Itt az új Kick-Ass trailer!

MOndanom sem kell, hogy a film nem lesz finomkodós, ezt már dec 22-én konstatálhatta az utolsó ember is, szóval amikor a trailer nyugisan nem mutatja az erőszakot, oda képzeljétek tovább a jeleneteket. Az új előzetes amúgy már a sztoriból is felfed, szóval a konflikutsokat is felvázolták, mi lesz azon kívül, hogy egy átlagsrác beöltözik Kickass-nek.

Yahoonál HD

human
írta
2010. 01. 09. 01:35
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Itt az új Kick-Ass trailer!” bejegyzéshez

  1. Ez a trailer ütött eddig a legjobban. Ha ilyen lesz az egész film, akkor hatalmas lesz! Love us! :)

  2. Bárkinek bármilyen ötlete van az időutazásra szivesen meghalgatom… must seee now!!!!!

  3. Oltás, de nem kíváncsi vagyok mikor adják ki a maradék 2 részt a comicból, mert olyan még nem volt hogy a filmadaptáció hamarabb kijön mint maga képregény.

  4. Ez a tréler good! Eddig bevallom nekem probléma volt az anyagokkal, hogy nem szeretem, amikor kiskorúak erőszakjára van építve egy film, mert az olyan nem “izé” erkölcsileg…nekem. Szóval eddig nagyon nem szerettem a filmet. A mostani tréler, azonban nem olyan “erőszakos-az-vicces-ezért-kicsit-elítélendő-számomra” jellegű. Tetszik, csak legyen benne lendület.

  5. Nekem is tetszett a trailer. De remélem nem olyan etetés ez is, mint a mostani filmek 90%-a. Jó trailer után jön egy gyenge film.

  6. Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire király, pörgős, akciós és röhögős trailer-t…AZONNAL a mozikba!!!!!! várós lista legteteje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.