24 hozzászólás a “A Bourne reboot” bejegyzéshez

  1. Maga az ötlet még tetszik is.
    Viszont már a poszteren is látszik, hogy a farkasfiú pofájával akarják eladni az egészet (na meg a testével… stb)
    Elég sok akciófilmet készítenek ahhoz, hogy ezt nyugodt szívvel kihagyjam.
    Úgy hallottam a srác tanult/tanul harcművészetet, ez viszont plusz pont.
    Talán a bunyóval így nem lesz gond a filmben.

  2. Szerintem nevetséges ez a poszter. A Twiglight filmek után én nem igazán szeretnék látni akármit is, ettől a farkastól. Egyébként is, a farkasember nem egy undorító, badass, vadállat, aki slasher filmekbe szerepel? Tudtommal nem egy érzelgős, jótestű teenager… Na de mind1 :)

  3. Elolvastam a filmnek a sztoriját, és igazából tényleg nem tűnik rossznak. Egy esélyt mindenképpen adok neki.

    Az, hogy Lautner arcával akarják eladni, még jó, hiszen azzal most gyakorlatilag mindent el lehet.

  4. nehéz lesz az ő arcával eladni, ugyanis akiknek készült ez a flm, azok nem a twilight rajongók! s mindenki más pedig rühelli még a gondolatát is annak, h olyan ikonográfiát nézegessen ami a legszörnyűbb filmélményére emlékezteti

    nagy kérdés, a srác képes lesz-e elfeledtetni mindenki mással, h milyen szar kultszerepet is vállalt el egyszer, ha igen, akkor nagyon jó színész és képes lesz ugródeszkának használni az alkonyatot, ha nem, s ez az amire én tippelek, akkor rövidesen a B kategóriában látjuk csak viszont, a twilight 894 451-k részében

  5. Csak egy észrevétel:

    (Rühellem a Twillight minden formáját és a vonulatot is…)

    Leonardo DiCaprio-t ugyanígy szidták, fikázták a Titanic előtt, közben és után, ugyanilyen megjegyzéseket tettek róla.

    Meg lehet nézni, hogy hová jutott színészileg.

    Amúgy mejegyzem a Titanic-al sem volt semmi baj, a szerep meg olyan alakítást követelt meg, amit lehetett kihozott belőle, ahogy a Twillight sem attól szar, mert ez a srác szarul játszik benne.

    Amit abból a figurából ki tudott hozni azt hozta.

    Arról meg senki nem tehet, hogy jóképű és kifejezett szépfiú alkata van, attól még lehet kibaszottul jó színész.

  6. Venefius: nope, Caprio már a Titanic előtt is csinált jó filmet, Taylor még semmi értékes főszerepet eddig, plusz nézd meg az előzetest tényleg. Ez az elmélet eléggé gáz, mert mindenkit összemosol, pedig valszeg mások szólták le Capriot és mások most Taylort.

  7. human, neked meg előítéleteid vannak. :) (Persze nekem meg valószínűleg ugyanilyen előítéleteim lennének, ha egy általam nem kedvelt film női szereplőjéről lenne szó). De kinek nincsenek. :)

  8. Csak, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzuk ezt, mert minden Twilight főszereplőt DiCaprioval mentegetik.

    Hiszen bárki, aki hasonló kifogással hozza fel a két színészt egyszerűen nem ismeri Leo pályáját, ezzel együtt fiatalkori filmjeit, amelyekben szerepelt, jóval a Titanic előtt. Tette ezt értékelhető színészként és nem egy bájolgó, kigyúrt hajasbabaként, mint a farkasfióka odafent.

    DiCaprio egyszerűen nem tehetett arról, hogy nyálas arcvonásokkal született, mégis nagyban igyekezett ezt korrigálni jó szerepvállalásaival és minőségi munkájával, amiről a szakma jóval előbb zengett, mintsem robbantott a Titanic-kal. Lautnerről ez hol mondható el?

