Borzasztó fontos: Skyline 2, Simon West, Damon, Clooney

Mivel a Skyline zsebpénzből készült egy Inceptionhöz képest, azért milliókról beszélünk így is, így nagyon keveset kell hoznia a pénztáraknál ahhoz, hogy a második résznek nekiállhassanak, megérje. A készítő tesók erre már készülnek is, 45 oldalnyi fő terv meg van írva a folytatáshoz.

Medallion címmel készít majd Simon West (Con Air, Tomb Raider) filmet, miután befejezi amit épp a Rockkal forgat. Egy apáról szól, akinek meg kell mentei a lányát aki épp emberrablók kezében van. Mindezt NY-ban. Taken?

Matt Damon legközelebb jövő szeptemberben ér rá új filmre, ha lesz valami Bourne vagy hasonló Greengrassal, akkor azelőtt tuti nem. Közben ő is csak megerősítette azt, hogy a “Bourne 4” az lesz amit hallottunk. Mivel ő nem szerepel benne, így sok sikert kívánt hozzá, szerinte nyitott marad így a franchise bármire, nincs recast vagy reboot veszély jelenleg.

George Cloone következő rendezése kapott egy köteg pénzt, hogy végre forgathassanak, de közben átneveződött Farragut Northról The Ides of Marchra.

2 hozzászólás a “Borzasztó fontos: Skyline 2, Simon West, Damon, Clooney” bejegyzéshez

  1. “Egy apáról szól, akinek meg kell mentei a lányát aki épp emberrablók kezében van. Mindezt NY-ban. Taken?” – Igen. És ezt így komolyan leforgatják mégegysezer? Csak gratulálni tudok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.