Röviden: Aliens in the Attic

Pár éve, a Zathuránál feltűnhetett, hogy 1-2 családi mozi néha beficcen, csak hogy — fogalmam sincs miért, nincs idok, csak a teljesen kikapcsolt agy a nézés közben. Az Aliens in the Attic trailere pedig ezt ígérte. We come in pieces. Ami mindenképp tetszik, hogy végre teljesen normális CGI jut egy ilyen kis családi filmbe is. Na jó, nem is kicsit, hiszen a nyár main eventjének szánták. Állj, most röhögtem ezen egy kicsit.

Aliens in the attic kép

A történet tényleg annyi lett, amit a cím mond. Az épp nyaraló család padlására érkezik négy, elég kis méretű űrlény. A gyerekek felfedezik őket, aztán igyekeznek megakadályozni az idegenek földet leigázó tervét. Valójában a film legnagyobb baja, túl hosszú. Ezt úgy kell érteni, hogy az első 40-45 percben egész jól tartotta magát a “kis méretű idegenek és kis méretű emberek közötti harc” ötlete magát, de aztán egyszerűen csak elfáradt az egész. A poénok elnyújtottabbak lettek. A végkifejlet meg katasztrófa, amolyan “zavarjuk legyorsan ezt is”.

Pontnyilag csak négyet tudok kiosztani, az ugyanennyi félmosolyos jelenetért.

5 hozzászólás a “Röviden: Aliens in the Attic” bejegyzéshez

 1. Valamelyik film előtt láttam trailert belőle, kb erre számítottam mint amit leírtál,most már csak meg kellene nézni :-)

 2. Én kétszer láttam és tetszett!(27 éves vagyok).
  Tényleg elfárad a végére de én azért többet adnék rá.
  Volt egy-két jobb poén például tárcsázós teló :))
  Teljesen azt nyújtja a film amit a trailerben látunk.
  A végjáték miatt nem adok többet de ez nálam 6.5/10

 3. Piemaker: Én most leszek 24, de mégis meg akarom nézni, a kor nem számít :-)
  Human: remélem pozitívan csalódtál :-)

 4. Angliában láttam sok helyen kiplakátozva, buszokon… Felkeltette az érdeklődésem és megnéztem a trailerét, nagyon jó volt. Aztán kb egy hete megnéztem a filmet angolul, és nekem tetszett!!! Nem is vettem észre hogy nem magyarul beszélnek, bár a főszereplő (Carter Jenkins)-nek elég gyors a beszélőkéje. A lényeg hogy nekem nagyon bejön, és vicces. Amúgy amikor az ablakot kéne kinyitniuk az ikreknek és mondják hogy inkább a másik nyissa ki az nagyon ott van. Szerintem jól bemutatja a mostani gyerekeket. Amúgy én 16 vagyok. És egy kérdés: van magyar szinkronja annak amit ti láttatok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.