Sok jóság, ne maradjon le: Tron, Superman, Kane, Lynch, Hulk, Rocket Poppeteers

A Tron:Legacy rendezője szerint nem kell aggódni a reshootok miatt (általában rosszat jelent filmeknél), mert nem annyira a meglévő jeleneteken dolgoztak, hanem pluszt forgattak a filmhez. Főleg az elejéhez, mélyítették a főszereplő karakterét.

Ha már Tron, a Daft Punk által készített soundtrack végül november 22-én jelenik meg. Fene, így nagy lesz a kísértés, pedig soundtracket filmben az igazi elsőnek hallani.

A minap volt az a Supermanes lista, emlékeztek? Hát beindult a pletykagyár a kapcsán. Most épp azt találta ki valaki, hogy Nolan találkozott Darren Aronofsky-vel is ennek kapcsán. Őszintén szólva ez eddig a legérdekesebb név, érdekelne pont ő mit hoz ki egy teljesen kommerz témából.

A Kane & Lynch-film helyzete nem túl rózsás jelenleg, mivel az épp kiszúrt rendező is otthagyta a produkciót. Ezzel ugrott is az, hogy még idén kezdik a forgatást. Talán nem Jamie Foxx-nak kéne játszani Lynchet. Szerintem így üzen a karma. Viszont ez a tologatás oda is vezethet, hogy végül nem lesz belőle semmi.

Mark Ruffalo azt nyilatkozta, hogy a CGI Hulk is ő lesz, mivel szépen mo-capolják a mozgását majd.

Egy vírussite a Super8-nek: Rocket Poppeteers.

13 hozzászólás a “Sok jóság, ne maradjon le: Tron, Superman, Kane, Lynch, Hulk, Rocket Poppeteers” bejegyzéshez

  1. Tron nagyon várós már. Nem is tudtam, hogy a Daft Punk készíti az OST-t, így még várósabb, az albummal együtt.

    Darren Aronofsky meg a Superman? Na ha valami, akkor ez nagyon érdekes filmet szülne. Valahogy most nem tudnám elképzelni ezt (talán Superman drogozna vagy mi? :))

    Kane & Lynch mire eljut a megvalósításig, addigra már a lelkesedés is alábbhagyna, szóval lehet ebből cancel lesz.

  2. Nem lesz az a Superman olyan kommersz, ha az All Star vonalat veszik alapul. Érdemes elolvasni még ha nem is szereted Supermant vagy a képregényeket.
    Aronofsky-nak az feküdne szerintem.

  3. Reshoot? Wow, ez nem hangzik túl jól… az meg pláne, hogy hozzáforgattak. ezek szerint első blikkre nem az igazi a film, még csiszolnak rajta… nem hangzik túl jól, pedig nagyon nagyok az elvárások. A Superman már megérdemel egy Aronofsky-t, habár ez nem az ő főprofilja, de hiába, eljött az időszak, amikor Marc Webbek forgatják a pókembert, Sam Mendesek a James Bondot… pont, mint az egyetemen, kísérleteznek.

  4. Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy ilyen Aronofsky meg Duncan Jones kezébe adnák a Supermant. Olyan rendező kell aki értelmes Superman filmet tud csinálni nem pedig arra törekedni, hogy na ittvan egy gáz karakter akiből talán lehet még pénzt kisajtolni adjuk valami szerzőibb arcnak és majd harapnak a népek. Superman filmet tessék csinálni egy rendeset végre !

  5. szerintem még mindig snyder legyen, de annyira nem érdekel a film, jobban érdekelt volna az aronofsky-robocop, de hát azt fújhatjuk

  6. Miért van olyan érzésem, hogy a Superman rendezésére végül olyasvalaki lesz a befutó, akiről eddig szó sem esett? :)) Eddig Aronofsky hangzik a legérdekesebben, Snyder remélem semmiképp se lesz, mert nagyon nem bírom a stílusát. Mondjuk alapból hidegen hagyna ez a reboot, de ha Nolanéknek köze van hozzá, úgy már más a helyzet…

  7. kétlem, hogy egy ennyire önfejű és saját elképzeléssel rendelkező rendezőt (D.A.) szeretnének a supi filmhez, akkor nem Nolan lenne a producer. Meg van már minden gondolom, script, filmstílusa, beállítottsága stb. Nolan keze alatt és elképzelése szerint. Úgy is valami bérrendező lesz aki csak ledirigálja a cuccot, mint egy csicska (gondolom)

  8. sandor8206: hát ugye ott az az érv is, hogy Nolan is hasonló körből jött, lehet olyasvalakit keres aki hasonlít rá és meg tudná tartani valamennyire a stílusát nagyfilmben. MÁrmint a sajátját.

  9. Még mindig Zack Synderre szavazok, de nagyon kiváncsi lennék, hogy Darren Aronofsky mit hozna ki a témából.

  10. lehet, de én sztem valami kezdő, de tehetséges újonc lesz a befutó, bár örülnék D.A.-nak!

  11. Én csak abban reménykedem, hogy kapunk valami új Superman jelmezt. Már nem igazán menő a kívül alsógatya. Láttam pár egész jó ötletet.

  12. A Kane & Lynch kapcsán remélhetőleg észbe kapnak az illetékesek és lecserélik Foxx-ot, vagy a vacakolás közben ő lép le. Ha mégsem így lesz akkor meg várom a pl. Matt Damon címszereplésével készülő Martin Luther King életrajzi filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.