Halálos iram (Fast & Furious)

Azzal kezdeném, hogy akinek a fizika volt a kedvenc tárgya a suliban, az maradjon otthon. Aki nem tudja az agyát kikapcsolni másfél órára, az szintén tegye ezt. Ezt a Fast & Furious poszterére kellett volna írniuk amúgy, hiszen a film faék bonyolultságú, és tojik a földre eső almára, ellenben az első két akció utáni fél óra döcögősségét kivéve olyasmi fun, ami jól esik.

Fast & Furious - Diesel vezet

A történet? Hát van valami olyasmi is a filmben, de ilyen egysoros. A két régi arc egy gengszter után ered és ehhez jól kell vezetniük. De tényleg ennyi, mindkettőjüknek megvan a saját oka a dologra, de papírmasé az egész. Nyilvánvalóan nem a nagyon csavaros történet miatt válik nézhetővé a film. A lényeg úgyis az, hogy városi forgalomban kelljen versenyezniük, meg legyenek látványos balesetek, meg némi bunyó és robbanásadag. Na meg persze rengeteg bomba nő.

Az előbb említett dolgokat pedig szállítja a film. Néhol kilóg az odavetítés, de amúgy a filmhez pont jó kaszkadőr munka van benne, meg olyan fehér pólós női karosszéria, hogy csak bambulsz a vászonra. Na meg persze az, hogy Vin “padlókacolóhangú” Diesel és Paul Walker visszatért erre a 4. részre, ami tulajdonképpen harmadik, mert oda illik a filmsorozat történetében, pont a Tokyo Drift elé. Ez utóbbira amúgy tesznek is utalást, kacsingatnak, pedig a japánban elkövetett gumiégetést kevesebben látták, mint ezt a filmet fogják.

Hogy ne csak a jó dolgokat soroljam, azért röviden megemlítem a rosszakat is. A film nyitó akciójelenetei után van egy kis nyomozós rész, ami egyszerűen nevetséges, na meg unalmas, ott el is fogyott a bevitt italom, annyit kortyolgattam ráérősen. Aztán szerencsére nagyobb tempóra kapcsolnak, nem kell betojni.

Fast & karambol

A másik, szintén ehhez a rosszabb 30 perchez kapcsolódó dolog, hogy itt voltak a leglustábbak az írók. Odáig rendben, hogy nem kell megerőltetniük magukat, hiszen a vázlatos történet ehhez elég, jobbat sikerült összerakniuk, mint a Szállító 3-mat elkövetőknek, de azért az ennyire panelokból való építkezés néha picit fáj. Olyasmire gondolok, hogy 1-2 párbeszédnél könnyedén mondtam magamban a következő mondatot, még a szereplő előtt, annyira sablon kemény dumát válogattak elő.

Halálos Iram értékelés

Nekem ez 7/10-es szórakoztatás. Nyilván a hasonló filmek között kell nézni, mondjuk a Hipervándorhoz hasonlítani. A Halálos iram kimondottan szemrágógumi, ennyi, le lehetne nagyon oltani, de nincs értelme, hiszen működik. Amúgy akármennyire is edzem magam a prüntyögős hip-hopra meg ilyesmi zenékre, ez a soundtrack nekem nem jött be, még ez is levont egy kicsit a fun-faktorból azért.

Így a film után a kinti forgalmazónak, na meg a marketing csapatnak, még nagyobb pirospontot adnék. Ez nem élt volna meg egy Startrekkel meg hatalmas robotokkal teli hónapban, de áprilisban beslisszolt, a látványra kiéhezett tömeg meg rákattant ahogy kell. Buta a film, nem vitás, de itt és most, a rövidujjús időben simán elfért, aztán meg el lehet tolni valami lightosabb italt.

43 hozzászólás a “Halálos iram (Fast & Furious)” bejegyzéshez

  1. Nekem az első kettő tetszett, abba a sorba ez teljesen beleillik, bár a leggyengébb a háromból. A Tokyo Drift-et én nem számolom bele, mert az nagyon gyenge volt.
    Másfél óra agykikapcsolás, jó verdák, feszes tempó, helyes csajok, nem is számítottam többre. A 7/10 nálam is megállja a helyét.

  2. nekem a második rész pont nem jött be valamiért, a 3 (tokyo) viszont valamiért tetszett.
    most hiányom van egy kis autós akcióra, lehet megpillantjuk moziba.

