22 hozzászólás a “4 hónap kellett a Piranha 3D trailernek” bejegyzéshez

  1. Hát Richard Dreyfuss és Jerry O’Conell is meglepett…azért ők egy ilyen filmben..no meg Chris Lloyd…ha jól láttam az a Doki a Vissza a jövőből…

  2. Te jó ég! Ez már olyan rossz, hogy jó!
    Bár nem értem ezt a 3d mániát… hiába, ha elfogy az ötlet, legyen akkor 3d. Én inkább megnézek egy jó kis csavaros filmet 2dben.
    Az utolsó jelenet meg csak a traielr kedvéért lett megcsinálva. :D

  3. nah ez már tetszik, hogy tinivígjáték beütés meg vizipark. Amikor átfordul a jetskyvel komolyan azt hittem, hogy csak a csontváz jön fel. Kár, hogy a piranhák ennyire műanyagok. Ússzanak vissza renderelésre.

  4. Ezzel a cafadékkal merészelnek előállni 2010 ben? Szégyen-gyalázat. Baromi gyér CGI nek néznek ki ezek a halak.Amugy meg nem csak a halszagtól bűzlik,hanem a B-kategoriától is.Sok noname pofa,meg nyominger effektek. Igáig ennyit láttam ki belőle,de azért biztosan meg fog érdemelni egy lehetőséget.

  5. A noname alatt azt érted, hogy Christopher Lloyd, Elizabeth Shue, Richard Dreyfuss (Oscar-díj), Jerry O’Connell – a trailerből, plusz Ving Rhames, Eli Roth, Dina Meyer – IMDB-ről :) ???

    Szntem 3D-ben azért talán másképp hat a cgi, a film pedig nyilván “direktgagyi”, Snakes on a Plane ugrott be róla, túl színes, túl rossz…

  6. Neolith:
    Nekem is ez volt az első gondolatom, kiteszünk egy táblát, hogy “Srácok, zabálás van a vízben!”, bezárjuk a lángososbódét aztán tűz haza… :D

    Mondjuk Alexandra Aja nem pont ilyen stílusú horrort szokott rendezni, nem is értem. Majd meglátjuk, miatta egy esélyt kap a film.

  7. a halak tényleg elég bénán néznek ki, mikor először megláttam őket, azt hittem, valami robotok :D

    a színészeken én is kicsit meglepődtem, Dreyfussnak ezek után még egy krokós filmet kéne csinálnia, és akkor ki lenne pipálva a 3 nagy vízi ragadozó :)

  8. Pffffff!!!!!!!!! Ez ultra gagyi! Mint a Háborgó mélység csak csak piranhakkal! Te jó ég! Ezekután mi jöhetmég!? Gyilkos hangyák vagy mérges skorpiók! Ennyire kifogytak az ötletekből!?

  9. Sokan nagyon de nagyon el vannak tévedve, ez nem azért “gagyi” mert bénák a készítők, vagy nincs jobb ötletük, hanem azért mert ez ilyen műfaj.
    Már most ki lehet jelenteni, hogy ez lesz a B-filmek cadillacje, 3D + remek színészek stb. stb.
    Trailer jó, CG piranhák meg tök rendben vannak, CG állatok mindig elütnek az igaziaktól lsd. Narnia vagy LotR, pedig ott volt költségvetés.

  10. “FILM+”-r avaló megaszar 3D-ben.
    Az első 3D-s “B” mozi.

    Viszont öröm volt újból trailerben látni Christopher Lloyd-ot!

  11. sandor8206

    A probléma még mindig az,hogy ezek tipikusan “B” sztorilájn, amikbe fölösleges lenne ennyi energiát, pénzt és neveket feccölni.

    Ezek a filmek kizárólag arra jók, hogy az “A” színészeket sorozatsztárokká tegyék.

    Sajnos például szegény Roland Emmerich is most már jó ideje csak “B”-ben képes gondolkodni.

  12. Oké,én a statisztákra gondoltam a noname alatt,a fürdőruhásokra meg a halakra :P Na de komolyra fordulva egyszer néztem meg a trailert,és rögtön irtam a benyomásomat.Egyszeri nézésre nem nagyon ismertem fel a fentebb említett híresebb szinészeket,természetesen ők nem noname pofák, kedvelhető arcok.

  13. “A noname alatt azt érted, hogy Christopher Lloyd, Elizabeth Shue, Richard Dreyfuss (Oscar-díj), Jerry O’Connell – a trailerből, plusz Ving Rhames, Eli Roth, Dina Meyer – IMDB-ről :) ???”

    Azt. Ma egyikük sem ‘A’ kategória, akinek a nevére tódulnak az emberek a mozikba.

  14. etiop
    “…Azt. Ma egyikük sem ‘A’ kategória, akinek a nevére tódulnak az emberek a mozikba…” ma már ilyen nem létezik, senkiére se tódulnak, hopp talán egy W. Smith, szóval talán 1 :-)

  15. Azért a trailer zeneválasztás mindenképp teteszetős:
    Public Enemy vs Benny Benassi – Bring The Noise Remix (Pump-kin Remix)
    Egyébként Grammy-díjas szám :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.