kameramozgás, lassítás, amik úgy tűntek, h a korábbi stílusjegyei fejlesztése – ergo nem ismétléseknek, hanem továbbra is eredeti fogásoknak tűntek nekem.

    meg sztem ahhoz képest, h ilyen ‘súlyosabbnak szánt’ film, egészen jól sikerült. (mondjuk sokat nem gondolkodtam a végén annyira, de a filmre sztem fogok emlékezni.)

  20. Hát nekem a nyálam is elcsöppent az első kép láttán…
    Guy Ritchie filmjeit amúgy is bírom, ezt meg Downeyt miatt is különösen várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.