  3. Talan most innen nem lesz torolve a kommentem:

    Hasonlo a velemenyem, nem tobb, nem kevesebb mint amire szamitottam (na jo talan kicsit tobb, az igencsak elbaszott masodik resz utan kisse szkeptikus voltam).

    Sztori full sablon es kiszamithato, de ilyen filmnek ez valo. 7/10 szinten, talan 7.5

  4. á, nekem simán bejött, az elején a nyomozós rész lassú volt, de azon kívül ment rendesen a pörgés, nálam 9/10, a sci-fi fizika meg a filmekre jellemző, nem csak az akciófilmekre

    egy akciófilmnél sztem hukerz, hogy buta, valszeg több ujjam van, mint ahány okos akciófilm (persze több van, de most hirtelen kb. egy jut eszembe, de ott meg nem tudnám elképzelni a lassabb folyású jeleneteket deniro, pacino és kilmer nélkül, pont az egyik lassú, kávézós jelenet volt pl. az egyik jelenet, amiért anno meg akartam nézni a filmet, emlékszem)

  5. mi is tegnap este néztük meg moziban, hát nem tudom…én 5.5/10-et adnék a filmre…tényleg elég sablonos szövegek voltak benne, a látvány jó volt csak nem a 2. sorból, néha majd kiesett a szemem (tudom nem a kezdés előtt 3 perccel kellett volna mennünk, C la vie :) ) Viszont a GPS-es verseny nekem iszonyatosan bejött, már azért megérte

  6. teljes mértékben egyetértek a kritikával, ideális tavaszi órautáni agykikapcsolás. Azokat az elvárásokat teljesítette, amiket magammal vittem simán teljesítette, sőt, egy-két helyen túlságosan is:D Az a bizonyos félóra levon belőle, de azért ott is voltak fasza dumák, ezért 8/10-et simán megkap

  7. Nálam sajna jó esetben is csak 6/10… Arra számítottam, hogy jobban bedobják ismét az utcai versenyzést, de nem így lett. Az meg hogy a 4 főbb szereplő milyen mennyiségben és arányban szerepel benne külön mínusz pont.

    A legutolsó jelenet, a legvégén… na az a stílus kellett volna végig :)

  8. Én is tegnap néztem meg moziba. Az első pozitív meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy feliratos a film (szinkronosnak volt kiírva, anyáztam is miatta rendesen), az első akció a trailerből ismerős volt, de nagyon bejött. A Paul Walkeres részek nekem annyira nem jöttek be, Vin Diesel viszont jól hozta Dom figuráját. A végén egy kicsit Bad Boys 2-ős utóérzésem volt. A verdák és a csajok jók voltak, így egy erős 6/10 nálam.

  9. gyenge kifogás, hogy nincs szükség többre, se forgatókönyvböl se másból, szerintem még biztosabb és még nagyobb lenne a siker(utólag dvd-n is) ha tényleg nem egy 16 éves kemény kölök irja a sablon párbeszédeket, a történeten pedig nem 6 hanem 8 percig gondolkodnak, rendbe van hogy nem ettöl jó egy film,ez a film főleg,de ha lehetne jobb miért mondanak le ilyen könnynen róla.
    szóval szerintem langyos volt és hangos!

  10. Nos éreztem hogy ezt a filmet csak este szabad megnézni, ez adott egy kis pluszt. Mellesleg nem értem mire fel ez a nyomozósdi, tudjuk hogy nem erről szól a film, a Tommy és Jerrybe se viszik bele Sherlockot. A GPS futam nagyon komoly volt, azért jó lett volna ha inkább a városi részeket erőltetik. Mindenesetre gyönyörűen beetették a népet (köztük engem is) ezzel a : “Visszatérnek az első rész szereplői” dumával. Dieselnek örülök viszont Brian szerepét a 2-őhöz képest elcsezték. Nem az FBI-os kemény figurát kellett volna nyomatni vele. Összességében 6/10

  11. Tökre nem érdekell, de pl. annó Tokyo drift zenéje vezetés közben bejött, egy darabig, talán…

  12. Nagy fanja voltam az origin filmnek, imádom a Walker-Diesel párost!
    Ez az új film inkább a második részre hasonlított, nyomoztak drogoztak stb, de simán élvezhető volt!
    Ez 7/10 részemről.

