9 percnyi Pirana 3d

A Comic Con környékén volt egy vetítés a piranha 3D-ből, onnan szerezték ez a 9 perces kamerás felvételt. Aki nem tudja mit vár a Piranha filmtől, az most megpróbálhatja betájolni. Mondom, rossz minőség, de hullanak benne az emberek, ahogy kell.

human
írta
2010. 08. 01. 14:20
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “9 percnyi Pirana 3d” bejegyzéshez

  1. a piranhak kinézete szerintem gáz, de ez a marcangolás ami itt volt…húúú :D
    nem volt gyenge látvány :D

  2. Annyira nem is lesz sz*r mint gondoltam, sőt 1x meg is nézném. Azért helyenként nem kicsit brutál, főleg mikor a csaj haját betekeri a csónakmotorral :) De van benne egyéb is dögivel.

  3. Na, hát ebből ennyi így bőven elég is volt. Hogy ezt még 3D-ben is megnézzem? Brrrr…

  4. Nagyrakás sz*r…igazi enter- és f*szverőknek való ketchupos pornó. Történet és alakítás nélküli szemét.

  5. Aja egy beteg rendező!
    Én meg pont ezért szeretem a filmjeit!
    Ettől a videótól még várósabb a film,köszi! :)

  6. Annyira nem is lesz sz*r mint gondoltam, sőt 1x meg is nézném. Azért helyenként nem kicsit brutál, főleg mikor a csaj haját betekeri a csónakmotorral :) De van benne egyéb is dögivel.

  7. Milyen divat lett ez a “mutassunk meg minél több részletet a filmből a premier előtt” Tényleg lassan már ott tartunk,hogy az egész film bemutatásra kerül majd 2 héttel a moziba kerülés előtt. :)

  8. hát bazd..meg ez beteg. simán elmegy paródiának ennyi idétlen morbid túlzással : ))) jót röhögtem, ty !

  9. Muhaha: nem igazán értelek, ez kalózanyag, a stúdió nem így tervezte ám. Levetítették pár embernek a filmet egészben, hogy ők mondjanak jókat rőle, csak valaki lekamerázta.

  10. Aja-tól a The Hills Have Eyes volt az első film amit láttam az oda*aszott de nagyon, a tükrök nem volt ezt, ezt a vidit meg se nézem nálam várós :)

  11. Egész jónak tünt, amig meg nem mutatták az első CGI piranhat premier plánban…

  12. Human: Nem csak erről van szó! Nézd meg a mai trailereket! Vagy majdnem minden második filmből mutatnak pár perces hivatalos videókat. Sokszor a rendező. “Üdvözletem! Xy vagyok az XY című film rendezője. Szeretnék nektek mutatni egy 20 perces anyagot a most készülő filmből! Ja és ne feledjétek,hogy facebook meg twitter meg bla bla!”

  13. Muhaha: tudom miről beszéltél általánosan, csak azt hagytad ki a gondolatmenetedből, hogy ide nem illik

  14. Azt a kemény mindenit neki!!!
    Eszméletlen brutál! Csak attól félek, hogy ebben a 9 percben benne van az egész film.
    Na majd moziban meglátjuk.

  15. Jogos! Beszéljünk a filmről! Tényleg elég durva, bár szerintem egy kicsit átmegy már komikusba. Persze gondolom a készítők sem vették nagyon komolyra a figurát. Ahogy nézem ezt a 18 karikás “beetetést”(fürdőzők trancsírozását) egy mondat visszhangzik a fejemben a helyi polgármestertől(vagy kiskirálytól) Idézem: “Maguk a Balaton Sound kellős közepén akarják lezáratni az egész strandot, mert egy-két hal errefelé úszkál? Azt már nem!” Na és íme az eredmény! :)

  16. Még jó, hogy a piranha édesvízi hal. Mégis mi a fenét keres a tengerben? Rég láttam ekkora baromságot :D

  17. jeddi

    Mondjuk én csak csang nélkül tudtam megnézni, de nekem úgy tűnt, ez egy tó.

