A lényeg: nem Stallone írta és rendezi az Expendables folytatását

Nagyon úgy néz ki, hogy nem ő írta a forgatókönyvet. A múltidő stimmel, hiszen már kész van, méghozzá David Agosto és Ken Kaufman tollából.

Stallone jelenleg rendezőkkel találkozik, hogy szerezzen valakit aki menő.

Nem mellesleg könnyen lehet, hogy Arnold egy nagyobb szerepben köszön majd vissza a második részben. Ahogy Willis több idejére is meg van az esély, bár erre kevesebb.

8 hozzászólás a “A lényeg: nem Stallone írta és rendezi az Expendables folytatását” bejegyzéshez

  1. Szerintem egy kicsit el van ez kapkodva. Pedig epic is lehetne. De ahhoz tényleg az igazi régi/új akciósztárokat kéne összeszedni, nem pedig teledobálni a stáblistát volt ketrecharcosokkal meg nagydarab négerekkel. A több Arnold, több Bruce-nak meg alapnak kéne lennie.

  2. Nekem csak Don”The Dragon”Wilson hiányzik XD
    Persze ez csak poén.Tényleg lehetne találni simán még pár régi nagy nevet.

  3. Várható volt, hogy nem Sly rendezi. Az a helyzet, hogy ahhoz, hogy mindent maga csináljon ebben a filmben (írás, rendezés, főszerep) nagyon sok idő kell, az első Expendables is (2009 március – 2010 augusztus 13) majdnem másfél évet vett igénybe. Színészként érdekelt más projektben is (Headshot) viszont, ha szeretnék minél hamarább (míg ki nem öregszik teljesen) bemutatni a második részt, illetve a harmadik részt, akkor meg kellett lépni ezt a lépést. Ami valljuk be érthető is.
    Remélem hasonlóan sikeres lesz mint az első rész. Meg úgy összességében, hogy Sly karrierjének felívelése nem fog meghanyatlani és még sok filmet látunk tőle.

  4. Azért ne felejtsük el, hogy igazából a RED c. film volt az, ami a The Expendables lehetett volna. Nekem nagy csalódás volt sajna az egész. Ok, pár jobb poén volt benne, de így kb semmi extra, 1x nézős cucc. Pedig vártam ezerrel, de lehet csak én vagyok vele így és mindenki másnak bejött. :D

  5. Valahogy nekem is a RED volt inkább a csalódás, konkrétan láttam egy előzetesét, és azt gondoltam,
    ‘hm, ezt meg kéne nézni’, aztán eszembe jutott, hogy már láttam.
    Az Expendables elsőre is jó volt, moziban pedig még nagyobbat ütött, de ez szintén szubjektív.

    Remélem, hogy a 2. része is lesz ilyen jó, és bővül a szereplőgárda. Bőven van választék, Norris, Seagal, JCVD, ‘The Dragon’, Dudikoff, Wincott (akár Jeff is, nem muszáj Michael :D ) stb.

    Nyilván a 3/4-ét esélytelen lenne rávenni, de szerintem senki sem sértődne meg, ha inkább a ‘zs’ kategóriások közül válogatnának. Annak is meglenne a varázsa, csak vigye 1-2 igazi húzónév közben a filmet, a többiek meg egy-egy laza pofával, dumával kerekithetnének szépen a képet. Én 2szer is befizetnék rá.

  6. Hát, amíg Sly szállítja a repkedő testrészeket, addig baj nem lehet… Csak ezeket az idétlen felgyorsított jeleneteket kellene elfelejtenie, és tökéletes filmeket alkotna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.