  13. És az utolsó jelenet milyen cool volt már… de nem spoilerezek! Nekem a film eros 7/10 volt.

  14. Én egy kellemes szórakozásra és motorbúgásra vágytam, és ezt meg is kaptam faszán. Az elején azért ledöbbentem, ezt pont nem vártam a történetben.. namindegy. Jah és igen, utolsó jelenetért érdemes volt megnézni :D
    Nálam 8.5/10, zenéje közel sem volt olyan jó mint a trailerben, az FBI-os részek meg übergagyik voltak. Ezeket leszámítva jól szórakoztam.

  15. Sztem ha már szó esik a negatív dolgokról, akkor mindenképp ide kellett volna hogy tartozzon, Vin Térbeton ARCA! Konkrétan, egy tuskóval volt egyenértékű a színészi játéka. Ez az ember nem bír érzelmeket kimutatni? Nem azt mondom hogy legyen egy Jack Nicolson, de azért valamit villanthatott volna.

    A Tokyo Drift a b kat színészgárda ellenére is, sztem pont azért lett jobb, mert jobb volt a forgatókönyv, meg pörgősebben volt megrendezve.

    Itt túl sok volt az üresjárat. Nem szívesen ismertem be haveromnak a mozi végén, de én is bele-bele untam a szöszmötölésbe az akciójelenetek között.

    Na meg valahogy, mintha az lett volna az érzésem, hogy el akarták hagyni a kispályát a készítők és nem csak egy autós versenyzős filmet akartak összehozni, hanem valami összetettebbet. Sztem nem kellett volna. A 4 rész közül, ez lesz az amit kb. csak jelenetenként fogok a dvd-n majd nézni, hogy az üresjárattal ne raboljam az időmet. :)

  16. “És az utolsó jelenet milyen cool volt már”

    “A legutolsó jelenet, a legvégén… na az a stílus kellett volna végig :)”

    Teljesen egyetértek! Tényleg az a jelenet volt a legkorrektebb az egész filmben. Már csak azért is mert ott valamiért nem jött elő a Sasszem/Quantum of Solace effektus és az egész szcénát megoldották 4 vágással. Megnyugtatta a vibráló szememet. :)

  17. Én sokkal többet vártam…

    Szinte teljesen kiherélték az első rész által megalkotott koncepciót.

    Volt talán 2 db nanosec.-es partis-sunás jelenet.. ilyen részlet a részletből..w*f?

    Kocsik azok vannak.. nem sok és nem feltünő, bmelyik lehetne bevásárlókocsi, ráadásul a legjobb verdákat is távolról látjuk a záróképsorokban.

    A versenytémán újítani kellett, ahogy annó a 3.ban (Drift), mivel a lezártpályás negyedmérföld újra nem adná, megoldásnak a GPS és belváros sztem jobb nem is lehetne, de a kivitelezés… csak elsuhanó ajtókat látsz és mire látod mi is történne csak egy törött kocsi marad… ez nem Sasszem.. hol van ez a 3. résztől?!!

    A kivételes, mindenretevős sofőrkerestetik után letolják a torkunkon a sötétben vonatozást alagútban, ahol a legnagyobb kihyvás hogy az oszlopot jobbról vagy balról kerülöd ki… jóhogy nem már sínen mennek…

    A mellékarcok akikből szűkösen vagyunk full nullfigurák, kivéve Fenixet. Nagy dumák se voltak.

    Brekicc véleményével több pontban is egyetértek.
    Vinnek az első részben még háttal állva is nagyobb hatása volt, mint most az egész filmben (a szerelős részt leszámítva). Főleg ez a széria pont a látvány+hangulat párosra épül (kocsik, nők, driving skill, arcok,egy kis CGI, jó zene), de ezek nagyrésze csak egy két pillantra jelenik meg, mintha csak letudnák, és megpróbálnának átnyúlni egy olyan vonalra, ami tök ellentéte a meglévő vonalnak.
    A sztori el is menne, ha nem így lenne a körítés megírva, így nagyon buta és sok helyen fölöslegesen hosszú (pl az egész FBI-os témát ki lehetett volna hagyni, mivel gyakorlatilag 0 jelentősége volt).

    A “nagy” Fenix-es “leszámolás”.. hát.. nemotm a készítők féltek a bunyótól, hogy még a végén leverik Vin-t..

