Battle: Los Angeles ismét!

Újabb trailert kapott a legjobban várt idegen inváziós sci-fi. Talán, talán talán. Minden eddigi infó, poszter, videó a címkén, ahogy mindig.

42 hozzászólás a “Battle: Los Angeles ismét!” bejegyzéshez

  1. Nem egy szentimentalista kis Függetlenség napja lesz ez úgy látom és Will Smith sem fog bepancsolni a csúnya E.T.-nek, hogy aztán szivarra gyújtson, itt a Battle: Los Angelesben aprítás van kérem szépen. Jonathan Liebesman rendező ügyes kisiparos volt eddig, a legnagyobb erőssége a látvány pedig tökéletesen érvényesülni látszik.

    Talán az övé lesz 2011 legnagyobb inváziós filmje, de ott lohol a sarkában ugye a vérprofi és mániákus Peter Berg a Battleshippel, ami ugyan 2012-re van előirányozva, mégsem lepődnék meg ha még idén, decemberben környékén befigyelne a mozikban :)

  2. Végre az ellenség megjelenítése, fegyverzete is emészthetőnek tűnik. Eddig talán a District 9 volt az, ami nem adott energiapajzsot, meg mindenféle extrát az E.T.- kezébe. Szóval hajrá. (Remélem ez a népség a Pandorán is leszállt, és tiszteletét tette a Naviknál. : )

  3. Eddy21: az ellenség megjelenítése olyan szempontból egyáltalán nem emészthető, hogy másik fajjal szembeni háború esetén a leghatékonyabb eszköz a biológiai hadviselés, miután úgy képes kiirtani az ellenséget, hogy nem tesz kárt a saját népességben.

    Remélem, ezúttal van arra valami halovány magyarázat a sztoriban, hogy a látványos filmkészítési cél mellett mi vitte rá az idegeneket a nyíltfrontos háborúra.

  4. Nagyon jónak tűnik, és én is várok egy kis magyarázatot, mert ezt a lyukat éreztem a D9-ben is.
    Nagyon eltalálták a zenét!

  5. Chabba: Igaz. Ebben a témában Hubbard már megírta a Háború a földönt (A filmet felejtsük el!)ahol egyszerűen leküldtek pár tankhajót a légkörbe mérges gázzal megtöltve. Persze ennek feltétele, hogy oda vissza ismerjék a földi biológiát, plusz saját magukra ne legyen veszélyes az anyag. Szóval azért az efféle hadviselés elég körülményes.

  6. te jó ég. elképzelhető, hogy itt aztán keményen odab*sznak majd nekünk és nem lesz happy end? valamit nagyon tudnak a trailerkészítő emberek, mert eddig egy volt a sok közül ez a film is, most viszont azonnal a top3-ba ugrott. erre bátran mondhatjuk, hogy EPIC.

  7. Nagyon várom már ezt a filmet, annyira ütősnek néz ki, csak nehogy a vége átcsapjon vmi nyáltenger túlzó happy endbe, mint pl a Világok harca, ahol szintén über aprítás volt, aztán a végén 10 perc alatt hazavágták.
    Szal remélem, hogy ebből nem lesz a csodás Amerika megmutatja a végére.

  8. hát nem nagyon vártam ezt, de most 110% százalékban meghozta a kedvem.
    Háború a földönt remakelhetnék, mert a könyv baromi jó, a film viszont genny a minusz 41236278ken.

  9. Úúú ez nagyon jó lesz! Végre nem gagyi csészealjak meg hasonlók támadnak, van benne aprítás rendesen meg komolyan veszi magát. Mondjuk valaki írta hogy nem lesz happy end, ezt nem tudom miből gondolta sztem a trailerből ez nem derül ki. Az, hogy mennyire realista: egy invázió során a mienknél legalább 2-300 évvel fejlettebb civilizáció olyan technikával jönne mintha mi az 1800 vagy 1700-as évek hadserege ellen mennénk a mostanival. Be lehet látni, hogy semmi esélyünk nem lenne. Valószínűleg egy támadás előtt megfigyelnének bennünket, majd egy csak nekünk készített vírussal pár hét alatt végeznének a fajunkkal majd lejönnének mikor már senki nincs életben eltakarítani a hullákat.

