29 hozzászólás a “Itt a második Nightmare on Elm Street-előzetes” bejegyzéshez

  1. Na, ez a trailer már hidegrázósabb jóval, mint az elődje! Még így is tartok a filmtől, de mostmár úgy gondolom, egy próbát megér! Remélem, kellemesen csalódom! :)

  2. Szerintem ez lesz simán olyan mint az eredeti. Nekem a régi nagy kedvencem volt, de úgy gondolom nem ártott neki egy “felújítás” még ha lesznek benne eddig nem látott dolgok, akkor is. Úgy az igazi, ha majd nézzük akkor azt gondoljuk, hogy ezt már láttuk, de valahogy mégsem.

  3. Én is kiskoromban nagyon fostam Freddytől… nagyon város volt… aztán bevillant Bay neve… kicsit elbizonytalanított… :(

    Azért várom, remélem jó lesz.

  4. Figyelni kell majd hogy melyik fiatalok halnak meg a filmben hamar, az egyikük az új Johnny Depp lesz :D

  5. Oh God, mennyire műanyag képi világ és színészek… Minden figyelemreméltó kép az eredetiből van copypastelve, hangulat nélkül. Ne legyen igazam.

  6. Ettől a filmtől kisgyerekként jobban paráztam mint a Péntek 13-tól, szóval egy esélyt mindenképpen kap. Már a sorozatszinész-felhozatal miatt is.

  7. Szerintem jó lesz ez! Nagyon bírom a Freddy-t alakító színészt. Watchmen-ben is jól adta a pszichopata Rorsach-ot.

  8. hát engem zavar picit a tinihorror feeling. az eredeti erejével meg kész csoda lenne ha fel tudná venni a versenyt. akkor az nagyon újnak számított egy aránylag kevés szereplős mezőnyben. most sokkal feljebb van a léc, az előzetes elvárásokról nem is beszélve. a pulcsi pedig piros/zöld.

  9. Rob nélkül ez már nem ér semmit sem,zéró hangulat, viszont az mentő körülmény,hogy a hókiszpókuszokat nem hagyták ki belőle, előző trailer alapján eléggé ugytünt hogy csak egy szimpla slasher lessz óllokézzel apritva,mert az nagyon zéró lett volna. Igy meg fogom nézni,de ez a fickó nem játszik olyan jól, tul komoly a karakter. Nyilván más, van ilyen is már,de ha választani kell, én a régit favorizálom még mindig.

  10. StormshadoW << gondolom akkor a TDK Jokerje is túl komoly az "eredetihez" képest. :) Tudom, hogy teljesen más karakterek, de attól még hogy más irányból közelítünk meg valamit, még nem biztos, hogy rossz lesz. Amúgy a sikeres filmek remake-jeivel az a baj szerintem, hogy ha valami újat mutatnak, akkor mindenkinek az a baja, hogy "jajj ezt miért kellett megváltoztatni, meg jajj ez így tök szar", ha meg nem, csak modernizálják, akkor meg az van, hogy "ezt már láttuk..." Na nem folytatom, mert ma már egyszer le lettem osztva egy másik fórumon, hogy sokat okoskodok...

  11. fú bazmeg o.O nagyon várós! előtte végigtolom a korábbi részeket, hogy teljen az idő és hozzászokjak, hogy nem alhatok el…

  12. Milyen kedves a sors Jackie Earle Haley- hez.
    Ha igaz a sztori, annak idején szereplőválogatásra ment az első Nightmare… filmhez és egy Johnny Depp nevű haverja elkísérte.
    Depp bekerült a filmbe Haley nem.
    Most meg 26 év után ő játszhatja Freddy- t.

  13. Pocok:
    A texasi láncfűrészes utolsó 2 feldolgozása is Michael Bay nevéhez köthető és nem volt velük szerintem semmi baj. Igaz az óta volt egy Unborn és egy Péntek 13 is de ezeket nem láttam így nem tudok véleményt formálni.

  14. Persze faszán össze van vágva meg színes meg minden, de….

    Freddy = Robert Englund

    Ez nem olyan mint a Batman színészek, itt 8 filmbe játszotta Robert a karaktert, nem tudom mit szólna a közönség ha csinálnának egy Die Hard rebootot is más főszereplővel.

    Leginkább a maszk és a hangja zavar, csak.

    No, just me … LAPOS !!!

  15. Én nem az alapötlet ellen lázadok,hogy valamiből csinálnak egy korszerübbet,hanem az ellen,hogy valamit ami maradandó mű,és van stílusa,teljesen felesleges ujra forgatni,csak más szinésszel. Freddys filmekben nagyon nincs mit remakelni szerintem.Az effektek is épp ugy jók ahogy vannak,horrorparódiának nem kell annyira komolynak lennie. Sok olyan filmenk csinálnak remaket,aminek szerintem nincs semmi értelme. Csinálnának inkább folytatásokat. Jah,egyetértek, Englund nélkül ez a karakter olyan mint willis nélkül John Mc. Mondjuk daniel Craig játszaná a következő Mclane-t. Kb annyira kellett ez a pali ide a csikos pulcsiba.

  16. Nagy Freddy rajongó vagyok.Az összes része megvan dvd-n eredeti hanggal,mert azzal érdemes csak nézni.Szóval én a trailer alapján sok jót várok.Jobb,hogy nem Englund játsza Freddy bár ő tényleg az volt és marad is,de ez a faszi kurva jó színész és pont ettől lehet jó a film.Hiba lett volna Englundod használni.Ha remake akkor legyen Freddy is kicsit másmilyen.8 részből talán 3 ami igazán jó volt köztük.Az elsőben megvolt a komoly és sötét hangulata a filmnek.Englund is ijesztőbb volt.A 3.-ban szintén és a 7.ben is.Nem véletlen.Wes Craven neve hozzáfűződik.A többi részben meg már csak bohóckodik Freddy.Freddy vs. Jason egyenesen szánalmas volt.Azt neki sem kellett volna elvállalnia.Jackey sokkal jobb színész.Ezért várom a filmet.A többi szereplő meg……Az eredetiben sem nagy kvalitású színészek voltak.Talán Jhon Saxon aki Nancy apját játszotta.A film jónak ígérkezik.Remélem nem fogok csalódni.Csak nem nyúltak ezzel a színésszel mellé.A Watchman véleményem szerint a fos volt az egyedüli értékelhető a filmben Jackey Early Haley alakítása volt.Jól játszott nagyon.Na,mindegy nem okoskodom.Várom!!!!!!!!

  17. Bár tény, hogy az eredetiben Robert Englund odavág. De nálam csak az miatt lett várós most ez a remake, mert Jackie Earle Haley lesz Freddy. Ettől remélek egy kis plusz a filmtől. A Watchmenben zseniális volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.