  18. Nem mondom h rossz film volt se h egy kiemelkedően 100x is megnézem film, de sztem jó volt.
    Igaz eltér az eddigi részek stílusától de lehet h pont ezért jó.Kicsit komolyabb,kicsitt “lelkisebb” de sztem megállja a helyét. nálam 8/10

  19. Tetszett a film, mert hát ugye kocsik, csajok(habár nemsok) és akció. De mégsem hozta azt, amit vártam. Én azok közé tartozom (mondjuk nemvagyok biztos benne hogy vannak rajtam kívül olyanok:), akiknek a második rész jobban tetszett, mint az első. Mikor hazaértem a filmről megnéztem azt is, és azt kell mondjam, hogy nálam az maradt a kedvenc.

  20. Első hozzászólásom, eddig csak ead only-ban voltam.

    SPOILER

    Nekem bejött, a mozi után be is zsákoltam az újra kiadott első és második részt (a harmadik meg volt). Igen, történetileg valóban a harmadik előtt van (Han él, elsőnek csak pislogtam, de aztán megértettem). Nem tudtam hogy Letty-t ilyen gyorsan kinyírják, de nem is kedvenc, így annyira nem sirattam. Nekem nagyon tetszett. Sosem úgy ülök be a popcorn mozikra hogy jajj, mennyire kamu, hanem hogy lazítsak és szórakozzak. És ez pénteken rám is fért. Azt kaptam amiért beültem. Teljesen jó akció filmet. Paul Walkert szerettem az eddigi részekben (amikben volt) itt is jól tolta. A nyomozós rész sem volt unalmas, ott is volt egy két poén, annyi meg azért kellett hogy tudjuk ki a főgonosz.

    Egy szó mint száz, szigorúan a maga kategóriájában, nálam 9.

  21. nekem bejott a film, de valahogy a 2fast2furious szintjet vartam..es aztn nem kaptam..kaptam egy teljesen uj fast & furioust. a film nallam egy 7/10..talan 7.5/10.. es meg mindig a 2-es marad nallam a nyero. vhogy hianyoltam a soundtrackeket. eleg keves szam volt benne, kocsikbol is kevesecske volt.

    SPOILER

    az utolso jelenet..haat az durvavolt.es ezenkivul meg az a jelenet tetszett, mikor brain valaszt az elkobzott kocsik kozul.:D
    mien fasza lett volna ha aztmondja h: “i want my old car”
    igyis megkaptuk a skyline-t de ha a regit ujitotta volna megfaszabb lett vvolna.

  22. Hát ez az új finomított kasztnis Skyline nekem sem tetszik már annyira. Meg hiányoltam a festéseket is a kocsikról.

    Egy-két fekával több is lehetett volna a filmben, akik feldobják pár jó dumával a filmet.

    Sztem Dieselnek még lesz 1-2 imdb-n 5 körüli értékelésű filmje, majd tol egy Pitch Black 3-at, amit szerintem megint el fog rontani, aztán viszlát. Ebben a sztoriban, már nem látok túl sok további fantáziát, mert habár nyitvahagyták, mégsincs már hova-tovább. Talán ha megint visszatérnek a Tokyo Drifthez, mert ugye ott a végén feltűnt Diesel bácsi. Bár már eléggé sántítós lenne ha 3-an lennének Walker, a fiatal gyerek, meg a Diesel. Ráadásul ott nem is volt ott vele megint Walker.

  23. Péntek délután beültem és megnéztem. Hozzá tartozik, hogy én imádom mind a 3 részt, annak hangulatával és minden hibájával együtt.

    De most mikor kijöttem, úgy éreztem, mintha vm hiányzott volna belőle.

    Túl sok volt a mellékszöveg, meg az erőltetett párbeszéd, és valahogy hiányoltam az odabaszós autós jeleneteket.

    SPOILER

    Gyakorlatilag a benzinlopáson és a GPS versenyen kívül alig volt vm. A bandába való bekerülés folyamata lehett volna kicsit hosszabb. Több versennyel, feladattal stb.

    A drogcsempészetes-alagutas cucc egy kicsit tényleg kevés volt. Lehetett volna benne vm jó kis autós üldözés a sivatagban, vagy a hegyekben. Vin diesel vs. zsaruk stb.

    Vin Diesel kopasz feje miatt 7/10.

