20 hozzászólás a “Nightmare poszter” bejegyzéshez

  1. nem vagyok freddy fan, de kíváncsi vagyok erre a remake-re
    na azért a moziig nem megyek el :)

  2. nem tudom, nekem nagyon nem a jó öreg freddy jut róla eszembe. inkább valami rosszcsont lurkó, aki jól a szemébe húzza a sapkáját, hogy ne vegyék észre, vagy valami hasonló.
    egyébként igényes a grafikája, de azért ennél talán egy kicsit több kéne ahhoz, hogy egy poszter “jó” legyen…

  3. [miért hiszed, hogy a nem pozitivitás miatt voltál törölve? Írj levelet nyugodtan. – a zerk]

  4. a Nagy Levin:

    Fredy egy “rosszcsont lurkó” volt minden eddigi filmjében is, csak gyilkolja a gyerekeket :P

  5. Aha, közepes poszter. Majd a filmet nézve Jackie Earle Haley szájából azt a mondatot várom, hogy: “Chance..Te azt nem akarod tudni!..” :-) Sajnálom, de arról a pasasról az a kis alamuszi fazon jut eszembe a HT -ból, akárhogy is ki fogják dekorálni…

  6. Michael Bay…. ez eleve kizárja a lehetőséget, hogy jó legyen. De moziba nézős, mégiscsak Freddy.

  7. Miért gondolják azt a hollywoodi producerek, hogy felkell újítani a klasszikusokat? Sokszor arra hivatkoznak, hogy “elavultak”..könyörgöm! Az igazi filmrajongók megtanulták értékelni azt ami adott volt és talán pont ezért nem értik ma, hogy miért kell 100 milliókat költeni arra, amit korábban harmadannyiból csináltak és a kreativitás pótolta a többit.Szánalmas, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni a forgatókönyvírók.:S

  8. “Miért gondolják azt a hollywoodi producerek, hogy felkell újítani a klasszikusokat?”

    mert igény van réjuk. olvasd a kommenteket. az év legjobban várt filmje. ja, és a feldolgozásokban az a legjobb, hogy nem kötelező megnézni őket.

    “Szánalmas, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni a forgatókönyvírók.:S”

    nagyon, nagyon félreértettél valamit. a forgatókönyv más lesz, új sztori, másabb. csak azért, mert a fő karakter neve régi, még ki kell találni dolgokat. ha a film címe lujza lenne, máris nem lenne gondod?

    az írónak épphogy sok dolgot kell kitalálnia, hiszen egy remake megírása a legnagyobb kihívás, hiszen ott nem teheted meg, hogy szolgaian másolsz.

  9. “az írónak épphogy sok dolgot kell kitalálnia, hiszen egy remake megírása a legnagyobb kihívás, hiszen ott nem teheted meg, hogy szolgaian másolsz.”

    Öhöm…. úgy mint pl. a REC/Quarantine esetében? + 2 jelenettel több.
    Ezt te sem gondoltad komolyan!

  10. Szerintem amugy érdemes remake et csinálni,hogy az újonnan felnövekvő generáció is tudja majd kiaz a Freddy Kruger(különben nem félnének tőle tudjátok:P) és ha majd a fiadnak mondod hogy :nah dejó a freddys pulcsid! ne nézzen rád furán.

    Amugy segíthetnétek egy vita eldöntésében..Freddy pulcsija piros zöld vagy piros fekete csíkos?Én aztmondom zöld de a haverjaim cukkolnak h színvak vagyok mert az nem zöld hanem fekete…egyépként téleg színtévesztő vagyok de ez nem a zöldben nyilvánul meg:D…és nemis a feketében:P

  11. jó lett a poszter, a filmre kíváncsi leszek, de nem fogok álmatlanul forgolódni április 30 ig ;)

    a remake/átirat vitához most csak annyit tennék hozzá, hogy van amire ráfér a leporolás és van ami (legtöbbje) pedig leginkább a pénzről szól. sok pénzről. a többi szvsz naivitás.

    Freddy pulcsija eredetileg zöld piros. (ez is egy érdekes sztori amúgy, remélem kitérnek rá a filmben ugyanis eredetileg zöld fehér volt – lévén Fradi drukker – és a sok vértől lett zöld piros)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.