Deadpool jelenti: Don Quixote is Taken t(w)o Oz

Lehet, hogy Sam Raimi fogja rendezni az Óz nagyjából előzményfilmjét, a Oz, the Great and Powerful-t. A stúdió felajánlotta neki a melót. Óz valószínűleg Robert Downey, Jr. lesz.

Liam Neelson a Szupercsapatot reklámozta, amikor is a Taken második részéről kérdezték. Azt mondta, hogy június végefelé találkozik Bessonnal, hogy ötleteljenek mi legyen, mivel szerinte elég nehéz lesz valami hihető indokot kitalálni. Reméljük sikerül.

Terry Gilliam filmet forgat Don Quijote-ről? Hát a Warner és Joel Silver úgy döntött, hogy párhuzamosan ők is csinálnak valamit, méghozzá olyan változatot, amiben létezik a fantasyvilág és Karib-tenger stílusban kalandozni is fognak benne.

Úgy néz ki a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se című remek is kap remake-et. Egyelőre írókat hajtanak hozzá, szóval nem holnap.

És a végére egy kis Deadpool. Szintén egy ajánlat, méghozzá Robert Rodriguez felé, hogy rendezze már nekik a filmet. Reméljük elfogadja?

24 hozzászólás a “Deadpool jelenti: Don Quixote is Taken t(w)o Oz” bejegyzéshez

  1. Remélem nem lesz Taken 2 Liammal. A folytatással pont a lényeg veszne el az egyszeriség, hogy a lányáért teszi.

  2. Ha ki tudnak talalni valami jo sztorit amit nagyon ketlek, akkor miert ne? De majd kiderul idokozben, h varos vagy nem!

  3. Milyen hihető sztori kell azonkívül, hogy a maffia kicsit morcos lesz azért, mert lekaszabolta a fél állományát?

    Most már az egész családja a célpont, akiket védő őrizet alá kell helyezni, amig nem oldódik meg az ügy. Liam meg elindul, hogy meggyőzze a maffiafőnököt, hogy a bosszúállás nem szép dolog. :)

  4. kipurcant a bébicsősz? gyerekkorom kedvenc filmje, már előre látom h mekkora szar remake lesz ebből :/

  5. rvtul: pedig nem lesz nehéz jobbat csinálni az eredetinél. imdb: 5.4/10 – azt megértem, hogy valaki féltené a casablancát a remake-től, de hogy egy bébicsőszt. csak azért, mert amikor fiatal az ember, amikor fogalma sincs arról, hogy mi jó film, amikor szinte minden tetszik neki (nekem is rémisztően gáz filmek jöttek be akkor – kábé mert azokat láttam), az elég izé:)

  6. taken 2 – mineeek?!!
    a bébicsőszt is mineee?!!
    jók voltak egyszer és kész

  7. Ha már a Taken folytatásával pont a lényeg veszne el, akkor a Don Quijote “amiben létezik a fantasyvilág” változatra ez többszörösen igaz.

  8. Én is kíváncsi leszek, hogyan tudnák folytatni a “Taken”-t, remélem nem rontják el. Majd kiderül.

    A “Kipurcant bébicsősz”-t én is nagyon szerettem régen. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a remake.

  9. Csak engem indított be a Deadpool- Rodriguez kombó?
    Tök jó ötlet, nagyon beteg lenne.

  10. “Úgy néz ki a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se című remek is kap remake-et. Egyelőre írókat hajtanak hozzá, szóval nem holnap.”

    Sic transit gloria mundi. A francnak kell pont azokat a filmeket remake-elni folyamatosan a gyerekkorombol amiket semmi ertelme remake-elni? Az eredetinek klassz szereplogardaja es nagyon jo hangulata volt. Ugy volt jo, ahogy, abban a ’80-90-es evek kozegben ahol jatszodott. Par eve lattam utoljara, nem gyerekkent, igy is tartom a velemenyem. A remake-bol gondolom ez lesz elsokent kioperalva.

  11. Hiába mondod egy régi filmre, hogy nagyon jó volt, ha egy mai fiatal meg se nézi.
    Meg gondolom azért lett hirtelen ilyen fontos, mert a karate kid is szépen nyított Amerikában.

  12. mai gyerekek?! nekem se csináltak észak-északnyugat remake-t mégis bejön a film

  13. Hogy Gilliam filmet forgat-e a Don Quijotéból? Ja, úgy 10 éve teszi már:D Drukkolok neki, hogy még valami jót kihozzon belőle, de sokkal ígéretesebb volt még ez 10 évvel ezelőtt. A Lost in La Manchát ajánlom mindenkinek, mert érdekfeszítő darab, és jól dokumentálja a történteket, amiktől befuccsolt a projekt. Szegényt mindig éri valami csapás, a Doctor Parnassus-szal is mi lett..

  14. hesgotcancer: most tényleg közel áll hozzá, már van főszereplője meg minden, ha idén sikerül elég pénzt összeszedni akkor lesz.

  15. Kíváncsi vagyok mikor rimékelik a “Drágám a kölykök összementek-et, a Kutyám Jerry Lee-t, az Egyik kopó másik eb-et a Beverli Hills-i zsarut, az Összeomlás-t, a Menekülő ember-t, Szellemírtók-at, az Óriásláb-at a Legénybúcsút(bár azt felesleges, a Hangover úgyis szarrá aláz mindent a témában) vagy még sorolhatnám a filmeket amik “remek” célpontok lehetnek…

    Másrészről Jimnastique írta jól:

    Az olyan filmeket mint a Halál 50 órája, a Híd túl messze van, a Casablanca, Szelíd motorosok, Száll a kakukk fészkére sőt merész leszek a King-Kong(oké, hogy már van neki de pár éve még nem volt) sem újították fel 20 évenként csak mert az akkori fiatalok(mi) azt igényeltük és nem volt elég modern a kifinomult divatízlésünknek…

    Van amit oké, hogy felújítanak, mert egy rakás szar, vagy átveszik az európai/keleti filmet az amcsik és fordítva, de azért azt túlzásnak tartom, hogy a 80-as évek végén, 90-es évek elején keszült jó kis filmeket amik a mai napig nézhetők és élvezhetők(ha az IQ-ja megvan a nézőnek hozzájuk) újraforgatják.

  16. downey filmek jöhetnek, akármilyen témában. deadpoolt meg remélem rodriguez fogja rendezni, nagyon nagyon

  17. Rodrigez rohadtul fogadja el a Deadpoolt, márcsak a kis képregénybuzi haverja, bizonyos Tarantino miatt is, másrészt meg van annyira Rock & Roll a csávó, hogy hozza azt amit Joe Kelly hozott a képregényben, azt a “szarom le, minden a poén kedvért” hangulatot, azt kérem. :)

  18. Ha már a remake áradatról beszélünk, akkor nem csak a 20-30 évvel ezelőtti filmeket forgatják újra, hanem pl. Pókember, amit az egyik legnagyobb faszságnak tartok. :S Deadpol jöhet. Ha Rodrigez rendezné, akkor 18-as lenne és nem csesznék el annyira valószínűleg, főleg ha a Marvel nem adta el a jogokat semelyik stúdiónak (tudom Disney – Lionsgate) de nem a Fox-ról van szó ala F4! :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.