  24. Sztem rá kéne feküdni a Vin féle “kitolom a shotit féloldalasan”, esetleg Walker betérdel egy kabrióba nagypapával, mint Travolta a Kardhalban. Mikor a végén Braga-val vagy kivel menekül Walker és hátulról szétlövik a kocsit sztem az eléggé adta, ilyen kéne csak a belvárosban drift közben:):)

  25. Nem a 3. rész előtt játszódik, csak az eleje. SPOILER Letty halála már sokkal később van, mint amikor Dom otthagyja alva az ágyon.

  26. Vérzik a szívem mikor ezt írom ,hogy gagyi volt ez a film.
    Először magamnak sem akartam belátni,meg lopva kerestem a jó jeleneteket amik persze vannak is a filmben,de összességében korántsem hozta az első rész hangulatát nekem.A többi részt nem említem mert az első is Vin Diesel miatt üt nagyot.
    Az előttem szólók közt valaki nagyon jól leírta ” az első részben Vin háttal is nagyobb hatást keltett mint itt”…
    Az alagutas meg az előtte lévő mexikós üldözős rész egy Bud Spencer filmbe elmenne kb. De a F&F 4 be? komolyan röhelyes volt,ahogy a Fenix féle végelszámolás is…..
    Lehet jól jött Dieselnek ez a film,hogy ismét felkapaszkodjon,de a filmkészítőknek is, mert nélküle egy nagy kalap szar lenne az egész…. így sok kólával meg popcornal, hazaérve első rész újranézéssel élvezhető mozi.
    Mindenesetre várom a folytatást ,ha lesz.

    Vaya con Dios.

  27. Nekem bejött:)
    Elfogadható történet, klassz snittek, jó kocsik, jó zene jó pasik….
    (gondolom a pasiknak jó nők:P)

  28. Szerintem jó volt ez a film… Bár ennek az alagutasnak nagyon nem örültem de pl a GPS-s rész nagyon bebas*ott!!
    SPOILER
    Én azért kicsit sajnáltam hogy Letty elhunyt mert azért nem volt rossz karakter…
    Na de Han az elején? Uramisten? imádom azt a fazont:D
    És az uccsó jelenet… az feltette a koronát…

    Bár ezek a sablon akcióhős dumák.. fuj…
    de azért jó volt én egy olyan 8/10-et adnék.

  29. Az elején ez a kamion lopkodásos móka már kicsit uncsi volt.A néhol a Vas című filmre hajazó lehetetlenségektől eltekintve jó kikapcsolódás a film!

    Jordana Brewster miatt egyefene:) 6/10

  30. Elmentem. Megnéztem. Hazamentem.

    Konklúzió?
    Nem sok.

    Egyszeri film.
    Adott egy befutott sztori. Húztak rá egy újabb bőrt, megtuningolták egy rakat CGI-vel és kész.
    Sajna az, hogy visszadobták Vin-t a macso grande taxidriver szerepébe,nem sok mindent jelentett.
    Blőd jelenetek, kevés jó duma, kevés jó verda.

    Az pedig, hogy Vin a “kisírt szemmel bosszút állok csakazértis” szerepet nálam nem hozza hitelesen csak egy kis falat a tortából.

    Nekem az egész filmből az jött le, hogy:
    ” hmm. kevés pénzem van. Üljünk le hozzunk össze valami filmet, hogy el tudjak menni kicsit nyaralni belőle.
    Adott sztori, adott nevek, amik behúzzák a népeket a moziba. Viszont semmi új, semmi extra.
    Még a Drift-nél is gyengébb, pedig azt nagyon rühelltem.
    Valaki írta, hogy Diesel az 1-ben még hátúlról mutatva is több volt, mint ebben a filmben totálban.
    Igaza volt.

    Részemről az értékelés 3/10. Tudom, nagyon lehúzom, de mivel az 1 és a 2 nagyon bejött nálam többet vártam. Sajnos csak egy Újabb bőr a macskáról sztorit kaptam.

    Ave.

