Még egy Rambo, az ötödik

Hát ez van, tényleg nem a John Rambo lett a befejező fejezet Rambo életében. Konkrétan frissebb hír, hogy jövő tavasszal el is kezdik az 5. rész forgatását, na meg az is, hogy Stallone rendezi. Írói státusza még nem biztos. Ezúttal a egy kislányt kell majd megmentenie, aki a mexikói határ közelében kerül az embercsempészek meg mindenféle más rosszfiú kezébe, legalábbis rajtuk kell majd átgázolnia a sétálóbotos öregúrnak.

human
írta
2009. 09. 01. 04:30
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Még egy Rambo, az ötödik” bejegyzéshez

  1. Én pozitívan állok a dologhoz, tőlem jöhet. Ha lesz olyan jó mint a 4. rész, én nem fogok csalódni. Bár hozzátenném, hogy a 4. rész befejezése tökéletes volt és egyben ha ezzel vége lett volna a Rambo szériának, az se lett volna gond, mert nagyon klappolt a “hazatérés” a végén.

  2. Annyira felkapta a tömeg újra Stallone-t h hülye lenne nem meglovagolni a lehetőséget. Annyira ki vagyunk éhezve egy normális akciófilmre a CGI áradatban, hogy bármi jöhet az öreg mestertől. Expendables, Rambo 5-6-7, Balboa 12-13-14, mind1.

    + nemtom , de az expendables forgatásán mindennek kinézett Sly csak botos öregúrnak nem. ;)

  3. ” rajtuk kell majd átgázolnia a sétálóbotos öregúrnak.”

    Nemtom hogy vagytok vele, de az előző részben egyáltalán nem tünt sétálóbotos öregúrnak. Százszor inkább Liam Neeson, Stallone és a többi öregúr, mint egy ujább PG-13as CGI mese dedósoknak.
    Gabesznak igaza van. Ha marad a John Rambo szinvonala, akkor jöhet akár 20 rész is.

  4. “Annyira ki vagyunk éhezve egy normális akciófilmre a CGI áradatban, hogy bármi jöhet az öreg mestertől.”
    -Tökéletesen igaz, nem is beszélve, hogy a CGI korban az alkotók is elrugaszkodtak (ha lehet még jobban) a valóságtól,így épp a múltkor néztem meg a Schwarzenegger féle “Kommandót” és azon kaptam a fejem te jóó ég! 20 éve az volt a látványos, hogy felkapta a telefonfülkét és mindenki elhitte, most meg 2009-ben Christian Bale-t 20szor neki vágja a Terminátor a falnak és nem törik el semmilye. És bár egyeseknek öregúr a Stallone és társai..azért ne felejtsük el, hogy olyan korban voltak a csúcson, amikor a filmekre nem osztogattak csak úgy 200 milliókat, aztán kezdjenek vele amit akarnak. Szépen bekellett osszák, és még az előzetesekre sem tudtak úgy építeni mint ma amikor egy filmnek van vagy 20 TV Spot-ja mielőtt megjelenik.

  5. dzsiaj
    2009. 09. 01. 8:51

    Köszönöm az ajánlást. Idén láttam valamikor, és azt kell , hogy mondjam, hogy az idei év egyik legkellemesebb csalódása volt számomra. Nagyon nagy film, nagyon nagy monológ Liam “bá” tól. :D

    ” I will look for you, I WILL find you and i will kill you.”

    Szóval ezek jöjjenek ezerszer inkább mint a GI Josephine..

  6. yessssss!!! ez az!!!
    gondolom nem fog Stallone kisérletezni, marad a 4-nél jól bevált receptnél, aminek mi csak örülni tudunk.
    tényleg igényli az ember az igazi old school hangulatú akciófilmeket. “Seggek, belek mindenütt”

  7. A Rambo 4 egy a maga nemében tökéletes film volt. Moziban láttam és legalább még egy hétig hatása alatt voltam annak a 1,5 órás mészárlásnak :D Nekem mondjuk a Quantum of Solace is kellemes csalódás volt az akciók terén, ott sztem nem egy kaszkadőr kerülhetett kórházba

  8. Újabb Rambó?? Bár a 4-et még nem láttam, de az előző 3.. hogy is mondjam. Nem volt igazán egy remekmű. :D

    De felbuzdulva meg is nézem a 4-t ha már ennyien dicsértétek. Talán még változhat a véleményem. :)

  9. “Újabb Rambó?? Bár a 4-et még nem láttam, de az előző 3.. hogy is mondjam. Nem volt igazán egy remekmű. :D”

    Hat ha remekmüveket akarsz nézni, akkor szerintem neked nem a Rambo való. Egyik része sem. Akció filmek között viszont szerintem az első kettő része meghatározó volt és sokan próbálták utánozni. A John Rambo pedig szerintem simán üt minden mostani akció filmet. Kivétel csak a Taken.