  18. jeddi: Akkor egy kis biosz:

    A CGI Piranha

    Az állat átlagos hossza, maximális mérete és súlya abszolút a rendezőtől és az animátoroktól függ. A hal háti része zöldesszürke, a hasi része vörös vagy narancssárga, illetve bármi egyéb szín, ami jól mutat a vásznon. Állkapcsát erős izmok/programok mozgatják. Az alsó állkapocs előre áll a felsőhöz képest, és az ajkak visszahúzódtak a fogakról. Az alsó állkapocs fogai 1–2 centiméter hosszúak lehetnek.(Kérésre méteres is) A felső állkapocs fogai hasonló formájúak, mint az alsó állkapocsé, csak kisebbek, úgy, hogy az alsók közé illeszkedjenek. Tűhegyesen végződő, háromszögletű és lapos fogukat zsákmányuk szívós bőrébe mélyesztik. A fogak borotvapenge élességű oldalaival képesek szétvágni húst és csontot, a vasat, az acélt de akár még az adamantiumot is. A CGI Piranha megél mind az édesvízben, mind a sósvízben, illetve a szárazföldön is.

  19. A legelső képkockákon már látható, hogy nem tenger, hanem egy hegységgel körbe zárt tó a helyszín, a 19. másodperc környékén pedig már a neve is elhangzik, “Lake Victoria” :)

    (És akkora nerd vagyok, hogy tudom, valójában Lake Havasunál forgatták a dolgot, ezt überelje valaki :))

  20. most nem azért, de ilyen felesleges provokációra minek válaszolni? Bár muhahaé poénos volt :)

  21. Hát ez (Pirana 3D) brutálisan egyszerű, és úgy tűnik, mégis fogy. Mint a balerinacipő. Azt sem értem, miért.

    Muhaha, járunk?

  22. Nálunk az Inception előtt levetítettek egy Piranha- trailert. Eszméletlen gagyin néz ki, film+-os B-filmes minőség. Egyáltalán nem félelmetesek a rajzolt halak. Vagy ez eleve poénnak készült, csak lemaradtam?

  23. Sparrow: Nézd ha az összes hal úgy nézne ki grafikailag mintha csak egy 1989-es DOS-os játékból jöttek volna, az emberek akkor is özönlenének a moziba. A készítők spóroltak amin csak tudtak. Persze az is fix,hogy nem vették komolyan ezt az egészet.

    Desdemona: “Muhaha, járunk?” Ha Spoiler-ezel akkor jelezd kérlek! :)

  24. A halak elviselhetőek, van bennük valami CGI romantika, nem is tudom… Aranyosak :D A vérengzések és halálnemek poénosak. A film valószínűleg a COOL szó két órás megtestesülése lesz. Remélem az itthoniak is felismerik, hogy ez 3D-ben baromi sok magyart bevonzana a moziba, és még a nyáron elhozzák nekünk. 18-as karika és csókolom.

  25. szerintem gagyi.beletekertem a végébe az elején és feltünően sok volt benne a pucér jónő:D eleinte azt hittem h valami beteg elbaszott pornó..aztán megnéztem az egészet…háááát enyhén túlzás szerintem ez a hentelős rész” no meg amikor a srác behajt az emberek közé a csónakkal…kb olyan szinten van a film mint az Anaconda3…már cask Hasselhoff hiányzik a képből…:D

  26. Ha jól láttam a sapkás bemondó gyerek akinek “leesett a feje” Eli Roth? Ha tényleg ő az, akkor kötelező megnéznem.

  27. Nagyon jó! Aja már a Magasfeszültséggel letette a névjegyét a horror filmek terén,nem is beszélve a Sziklák szeme lelki és testi terror maximális kihasználása! Kötelező a Piranha 3D! Legalábbis nekem! Nálunk mikor lesz movieba?

  28. Affene, egyszer akarok megnézni ilyen kiszivárgott anyagot, erre nem leszedik mindenhonnan… Pfff. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.