  31. Sajnos végig ötös voltam fizikából, és a szemem is elég ügyesen tudja kiszúrni a CG-t, szóval finoman szólva sem tudtam magam átadni a filmélménynek. A történet is lapos volt, és igazán belevaló csajok se voltak benne, Dom hugicáját és az ő nettó tíz perces játékidejét leszámítva. És ami a legborzasztóbb a szememben, hogy azokat a szép verdákat olyan idiótamód kellett tuningolni, csúnyák voltak – a Chevyk és a Charger, főleg ez utóbbi vitte a prímet, bár a piros Chevelle egészen emberien nézett ki. A zene sem volt valami nagy durranás, ez nálam egy erős 6 pontot ért maximum.

  32. Elmodnom a bajt, mindenki aki itt irogat, elolvassa a beharangozót, amit kedves Human írt, amiből süt, hogy számára egy kalap trutyu a film.
    Ezután már mindenki így megy el megnézni, és szajkózzák hogy mekkora trágya.
    Hát nem tudom, ez a film veri mind az eddigi összeset, pedig az 1 se volt rossz, meg még a tokio drift is jónak mondható (a 2, eva mendez-zel elmehet a sunyiba)
    végre valaki azt mondta hogy kell a rendes akcio, a rendes üldözés, nem váltogatunk 10. sebességig. Itt valaki tényleg vezeti azokat az autókat amiről szó van, és ténylegesen azokkal a technikákkal amikkel az ilyesféle trükkök kivitelezhetők.

    a film végre valami és a történet is jó, jó tudom hogy kell a szeretsz meg nem szeretsz, meg mit képzelsz magadról, de az is mekkora amikor az út közepén áll és elképzeli a balesetet…persze, egy kutyakaka darabból megállítja, hogy az autó sofőrje mikor végta le a lábkörmeit…

    midnengy, szerintem zsírcsászár és végre valami…
    5.? isnten ments:D

    csocsingerer

  33. Bocycsoky-nak igaza van, végre valaki, és igen HAN!!!! ő is császár:D
    és pontosan, a GPs-es jelenet viszi a pálmát, köszönöm végre valakiD:
    bocs
    csosc

  34. santoro: elmondom mi a gond: azt hiszed az emberek nem gondolkoznak, de igazából persze magadból indulsz ki, hiszen egy pozitív írás után azt hiszed, hogy negatív volt, tehát a szövegértésed meg ilyesmid az körülbelül nulla.

  35. Nem hiszem, mert pl a hipervándor egy nagy rakás s*ar volt, pedig az ötlet nem lett volna rossz.
    na mindegy, én nem akartam senkit sem se megbántani, se feldühíteni.
    nekem tetszett a film, pedig nem vártam sokat, de nagyon jó élmény volt több ízben is:)

    sorry mégegyszer

    halihó

  36. hehh… rajongók! ez a film sikerének a lényege! mert ugye egy 2. rész után mégis beült a nép megnézni a sok kritika mellett…nem mondhatom én is elmentem…2x is!
    Zene: kevés de egy két jó megszólalás azér volt
    Történet: Nem rossz de tipikus amerikai…mit is vártunk?:D
    Csajok: Sose elég:D
    Szöveg: jaja…kritika nem hazudik = sablon

    Viszont hozzáfűzném hogy mégis hogyan élveztétek volna az utolsó jelenetet ha másfél órán keresztül adrenalin bombát kaptatok volna??? Ez volt a lényeg!
    A kocsi kevés volt! Skyline volt az egyedüli ami bejött! Azért a DVD-t megveszem ha kijön de egyértelmű 2Fast2Furious a befutó! erre a filmre: 6.5/10–>elég hogy megvegyem!

    Csövi

  37. Minden józan paraszti észt nélkülöz a film az tény. Karakterfejődés: 0.1! Zene: 0.1! Sztori pedig köröbelül az nagyonunalmasnál egy picit jobb! Kb 10 perc volt a filmből ami hozta a színvonalat ;)

  38. Összességében nekem tetszett a film, de azért egy két helyen milyen iszonyat gagyi szöveget nyomnak:D Jó .. persze senki nem vár el egy ilyen filmtől Shakespeare-i monológokat, de ezek néha már atomgázak voltak… szerintem! :)

  39. pontozhatatlan, gagyi borzalom. az év nagy csalódása. hihetetlenül unalmas, érdektelen, minden látványosságot nélkülöző. ha nincs P. W. be se fejezem a filmet. V. D. csak vendégszerepelt. erőltettek valami tragikomikus romantikus, bosszúállós szálat. fel vagyok dúlva. nagyon vártam. nagyot csalódtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.