Thor most már szebben

Nem értem a logikát, a tegnapi kép is hivatalos anyag volt, miért adnak ki olyan gagyit ha ennyivel normálisabbjuk is van?

Az Ew kicsit bedurvult amúgy, a Comic Con hetes kiadása persze, szóval most felerősödtek a geekeknek készülő filmek kicsit. Mi lesz itt jövő hét végén. Grat mindenkinek aki kimegy Amerikába rá.

Thor rendes képen

Hammer time, haha.

human
írta
2010. 07. 16. 05:14
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Thor most már szebben” bejegyzéshez

  1. biztos elcsíptek pár visszajelzést a “műanyag” hatásról, de ez a fazonranyírt télapószakáll nagyon nem odavaló hopkinsra szvsz..

  2. nemtom..nekem várós volt régebben a thor. de ez a müanyagruhás parasztvakítás vhogy nagyon nem jön be, persze attól még megfogom nézni, mint miden marvel produkciot. remélem kellemesen fogok csalódni

  3. Szakáll tényleg lehetne kicsit “Szürke Gandalfosabb”:D
    Egyébként összességében tetszik, mondtam, hogy ne kiabáljuk el az első kép után…az szerintem az együgyű amerikai népnek készült, azok akkor is haraptak volna rá, hogyha 3 műanyagbábut raknak be egy kád vízbe nekik…

  4. Anthony Hopkins ezzel a szakállal inkább hasonlít törpapára.
    Már csak egy piros sapka kéne rá.

  5. Szerintem nem igazán jobb. Szinte hasonló színvonal, mint az előző kép. A háttér elfogadhatóbb max.

  6. Hááát, ez nem egy nagy reccsenés! A megelőzőnél valóban jobb, de még így sem tetszik. Keményítsetek Hopkinsék, mert még mindig nem győzőtt meg ami a külsőségeket, látványt illeti jelmezek terén.

  7. Nekem még így is eléggé műanyag, másrészt képregény ide vagy oda a skandináv istenvilágot semmiképp sem így jeleníteném meg. Nekem ebben kevés a nyers erő, amit (többek közt) annyira becsültek, sőt az egész ruházat (páncélzat) olyannak néz ki, mintha most érkezett volna a tisztítóból.

    Persze minden változhat még, szóval ha jön megnézzük.

  8. hát ez sztem már a filmből van a Predators meg csak pár korai forgatási kép volt, ha jól emlékszem. hát ezt a Thort én kilövöm a listáról sztem, mert ez a kép sem jobb, tök érdektelennek és unalmasnak tűnik ez a hangulat. nemtom, azért majd biztos megnézem

  9. azért ez egy Kenneth Branagh-film lesz. Lehet, nem egy überreális akciófilmre kéne számítani.

  10. Na, alakul ez a mozi rendesen.:) Amit én is hiányolok és a másik képen is hiányoltam az a félelmetes külső. Mármint a vikingekre jellemző dolgok, sebhelyek, agresszív tekintetek, hatalmas izmok stb. Igen, ebben egyetértek a fanyalgokkal, mert ez így elég vicces.

    Sok jóképű palákfiú, nem értem, hollívúdban még a gonosz is lenyalthajú k*csög.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.