Stolen Dog: TDKR, Three Stooges, Tarsem, Chucky, Apollo 18, Pókember, Narnia

Nolan így titkolózik Gary Oldman szerint: be kellett mennie és helyben elolvasni a The Dark Knight Rises forgatókönyvét. A műnek nem láthatta a végét, azt Nolan mondja el személyesen, így őrizve meg, hogy kik tudnak róla, nem szivároghat ki.

Úgy néz ki hogy Will Sasso, Hank Azaria és James Marsden fogja alakítani a Three Stoogest. Ezek közül Sasso már tuti.

Armie Hammer (Social Network) a J. Edgar mellett a The Brothers Grimm: Snow White című filmben is szerepet kapott. Ez a Tarsem-féle anyag, a legjobban várt Hófehérke-feldolgozás.

Chucky visszatér, rendezték a Child’s Play-remake körüli jogi hercehurcát, elkészülhet a mű. Gondolom páran ennek nem örülnek, mert sokáig úgy nézett ki, hogy elhalt a terv a fenébe.

Sajnos 2012 januárjára tolták az Apollo 18 premierjének időpontját. Damn you.

Úgy néz ki, hogy Nicolas Cage és John Travolta duóját újra össze akarják hozni a vásznon. Jelenleg 2 film is kinéz nekik, amjd tudósítok amikor eldőlt, mi lesz.

A The Amazing Spider-Man (Pókember reboot) filmet író James Vanderbiltet már fel is kérték, hogy üljön neki a második résznek.

A következő Narnia-film a The Magician’s Nephew lesz. Ez a könyv tulajdonképpen preuqel az első könyvben(és filmben) történteknek.

8 hozzászólás a “Stolen Dog: TDKR, Three Stooges, Tarsem, Chucky, Apollo 18, Pókember, Narnia” bejegyzéshez

  1. nolan az előző részeknél is csinált ilyet, csak asszem producerekkel h behivatta őket a garázsába és odaadta elolvasni a scriptet ott helyben (bb)

  2. Kíváncsi leszek, hogy az új Narniából mit tudnak kihozni. Bár a második rész olyan szinten elvette a kedvem az egész sorozattól, hogy már nem vagyok benne biztos, hogy tényleg kíváncsi vagyok rá.

  3. Én a narnián akkor lepődtem meg a legjobban, amikor megtudtam mi a legutolsó könyvnek a vége. Hogy még ezek után a fanok képesek kidobni mozijegyre a pénzt, (mert szerintem biztosan tudják a végét) számomra hihetetlen.

  4. A Snow White-nak lesz köze a Terry Gilliam féle Brothers Grimm feldolgozáshoz? Mert az nagyon bejött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.