  10. Érdeklődésemet nem sikerült lerohasztani, továbbra is nyerő,de vannak villanások az ellenség felől röpkem ásodpercek erejéig, hát nemtudom. Elég robotos cuccnak tünik. Támadó ürrobotok lesznek, nehogy transformers feelingje legyen, jó volna ha ide nem kavarnák bele úgy mint a Terminator 4 be. Bár ha a Lépéskényszer c. film / Baldvinos- Sutherlandes/ alapötletét dolgozzák be,akkor nem lesz vele gond,az olyan elgondolás viszont tetszik.

  11. Ez a film egyre jobban tetszik, csak nehogy nagyot koppanjon. Meg azért remélhetőleg nálunk is vetítik majd rendesen.
    Ha pedig már itt tartunk: egy konvencionális háború teljesen érthető lenne az idegenek részéről akkor, ha az előzetes felderítést korábban, teszem azt 150-200 évvel ezelőtt végezték. Mert ha – tegyük fel – viszonylag messziről jönnek, akkor még egy térsebességű utazás – ha képesek erre – is hosszú, hát még egy nagyobb inváziós flottával, ami ugye alapkövetelmény, ha egy egész bolygót akarsz leigázni és kolonizálni. Aztán mire ideértek, a földi haditechnika fejlődött egy kicsit, így némi ellenállásba azért beleütköztek. És lőn…

  12. Eddig gagyinak tűnt, de ez trailer meggyőzött.

    Viszont itt nem 2-300 éves fejlődésről van szó – jóval többről. Ha egy faj képes fényéveket utazni az űrben, akkor sokkalta komolyan fejlettséggel bír, mint mi az 1700-1800-as években élt őseinkkel szemben. Az ilyen nyílt, igazi, gépfegyverekkel, ágyúkkal és vadászgépekkel vívott, földönkívüliek elleni harc esélye kb. 0,001%. Biztos valamiféle sépci fegyvert fejlesztenének ki – olyat, amely scak a földi élet kipusztítására utazik, vagy ami felrázza a bolygót. Ami az előzetesben van, jól néz ki, izgalmasnak ígérkezik, de semmi értelme. Azt nem szabadna elfelejteni, hogy a sci-fi ben ugyan ott van a fiction szó, de a science is, ami a realitást, a hihetőséget biztosítja.

  13. Nekem csak az a fenntartásom a filmmel, hogy remélem szólni is fog valamiről, akármilyen nyomi sztorija is lesz DE legyen, ne csak kövessünk pár embert a háborúban, aminek nem tudjuk se az elejét, se a közepét, se a végét, csak vagyunk az eseményekben, az unalmas akármilyen aprítás is lesz. Szóval vagy jól vágták meg a trailert (hogy nem derül ki semmi) vagy egymásra pakolt akció jelenetek és drámai pillanatok váltsák majd egymást. Amúgy várós és ne legyen igazam.

  14. Nagyon faintos.
    Mondjuk annál a résznél, mikor nyomják az ólmot mindenféle látható hatás nélkül az alienbe nekem az jutott eszembe, h “Nuke the bastards!”

  15. Jó lesz ez! :D
    A bemutatóig viszont aktívan kérem a teremtőt,hogy ne csak 90 perces játékidőt kapjunk. Legalább 120 percet! LEGALÁBB!