  10. pfááááááááááj én mindent megértek folyatatás ide v oda de ez 1xrüen RÖHEJES wazzz!

  11. várós, de csak mert a negyedik rész hozott egy nem várt élményt, olyat, amire nem számítottam… mondtál páran, hogy kicsit nyers és erőszakos, de engem letaglózott egy jó nagy cigi után a film. :)

  12. “Nekem mondjuk a Quantum of Solace is kellemes csalódás volt az akciók terén, ott sztem nem egy kaszkadőr kerülhetett kórházba”

    nekem is bejött, de szerintem az egy csak egy ‘mission pack’ a Casino Royale-hoz… asszem 3 kaszkadőr sérült komolyabban, egy (de lehet, hogy kettő) meg is halt a forgatásokon.

  13. A John Rambo tökéletesen illik a Rambo univerzumba (nem úgy mint a Live free or Die Hard a Die Hard univerzumba, abból mindent kiöltek, amiért az első három rész alapmozi lett).

    Bízom az ötödikben. Nincs moralizálás, csak kaszálás. Ez így van rendjén. De előtte még elkápráztatnak minket az Expendables-el.

  14. “sétálóbotos öregúr” a legtöbb az ö korosztályában jobban okosabban hatékonyabban dolgozik… ez igaz apáinkra.
    Van egy kettö öregúr amelyik lecsavarná fejed… vagy jobban kezelne néhány nagyarcú eliéltet akitöl te meg se mersz mukkani a metron. A kor csak másodlagos…
    De van egy két idősebb sportoló is vagy katona aki téged biztosan lehagyna az első 100m-n … és talán bicajjal semm érnéd utol.(bár mondjuk CODban lehetsz jobb ) XD

  15. Örülök, hogy így sikerült neki visszatérnie. Ha esetleg James Cameron is bele tudna szólni a forgatókönyvbe, mint a Rambo II-nél, az maga lenne a Kánaán. :)
    Rambo, Rocky, Cobra bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet. Remélem még Bronson Bosszúvágy sorozatát is feléleszti.

  16. a John rambo nagyon tetszett, Stalonet még öregen is kedvelem, de az 5. résznek nem örülök annyira mert a 4 rész tökéletes lezárás kb mint a Rocky Balboa.

    Persze örülnék még egy tökös akció filmnek, szóval valszeg megnézzem és élvezzem majd az 5ik részt ha elkészül és olyan jó mint a 4, csak sztem felesleges és nem akarom, hogy az legyen mint régen, a jó első rész után csinált 2 sablonosabb akció filmet (szerettem őket, de nem az egy minőségén voltak).

  17. “Remélem még Bronson Bosszúvágy sorozatát is feléleszti.”

    ???

    ki éleszti fel? mert annak Charles Bronsont is fel kellene élesztenie.

  18. Hát mondjuk a mexikói határvidéké az azt hiszem más fegyverzetet kíván mint az őserdők. De reménykedem, hogy a vér marad, csak az eszköz lesz más… :)

  19. dimitrij:

    Bár már elég régi a hír (2008 eleje)de Stallone beszélt arról, hogy érdekelné a Bosszúvágy feldolgozása. És ha ilyen szépen ível a karrierje felfelé a régi bevált filmek folytatásaival, akkor szerintem ehhez is zöld lámpát fog kapni előbb-utóbb.

  20. dimitrij: Voltak olyan pletykák nem rég miszerint Sly kacérkodik az ötlettel, hogy megrendezzen és eljátszon egy Bosszúvágy remaket. De már egy ideje nem hallottam semmi hírt felőle…aztán ki tudja, szerintem zsír lenne!

    Go Sly!!

  21. Tőlem jöhet az 5. rész, bár tényleg jó volt a 4. résznek a befejező hazatérés jelenete.
    Amúgy a Rambo-ban az első és a második rész volt szerintem a legjobb. Harmadik és negyedik csak sima jó akciófilm + a negyedik rész marhára hiteles volt, hogy milyen is, ha egy embert elkap egy golyó.

  22. Süci: mikor kijöttünk a moziból haverom megjegyezte, hogy kiváncsi hány ember halt meg a forgatás alatt, mert nem hiszi el, hogy ez mind csak effekt :)

  23. A 4. nagyon jó kis akciófilm volt, így ha Stallone úgy gondolja, hogy kell az 5, akkor hajrá!

  24. A helyzet az, hogy az elso 3 Rambo filmrol nem volt a legpozitivabb velemnyem, de a 4ik az tuttira ott van. Akcio, latvany es meg a sztorinak is van valami mondanivaloja. Foleg ha megneztetek a blu-ray-en az extrakot. Szoval a 4ik utan azt mondom, hogy johet az 5ik. Ha fele olyan jo lesz mint a 4ik meg mindig sokadszor olyan jo lesz mint az elso 3 Rambo barmelyike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.