Megan Fox, Dredd bíró és még sokan mások

A stúdió kitűzre a Jennifer’s Body bemutatójának az időpontját odakinn: 2009 szeptember 19. A filmet ugye Diablo “oscar díjas sztripper” Cody írta, méghozzá horror művafajúnak elvileg. Most bizonyíthat a csaj, hogy megérdemelte a szobrot. Megan Fox meg rohangálhat félmeztelenül. Trialer még nincs, csak ilyen képek a forgatásról.

Röpke hír, hogy készül új Dredd bíró film. A Sunshine és 28 nappal később mögött álló Rebellion és 2000 AD stúdió egyelőre csak ennyit mondott, semmi rendező vagy forgatókönyvíró vagy ilyesmi részletet, de gondolom Stallonéra nem számíthatunk.

Pár hete vagy hónapja felütötte fejét az a pletyka, hogy készülni fog új Jack Ryan film (eddig példák: Rettegés arénája, Férfias játékok, Vadászat a vörös októberre és még kettő egy). Most már azt is tudjuk, hogy Hossein Amini írja a forgatókönyvet és eredettörténet lesz, fiatal Jack Ryannal. Damn you batman.

Baz Luhrmann pedig nem csügged, hiába hatalmas bukta az Ausztrália, ez semmi lélekbújós 1 éves szünetet nem jelent nála, egyszerűen nekiugrik a Great Gatsby-történetnek és filmre viszi jól.

Bár nem akarom, hogy a kommentek a Spiritról szóljanak, de egyelőre úgy tűnik, legalábbis a filmet eddig látó kritikusok kiírásai alapján, hogy a Spirit hatalmas gagyi. MIller ennek ellenére nem csügged, és Buck Rogers-feldolgozást tervez. Miller írná és rendezné a filmet. Ez egyelőre fix hírnek tűnik, még a dec. 24-ei Spirit bemutató előtt kötötték ugye, de azért csak van valami visszatáncolási lehetősége a stúdiónak.

14 hozzászólás a “Megan Fox, Dredd bíró és még sokan mások” bejegyzéshez

  1. [semmi, de semmi batman pletyka nem igaz, ne dőljetek már be. Egyelőre még Nolan sincs leszerződtetve. És ne offoljatok bárhova, nyugodtan lehet batman poszthoz, látom ott is – a zerk]

  2. Én személy szerint kíváncsi lennék egy új Dredd bíróra. De Stalloneval és Rob Schneider nélkül.

  3. a Dredd bíróba szerintem rob schneider volt a legjobb, anno döltem a beszólásain. persze lehet, hogy ma már nem így lenne. na, holnap meg is nézem a filmet :P

  4. Jack Ryan mindenképpen várós lenne, baj, hogy csak pletyka. Affleck pedig sztem jó volt a szerepben.
    Kár, hogy nem vitték tovább a dolgot, mert biztos lett volna rá igény. Hiány van ugyanis politikai thrillerekben (jókban). Ha ismertek esetleg ajánljatok! köszi

  5. Pedig Stallone visszatérését és utolsó tündöklését egy új Dredd bíró is segíthetné. “Van még cucc a pincében”

  6. Huhú! The Great Gatsby; nagyon izgatott lettem ettől a hírtől. Bár nem vagyok feltétlen híve az adaptációknak, de egy jó rendező, egy eredeti és friss nézőponttal meg egyfajta regényhűséggel nagyon jó filmet alkothat egy jó alapból. (pl. Fincher: Fight Club, és Roger Avary: The Rules of Attraction – hogy két kedvenc íróm regényéből készült adaptációkat említsem). Bár Baz Luhrmann eddigi filmjei számomra nem igazán győztek meg kvalitásairól, de reméljük ezúttal elsül a keze.

  7. UEVCS!!! hogy egy másik Stallone filmből idézzek : “Te ásssz”:) a legjobb mondat amit ma olvastam,és tőled! Van még cucc a pincében, így van, Stallonét ne ássuk el,én nagyon kedvelem és szívesen megnéznék vele egy újabb dreed bírót!

  8. ez a cia-s, jack ryan-es törtnet tudtommal hat részből állt, amiből asszem ehyből, vagy kettőből nem készült eddig film. )Ford kettőt játszott). de tény, hogy azok mind jók voltak…

    és én se bánnám, ha az új Dredd bíróban felbukkana Sly bácsi, az elsőt imádtam. :)

  9. Hát nem is tudom…Dredd bírónak talán már kicsit öreg Sly, nem hiszem, hogy ő fogja játszani.
    De akkor vajon ki? Bale? :)
    Affleck meg tényleg korrekt volt mint Jack Ryan, de ha tényleg előzmény lesz a film akkor ő is felejtős.

  10. megis ki mas jatszhatna az ifju ryant mint sija laböf(ögtem)… kint mar lassan olyan a srac mint nalunk gesztesi, mindenben ott van

  11. hát én meg csak úgy vagyok kíváncsi Dredd bíróra ha Sly is back, az elsőt szerettem, megnézném ha direkt arra hegyeznék ki a sztorit, hogy az öreg Dredd bírót vissza kell rendelni a szolgálatba, és már béna, gyenge, megfáradt de a végén keményen rendet rak, Annyira sablonos lenne, de ku.va jó :-D mondjuk az esély nulla Sly szereplésére! Sajnos! Pedig senki nem mondja olyan jól ” I’m the law ”
    Jack Ryan szintén csak akkor H. Forddal érdekelne, Férfias Játékok+Végveszélyben tökéletes, Ford meg király volt a szerepben, a Vadászat a Vörös Októberben Alec Baldwin se volt rossz, de ott a filmet inkább Sean Connery és a sztori stb tette klasszikussá.
    Több helyen amúgy Ryan Gosling emlegették új Ryan-ként, de ez valószínű pletyka

  12. Great Gatsby-re azt mondanám: juppí, de ha Luhrmann rendezi, akkor nem indulok rá annyira. Azért megnézném.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.