  16. Semmi értelme nem lesz és úgy gonolom, a science vonalat megin kihagyják, ilyen téren aki ezt fogja várni csalódni fog én úgy sejtem.Én beérném annyival,hogy fokozatos kudarcélmények, feszülstég és elkeseredettség uralkodjon el adagokban a végére a homosapiens oldalt illetően,aztán puszutljunk ki. Főszereplő rútúl szakadjon szét,és máris nem klisés,hanem megdöbbentően egyedi lenne.Azt sem bánnám ha a támadó ufók belső közegébe, háttérvilágába is volna jobb rálátás, nem csak egy nagy elkeseredett csata menne megin némi sejtetéssel mint a Terminatoros jövőbeli háborúból.Az még úgy kevés volna.

  17. A Skyline pont a Nuke-ügynél bukott el, onnantól kezdve emészthetetlen volt a story. Reméljük ebbe ilyen gagyi megoldás nem lesz.

  18. bárcsak olyan műremek lenne ez , melyben hanyagolhatnánk a happy end-et…
    Látvány alapján az év legodavágósabb filmjének ígérkezhet , azt hiszem minimum 2x nézem meg elsőre…
    (tervek…hmm)
    Szóval: Jóféle.

  19. Csak szerintem olyan a hangja annak a valaminek 2:12-nél és 2:18-nál, mint egy vuvuzelának? XD BAZ!

    Amúgy fincsa látványos filmnek ígérkezik!

  20. Ja, a vb ideje alatt az alienek megfigyelték az embereket és megállapították, hogy a vuvuzela hangja képes vetekedni a legmodernebb halálsugarakkal is :D

  21. Aim-120
    Jo az elgondolás, hasonlo már nekem is megfogant a fejemben. De szerintem nem is kellene 200-300 éves fejlettségi különbség. 100 év is nagyon sokat számithat.

  22. chabba:
    Ugyan már, csak mert technológiailag fejlettebbek, még nem biztos, hogy taktikai zsenik is. :)
    Egyébként ezt könnyen meg lehet magyarázni, mondjuk harcos kultúra, aki szemtől-szembe szeret küzdeni, vagy galaktikus birodalom, akiknek puszta hadgyakorlat egy fajirtás. Esetleg valami fejes kitalálta, hogy a katonák ne csak náthát eregessenek a fizetésükért, hanem ugyan emeljék már meg azt a csápos valagukat és menjenek első vonalba harcolni.

    Meg persze ott van az örök klasszikus menekülők csapata, akiknek az otthonát valami szörnyű kataklizma (vagy egy másik hódító faj :P) lakhatatlanná tette, és a Föld volt az első lakható bolygó, ami az útjukba került. Ha neked nyavalyogna pár milliárd éhes túlélő, gondolom te se állnál neki vacakolni kompatibilis biológia fegyver kifejlesztésének, hogy utána még két hétig malmozhass, amíg mindenki kiköpi tüdejét odalenn.

  23. mintha az usa nem használna évek óta pilóta nélküli repülőket.
    elég valószínű, h 100 éven belül a föld is tele lesz robotokkal.

    ha egy faj képes galaktikus méretű távolságok megtételére, akkor olyan technikájuk lehet emit az ember fel se tud nagyon fogni. és akkor nehogy már a kis lények jöjjenek le valami kis csúzlival harcolni. szóval elég reális.

    és h mért nem dobnak le valami bombát v vegyi fegyvert: valószínű nem akarják az egész bolygót hazavágni és beszennyezni. na meg a nézőkre is kell gondolni =)

    szerintem elég reális. nagyon várós

  24. Egyre jobb és jobb, már alig várom a filmet.Ahogy nézem a trailert egyre inkább az volt az érzésem ,hogy egyáltalán nem biztos a happy end (kérlek Uram most az egyszer ne cáfolj rá)

    Volt pár vágókép kb. a közepén ami valami gyönyörűen nézett ki.Olyan 1:55-1:56-nál. Nem a téma miatt ,hanem mert tényleg rohadt szép.

    ami a robotokat illeti azt is el tudom képzelni ,hogy ez maga a faj ,vagy ami durvább ,hogy a robotok a faj hadserege ,de azt hisze ezt már valaki írta is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.