Folytatások orgiája: Nightmare 3D, Rec 3-4, X-men

Mivel a Nightmare on Elm Street összesöpört 32,9 millió dollárt horror létére, így gyorsan be is jelentették, hogy lesz folytatás. Mellesleg ugye a rendezője egy dologban mindenképp cool volt, elutasította a 3D-be konvertálást, mert az nem jó. Nos a következő részt már nélküle és 3D-be fogják forgatni, hiszen az már másfajta hozzáállás. Majd meglátjuk.

Bár az X-Men: First Class szigorúan véve nem folytatás, de mindegy, most ide kerül a hír. Szóval a Kick ass rendezőjére, Matthew Vaughnra bíznák a prequelt, ha már az eredetileg kinézett Singert elküldték a fenébe. Múlt héten úgy volt, hogy Vaughn elutasította a Fox ajánlatát, de úgy néz ki visszaült az asztalhoz. Ez még továbbra is pletyka, de egyre több az esély rá, hogy be fog jönni.

Képphogy lefutott a [REC] 2 története a mozikban, már érkezett is a hír, hogy rögtön két folytatást fog kapni: [REC] Genesis és [REC] Apocalypse. Vélhetően egyre több pénzt lapátolva a munkálatokba, legalábbis ha sikeres marad a széria. Spanyolhonban 2011-12 a bemutatási időpont.

Külön posztot nem fogok írni, de akit érdekel, az a Diesel segítségével megnézheti a legelső Iron Man képregényt elvileg. Ha letöltitek: egy modern történet után van, a .pdf vége felé.

9 hozzászólás a “Folytatások orgiája: Nightmare 3D, Rec 3-4, X-men” bejegyzéshez

  1. Istenem, ezt a [REC]-et minek tovább nyújtani, ha már a második is akkora sz*r volt? Rókabőr. Az első rész viszont egész kellemes borzongást nyújt.

  2. “Istenem, ezt a [REC]-et minek tovább nyújtani, ha már a második is akkora sz*r volt?”

    nyilván annak, akiknek tetszett a film. neked nem tetszett, nem fogod megnézni. ne fájjon, hogy más örül.

  3. nekem nagyon bejött a [REC] mindkét része , de ez a sorozatgyártás majdnem biztosan a minőség rovására fog menni… …remélem nem lesz igazam…

  4. a REC első része zseniális volt, a második hát monjduk ki egy rakás kalap szar.
    a folytatásokra sztori szempontból kíváncsi vagyok, ha hagyják a hülye vonalat amit a 2 felvett, akkor még meg is lesem.

    a Nightmare meg várós. nálunk lesz moziba vagy majd csak direct-to-dvd?

  5. Nekem is nagyon város a Nightmare. :) Azért 5 nap alatt 32,9 millió dollár egy horror-remakehoz képest nem semmi. Csak kár, hogy elküldték a rendezőt, mert pár kritika szerint elég jóra sikerült a film, így reménykedek, hogy valami jó rendezőt szereznek.
    Ha minden igaz junius 3-án lesz a magyar premiere.

    A [REC] első része nekem is tetszett, ahhoz képest, hogy nem nagyon szeretem az ilyen zombis-vertőzéses filmeket. A másodikat még nem láttam…

  6. “ha hagyják a hülye vonalat amit a 2 felvett, akkor még meg is lesem.”

    logikusan arra a vonalra épül majd a 3-4 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.