District 9 trailer megint, ezúttal cenzúramentesen

A minap került az applehez fel a Disctrict 9 című furcsa scifi trailere, és ledobta a láncot picit. Volt benne egy rész, amikor idegen lényeket mutattak, de hát kikockázva. Na, most már nincs kocka, és még a szövegük is feliratozva van, hogy jobban ne értsük mi a helyzet.

human
írta
2009. 05. 07. 03:00
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “District 9 trailer megint, ezúttal cenzúramentesen” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon jó (lesz). Nem tudom hogy ti is így gondoljátok-e, de ez talán valami alternatív nézőpontot mutat be az emberek és idegenek közt, amit eddig filmen nem láthattunk… (csak fordított esetben talán, ahol az ember nincs szívesen látva valahol máshol)

  2. A feliratozás más színbe tünteti fel a témát. Várom nagyon ezt is, és a Moont is.

  3. Nekem már csak azért is tetszik, mert a zene ami az elején megy, a Solaris c. filmből való. Az meg kedvenc!
    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy egy rövidfilmből hogyan tudnak kihozni egy “egész estés” (ahogy a rajzfilmeknél mondják) filmet.

  4. Peter J. rendez? Akkor ez valami nagyon nagy dobás lesz. Erősen várós.

  5. Ez annyira durva. ÉS így hogy van felirat így tényleg olyasminek tűnik a film ami teljesen egyedi. Nekem úgy tűnik itt mi erősebbek vagyunk náluk és foglyul ejtettük őket. De hogy ehhez hogy kapcsolódik a áldokus nyomornegyed (a 9es körzet gondolom én) arra tippem nincs. Szép filmnek tűnik. Mert a trailer kétségkívül gyönyörű és lélegzetelállító…

  6. brutál.de engem már a sima trailer is meggyőzött!szal nálam mindenképp nézős és nagyon érdekel!

  7. “Nekem úgy tűnik itt mi erősebbek vagyunk náluk és foglyul ejtettük őket.”

    nem. bajba kerülnek, leszállnak a Földre és nem tudnak elmenni, de szeretnének. Haza.

  8. Szerintem is bajban vannak, szeretnének hazamenni, de az emberek addig hősködnek, amíg fel nem kúrjuk az agyukat és akkor aztán…

  9. Thx Ron tényleg. Na mindegy, akkor is közel lesz a dologhoz, és ahogy ő látja a világot remélem lesz beleszólása és akkor valami felejthetetlen lesz (talán nem olya lesz mint a King Kong…)

  10. kicsit az elején mikor megláttam az űrhajót és a körülöttük lévő helikoptereket kicsit függetlenség napja feeling volt…vártam egy szét lőtt helikoptert vagy vmit…de hát ha majd valahova:D:D

  11. ahogy a lény megszólalt senkinek nem ugrott be hasonló beszéd?
    STAR WARS-episode II. GEONOSIS bolygón

  12. Szerintem teljesen egyértelmű miről van szó: landolnak mert kénytelenek voltak, és utána az emberek kezére került a hajójuk. És a kormány nem akarja visszaadni nekik, sőt információt követel, miközben a csótányék csak haza szeretnének jutni. Várós.

  13. A “Függetlenség Napja”-típusú megközelítések után üde frissítő színfoltként hat ez a teljesen más hozzáállás. Várós.

  14. “An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions on Earth suddenly find a kindred spirit in a government agent that is exposed to their biotechnology.” – Full plot az IMDB-ről. A trailer érdekes, a többit meg majd meglátjuk augusztusban.

  15. erősen agymosásgyanús szaga van, némi aktuális menekültpolitikás felhanggal, egy oldalól megvilágítva.
    felszínesnek ígérkezik így a trailer alapján..
    a többi meg már egyéni szociális probléma, de én kezdem unni ezeket az ál-amatőr interjúkat a filmekben, valamint a trailer alapján se az űrhajóban, se az űrlény kinézetében, se a beszédében nincs új ötlet.

  16. Sokszor megnéztem ezt az anyagot, próbáltam megfejteni. Az alábbiak, csupán az én minden további extra infó nélkül alkotott tippem:

    Ez a film nem az idegenekről fog szólni, hanem alapvetően az emberi hülyeségről (most finom voltam) mindenféle szinten. Semmiképpen nem lesz ID4 jellegű “krízishelyzetben rohadt nagy hős lesz mindenkiből” típusú, F16-osok és atombomba a plazmafegyverek meg a védőpajzsok ellen lövöldözős, végül persze mindet legyőzős. Inkább lesz dráma. Ha pedig lesz benne egyáltalán fegyverropogás (illetve plazmasistergés), akkor az mi emberek alaposan meg fogjuk szívni.
    Szóval én azon sem csodálkoznék, ha a záró képsorok után, melyben éppen szilánkokra robbant a Föld nevű bolygó, döbbenten ülnénk majd a teremben és azt gondolnánk: “A fenébe! Ezt meg is érdemeltük” :)

  17. érdekesnek tűnik, egy esélyt megérdemel, mert úgy tűnik, csavar picit a megszokott sémákon és ez már értékelendő.
    aztán majd meglássuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.