15 hozzászólás a “Kicsit a Nightmare On Elm Street remakejéről” bejegyzéshez

  1. Amugy is nagy freddy fan vagyok és azt hittem h Robert Englund helyettesíthetetlen 1 ilyen szeretpre rorschachként bejött a faszi bízom benne h nm fognak ezzel a filmell kapcsolatban csalódást okozni. Várós!

  2. nyilván csomóan helyettesíthetik. hollywoodban akad 100 meg 100 másik, aki jobban is eljétszotta volna, mint englund. nagy számok törvénye. kicsi az esély, hogy rögtön a legjobbat találták meg.

  3. pont a minap gondolkodtam el azon, h mikor jön már egy Freddy remake…én bizakodom és örülök :D

  4. Én nem szoktam ilyet írni, mert minden feldolgozásnak, újragondolásnak örülök, és senki lelkébe sem akarok térdig gázolni: de ez már valóban a sokadik bőr lenyúzása (hogy stílusos legyek:)) egy viszonylag kreatív horrorfiguráról.

    Régen halálosan rettegtem tőle, aztán önmaga paródiája lett. Ilyenkor lehet jönni a Batmannal és a többi sikeres feldolgozással…egyet is értek, épp ezért indítottam úgy ahogy. Mindenben lehet még potenciál, bármiből lehet nagyszerű film. Az is lehet pozitívan csalódom, de az biztos, hogy nem várós (ahogy mondani szoktátok:)), moziban végképp nem.

  5. a kérdés az, hogy olyasféle lesz mint az új péntek 13?
    mármint a történeti kapcsolódás a korábbi részekhez

  6. Óóhhh… hát ez a pasi a legjobb választás ami csak lehetett szerintem! Watchmen-ben ő volt a legjobb karakter, nagyon laza volt az egész ember, a mozgások, minden… az arca is nagyon egyedi… bár az itt nem annyira fog érvényesülni, de ami látszani fog belőle, az nagyon ott lesz…

    beteg lesz az biztos…:D

  7. Winnie:Englund neve összefort Freddyvel, ő lett maga Freddy. Ezt nehéz lesz felülmúlni…

  8. Freddy az egyik kedvenc horror ikonom, a borzalmasan unalmas 2. rész kivételéével az összes filmjét élvezem, nem sokára, megveszem DVD-n őket.

    Várom ezt a filmet is, csak nem értem miért kell lecserélni az utánozhatatlan Robert Englundot, mondjuk az vigasztal, hogy egyelőre úgy tűnik olyan színészt találtak a helyére aki méltó lehet arra, hogy hordja Freddy kalapját meg azt az elnyűtt pulcsiját.

  9. 60 év fölött érdekes lenne, ha úgy tudna “gyilkolászni”, mint a fiatal énje :DDD

  10. Nem tom.. néztem csak képet a google ban az új Jackie Earle Haley ről nekem egy un színpatikus figura..
    nem tom én az eredetiért éltem haltam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.