27 hozzászólás a “Romero of the Dead… island?” bejegyzéshez

  1. nem unalmas ez a sok zombis film? jönnek, esznek, mindenki menekül, valakinek összejön valakinek nem… boooring. imo.

  2. Megnéztem a trailert de valahogy nem fogott meg. Romero már igazán átléphetne a 21. századba! Napjainkban a zombik már úgy futnak mint nyúl a mezőn. Így még a film is izgalmasabb. Meg ez a baromság,hogy egy idő után a zombik elkezdenek eszesedi. Akkor legalább az egyik felvehetne a földről egy eldobott kamerát és akkor végre láthatnánk az ő szemszögükből is a dolgokat. :-D

  3. Meg ezek az aszott “öreges” maszkok sem tetszenek. A legtöbb zombi úgy néz ki mint egy szanatóriumban kódorgó nyugdíjas.

    Amúgy a zombis filmekből tényleg nem elég! Még akarunk!

  4. Masreszt meg a Romero altal keszitett zombifilmeknek kb. annyi kozuk van a tobbi zombifilmhez mint nekem Angelina Joliehoz. Azok is zombi filmek A.J. meg ember mint en. Romero azert mindig kokemeny szatirava alakitja oket, emlekezzunk csak a Night of the living dead befejezesere, ami utan a zombik hatarozottan szimpatikusak voltak az emberekhez kepest.
    Varom mindenkepp, bar az elso nagy filmjet megkozeliteni sem tudta a kesobbiekkel, meg igy is messze kiemelkedo dolgokat tett le az asztalra Romero mester.

  5. Le a zombikkal!!! Semmi kreativitás nincs bennük, tök ugyanaz a sztori…csak most szigeten(?)…pfujj. Ugyanez a véleményem a vámpirokkal kapcsolatban is.:)

  6. “nem unalmas ez a sok zombis film?”

    ??? sok? sok? alig van. moziban meg pláne alig.

    vagy hol nézed őket, hogy annyit láttál?

  7. Dance of the Dead, Zombie Striptease, Diary of the Dead, Resi: Degeneration, ennyi volt idén, húdesok tényleg…
    Többet is meg tudnék nézni :D

  8. Szeretem a zombi filmeket, de Romero tud sz@rt csinálni… Kezdve a gondolkodó zombijaival anno…

  9. Ez nem kezd unalmassá válni, hanem konkrétan az. És talán az unalmas szó még dícséret is, főleg tőlem.

  10. winnie tudom h nemmegy a mozikba havonta 3 zombis film (hála ajó égnek), meg ugyis megmagyarázod h én vagyok a hülye, de akkor is sok a zombis film. legalábbis nekem. romero fossa magából ezeket a “filmeket”. szerencsétlen csávó helyében nagyon messzire küldeném magam ha még egy ilyet össze kéne hoznom. és most nem csak az ő filmjeire gondolok, hanem ugy “unblock”, re1, 2, 3, zombiváros, zombisziget, bevásárlóközpont, meg még mittudomén. nekem ebben nincs semmi “mondanivaló”, legalábbis olyan biztos amit már ne lőttek volna le X+1szer X+3 másik filmben. igen jönnek a zombik, igen fingjuk nincs miért (vagy van mindegy ugyse tudnak micsinálni), bezárkózás, bejönnek, akkor futás, azok is futnak, néhányan menetközben meghalnak, lehetőleg minnél durvábban, sok szaftal, a többiek pityeregnek kicsit, belemondják a fejembe h szelektív kiválasztódás van öcsém! és futnak tovább. Ende.
    Az meg a legalja h a végére a zombik kezdenek el “gondolkodni”.. komolyan.. uwe boll kb..
    igen, saját vélemény nemszentírás. ezvan

  11. akkor nem kell nézni.

    Nem értem a nagy kiakadást, főleg a kiakadás ismételgetését nem. Kevés zombifilm van, ez tény, hogy neked nem tetszenek az már a te egyéni ízlésed, amit most általános igazságként akarsz előadni.

  12. Ejha, lecsapott az IQ-vihar.

    A csávó 30 év alatt 5 zombifilmet csinált, ez lesz a 6. (Esetleg beleszámolhatjuk a Two Evil Eyes felét, és akkor lesz 7. Fú.) Tényleg fossa a zombifilmeket. Felháborító.

    Amúgy inkább gondolkodjanak a zombik, mint fussanak. Ész > látvány.

  13. indestructible: a zombik romero filmjeiben NEM futnak, és attól nem lesz modern egy zombifilm h futnak benne…már elnézést, de sztem ez egy marhaság, azért mert csináltak egy ilyen verziót, azt modernnek kikiáltani…nem értem a logikáját.
    másrészt meg az aszott maszkok…egy hullának sztem megfelelő az ilyen arc, egy ráncfelvarrásos tiptop emberevő még kevésbé hatna hitelesnek :D
    am lehet h sok a zombis film, mármint összességében, de kevés köztük a jó :( a vámpírfilmek detto, nemhogy folytatnák az anne rice történetek megfilmesítését :D am meg azok sem ugyanarról szólnak, sőt! (mondjuk attól is függ milyen időintervallumban nézzük a dolgokat)
    azzal egyetértek h a diary of the dead szar…kipróbálta, nem jött be, ennyi.

  14. snl, ha Romero filmjeit ennyinek latod, akkor esetleg ki kene nyitni a szemedet. Nagyon kemeny tarsadalomkritika van bennuk, kulonos tekintettel a korai munkaira.

  15. Jah… igaza van mchn-nek… Nagyon lehúzzátok Romerot, jó persze a gondolkozós zombik az sok, nekem se tetszett… Romero meg a szerintem a horror egyik meghatározó alakja.. még most is! Zombi film meg kell.. nem tetszik nem nézed, ennyi!

  16. A “gyorzombi” meg “lassúzombi” filmek is kellenek szerintem (én mind a két típust bírom, az egyik pörgősebb akciókra ad lehetőséget, a klasszikus pedig inkább a rémisztgetős jelenetekre és a depresszív hangulatra tud rájátszani. Szerencsére a zombifilmek új reneszánszukat élik, volt egy ínséges kb tíz év, szóval épp itt az ideje ennek.

  17. Igen,igen,igen!!
    A kemnyvonalas zombi rajongok már tülkön ülnek..Aki rákattant a zombi cuccra annak mindig tud valami ujat adni a téma és annak a nagy mestere romero papa..
    Aki nem szereti ne nézze a zombikat, azoknak ott a “herry pottyer” meg a “hájszkul mjuzikel” féle rettenetek..
    Még annyit hogy akik nem értik/ értekelik a zombi filmeket, pont ők a zombik mert nem láják a mondani valót a kritikát velünk emberekkel szemben, mert mi már rég rosszabbak vagyunk mind a zombik!

  18. Na, nem is gondoltam volna, hogy George Romeronak lesz még zombis filmje, azt hittem a holtak földjével lezárult…. Ami még poén, hogy ez számítógépes játékban is készül, Dead Island néven. Mind2re kiváncsi, bár ha a korábbiakból indulok ki, akkor biztos jó lesz. Megnéztem mindet, az eredeti 1-2-3-at, a felújított 1-2-3-at, és a 4-et is. Játékokkal is játszottam, amik ezekből készültek, és a holtak földje játékátíratának kivételével mindegyik jó volt. Úgyhogy várom, kiváncsi leszek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.