13 hozzászólás a “None Escape Vengeance” bejegyzéshez

  1. Kb olyan a feje, mint Tom Hanks-nek és Jim Carrey-nek a karácsonyi Zemeckis filmekben. Mostanában csak nekem tűnnek műanyagnak a plakátok?

  2. Már ideje egy ilyen filmnek, a Taken már rég volt:D
    Sok-sok ilyet még, még, még…
    Rendcsinálós, realisztikus, brutális, kíméletlen, nem érzelgős, profi krimit AKAROK!!!
    :D

  3. pont ezt akartam írni, hogy szégyen, nem szégyen, de én a visszavágót pár hete láttam először a tévében, és nagyon fasza kis film. úgyhogy ha ez is olyan lesz akkor jöhet nyugodtan.
    viszont a halálos fegyver lemondásáért azért haragszunk…

  4. Én nem haragszom a halálos fegyver 5 lemondásáért.
    Kiöregedtek, és már az első részben is az volt a poén egyik forrása. hogy túl öreg Danny Glover az ilyen mókákhoz, aztán Gibson is csatlakozott hozzá.

    Nem kell erőltetni, a csúcson kell abbahagyni.
    Erről pedig: végre egy film, amiben szerepel Gibsi, nem rendezi.

  5. Azért ne vegyetek arra mérget, hogy nem lesz semmi a Halálos Fegyver 5-ből.

    Ez a poster meg szerintem megaláz. Szeretem, ha a régi jól bejáratott akcióhősök küldenek valami filmet. Valahogy ezek a mai kisfiúk, mint jason bourne és nyálas társaik, engem nem hatnak meg. Najó azért nem szídom a bourne-t, mert az is jó, de akkoris: Sly, Bruce Willis, Arnold schwarzenegger, Gibson Forever.

  6. badass… :) már írták, de erről a filmről nekem is a Visszavágó jut eszembe, és kicsit a Taken is. várós, és bár tényleg nem fiatal Gibson, de ez nem jelent semmit, mondhatnók? örek kecske is megnyalja a sót. :PPP

  7. erről a plakátról rögvest a Simpson- féle Mel Gibsonos epizódra asszociáltam (amerikai zászlóval döfte át a bírót:DD)
    na, szal ez megint olyasfajta lesz. kicsit sem spórol gondolom a gyilkolással. ;))

  8. A plakáton dolgoztak keményen! Mel Gibson feje cca. 10 évvel ezelőtti. Ő volt régen az a színész, akiről azt gondoltam jól áll majd neki az öregedés, de nem. Az éves kihagyások, meg az alkohol nem tudom, de mintha vettek volna egy nyugdíjas fejet és rátették volna mesterségesen a 20 évvel ezelőtti Gibson mimikát. Ijesztő. Random rángatózás, hiteltelenség. Számomra. Szerettem, de már nagyon idegenül hat az öreg. A film átlagosnak látszik…mint egy unalmas Robert De Niro krimi…A plakát semilyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.