A 2012 napjai

Az a helyzet, hogy a tegnap látott 5 perces jelenetet összevágták drámai trailernek. A végére beszúrtak pár új képkockát, de tényleg csak annyi a végleges bemutató, vagyis ennyi, amennyit itt láthattok. És hát valszeg ez esetben nem lőtték el a filmben található összes pusztítást.

human
írta
2009. 10. 08. 05:33
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A 2012 napjai” bejegyzéshez

  1. Sosem kedveltem a katasztrófa filmeket, mivel mindegyik ugyan arról szólt. Sikítás, pusztul a föld és a végén valami nagy okossággal megmenekül mindenki..

    Bár látványban igaz hogy ez veri az eddigieket, szerintem csak ezért is fogom megnézni. Semmi másért.

  2. Az nem látvány, hogy minden összedől bármiféle fizikai törvényszerűség nélkül. Súlytalan az egész story.

  3. Ez az Emmerich nagyon szereti amikor egy külső fenyegetettség hatására egyesülnek a nemzetek.

  4. Látványban odacsap rendesen!
    Bár nem ez az első trailer amit látok erről a filmről, mégis újra meg úra azt kell mondanom, hogy holly sh*t!
    Viszont ez az ‘egy limuzinban kikerülöm az összedőlő világot’ picit gáz.

  5. Fain a film vazeg:) azért a repülővel emelkedhettek volna magasabbra is….ezért repülő.:)

    Mondtam már, hogy fain a film vazeg?

  6. Én sem kedveltem soha a katasztrófa filmeket, és ezután sem hiszem, hogy másképp lesz. Ez az első trailer amit láttam de ez a limuzinnal menekülős rész, meg a repülővel az épületek között és véletlenül sem több száz méter magasságban menekülős rész meglehetősen erőltetett és logikátlan. No mind1, de legalább itt is láthatjuk a világ nagy városait lerombolódni mint ahogy azt szokás az ilyen filmeknél..
    A District 9-ban marha jó ötlet volt,hogy Johannesburgot vállasztották nem pedig a katasztrófa filmek által favorizált városokat..

  7. “végén valami nagy okossággal megmenekül mindenki..”
    kivéve akik meghalnak… azok nem xD
    Az újkori katasztrófa filmekben a látvány nagyobb szerepet kap mint a régiekben a dráma. De nekem ez is bejön látványnarkónak használom mint pl: A Holnapután Mag stb.
    ” ‘egy limuzinban kikerülöm az összedőlő világot'” cunami elöl nem limoval menekültek az emberek hanem gyalog elektromos robogóval bármivel ami a kezük ügyébe került. Nézz néha Nat.Geo-t nem ennyire nagy kaliberű dolgok de mindennap történnek a világon.

  8. Hű, hát ez már majdnem, majdnem túl sok lett. Mindegy, csak nehogy sok kínosan hihetetlen rész legyen benne, mert a látvány lenyűgöző, de az a “mindentmegúszunkmindig” ez, ez már majdnem, majdnem túl sok.

  9. az van szerintem, hogy már a pc és konzoljáték eladhatósága is szempont lehet egy filmnél, tipikusan olyan ez a pár perc a filmből, hogy az ember már-már érzi a kontroller rezgését a kezédben, ahogy irgalmatlan erővel rángatja a karokat… nem? :)

  10. Talán még a Godzilla is hitelesebb ettől.:) Viszont van egy igen komoly filmje is Emmerich-nek, Trade címmel.

  11. hát, annál a résznél, amikor a hapek kiáltott, kicsit már olyan érzésem volt, hogy át fog menni ilyen veszélyes-de-milyen-izgi kalandfilmbe, ahol felszabadultan ordítunk, mikor átjutottunk az összedőlő felhőkarcoló alatt… ilyen hullámvasút-dolog. :’DD
    csak nehogy tényleg túlzásba vigyék.

  12. Ez mekkora orbitális baromság lesz. De öröm lesz nézni. Érzem azt se fogom tudni miről szól majd, nem is érdekel, csak nézni fogom az effekteket :D

  13. micsoda basszus hangeffekt egészvégig,
    már régen volt valami eredeti katasztrofa ötlet,
    de ez a kegyetlen nagy földrenges+tsunamit, ezt csak repuloben vagy tengeralattjaron elheted tul.

  14. Eleddig ez tetszett a legjobban a film előzetesei közül.
    Nem mintha olyan sok lenne belőle,de ez akkor is tetszett.
    Látom divat lett ócsárolni a filmet,Emmerichet…én nem teszem.Ezzel az előzetessel megvettek.

  15. divat azt mondtani valamire ami nem egyzik a véleményünkkel, hogy divat. Ez most a legnagyobb divat amúgy, nevetséges.

  16. Én egy látványos, de spirituálisabb változatnak örültem volna, ahol kiemelhetnek egy embert, de inkább az emberiség egésze legyen hangsúlyos. Amiben persze bemutatják a Földünkön zajló történéseket izgalmasan, de a háttér a lényeg. Valami valódi eszes és bölcs filmet vártam, amikor megláttam az első trailer-t (mert ekkor még nem sejtettem, mi lesz, így bármit belevetíthettem:) ), amiből csak arra emlékszem (ha jól emlékszem), hogy egy buddhista ember a harangot kongatja. Fogalmam sem volt, miért teszi :)), de a hanghatások és a képvilág tetszett. A trailer többi részében (ami lehet, hogy volt, lehet, hogy nem, nem emlékszem…) pedig nem egy ilyen állatságot adtak le, mint itt ahogy kocsikázik a pusztulás közben.
    Azt hiszem soha nem kapok már olyan filmet, amit az ilyenektől várok. Mindig egy idióta amerikai maszlagot hánynak elém….(elém, mert sokaknak lehet, nem az.)
    Ugyan jó ötletek akadnak néha-néha, inkább csak részletekben, de…..mindegy. A helyzet reménytelen, de nem súlyos.:) :s

  17. mindnkitől elnézést kérek a következő hozzásólásomért:
    de…úgy érzem , láttam a filmet ebben a néhány percben (az összes eddigi előzetesről szólva) , köszönöm , ezt moziban nem , talán majd otthon…
    (simán kinézek belőle egy happy-end-et , csak nehogy igazam legyen!)

  18. Tutira moziban nézem meg! Tévén vagy monitoron élvezhetetlen baromság, de széles vásznon látóidegeket masszírozó, agyat lekapcsoló eszement mulatság. :-)

  19. aki Happyendről beszél az szokta használni az agyát? igen, Cusack lehet meghal, de a családja megmenkül, viszont csak ebben a videóban meghal tizenvalahány millió ember, innentől nincs happyend :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.