    Ez a fiúk sorsa
    Gilbert Grape
    Egy kosaras naplója

    -ezek voltak DiCaprio legjobb szerepformálásai a Titanic előtt, a farkasfióka miket csinált ehhez képest az Alkonyat előtt?!

    Rómeó és Júlia, Titanic az ezekben játszott főszerepe miatt bélyegezték meg nyálassággal, és utálták a rajongás miatt is sokan a színészt. Luhrmann és Cameron mozija mégis mennyivel jobb mozinak számít Lautner bármelyik eddigi filmjénél.

    Filmbuziként kurvára zavar, ha bármelyik férfiszínészt a Twilight-ból a “régebben utált” Leoval mentegetik. Nem vagyok ezzel együtt neki sem a rajongója, de azért ne keverjük a szezont a fazonnal.

  9. Bourne szuperügynök egyre fiatalabb. Chamberlain ok volt nekem. Matt Damon soso, de ez? Legközelebb kit szednek elő? Jön Makakuli, vagy a többi 18 éves? Igy borzasztó hiteltelen nekem. Csak mint azok az állásajánlatok, amelyek 25 éves 2-3 nyelven beszélő mérnököt keresnek 6-8 éves munka tapasztalattal.

  10. ezért a plakátért vki pénzt kapott?most komolyan…?mi a f…szom ez?:)
    az egyetlen gondolat ami beugrott miatta az h de meg kéne ütni ezt a fejet…h lehet ilyen tenyérbe mászóan nézni?

  11. Ági: nem igazán, főleg, hogy a twilightban nem láttam, de az abduction trailerében igen.

  12. Annyira szánalmasak az emberek ennyi előítélettel!!!!!!! -.-‘ És nem védeni akarom T.L-t. Mert se pozitív se negatív kritikát nem tudok róla mondani. De miért kell valakit egyből lefikázni??? Azért esélyt lehetne adni neki….majd azután kell fikázni, miután megnéztétek a filmet.

  13. Nem akarok egyébként meggyőzni senkit (felesleges), de akárhány rendezővel dolgozott együtt (Robert Rodriguez, Chris Weitz, David Slade, John Singleton stb) mind elismerte milyen kitartó és fejlődni vágyó, fiatal színész, aki mindent megtesz azért, hogy jobbá váljon. És itt a lényeg a fiatalon van és az, hogy mindent meg tesz szerintem. Van hova fejlődni? Van. De érdekes is lenne, ha 18 évesen nem lenne. Szerintem megérdemli a lehetőségeket, amik az ölébe pottyantak.

  14. Hát erre ráírni, hogy bourne reboot a film történelem egyik legnagyobb sértése :) (vagy csak én nem láttam a sarcasm táblát)

    Azoknak pedig akik előítélettel vádolnának:
    megnéztem a trailer-t katasztrófális a srác… (btw előbb néztem meg a trailer-t utánna tudtam meg, hogy twillight-os a srác… ami spec engem nem zavar, mert nem láttam) Mindenesetre ehhez a sráchoz képest seagalnak arcidegrángása van :)

  15. Na ezt a mozit sem úgy fogom nézni, mint egy Bourne-t. Az nálam Matt Damon és kész. Ez meg egy másik film. Ha a történet izgi lesz, akár még jó is lehet. Ha nem, nekem nincs ellenemre ha a srác levetkőzik, legalább derékig. :) A Twiglight filmekből láttam az elsőt, elég is volt. De ez még nem elég, hogy minősítsek egy színészt. Bár a főszereplő fiúcska – nem emléxem a nevére – roppant unszimpi, és piszok randa volt. Így ha valaki fanyalog, megértem. Van úgy, hogy az ember ha megfeszül sem képes megjegyzés nélkül elmenni egy színész mellett.

  16. Na most megnéztem az előzetest…… jaj. De bizakodjunk, hogy nem egy tini Disney film lesz.

  17. Most nem azért de megnéztem a trailer-t és szerintem úgy zéró köze van ennek a történetnek a Bourne Trilogy-hoz! Ez egy tipikus izmos USA tini srác akiről kiderül, hogy Batman az apja (NOT) és úgy repked és karatézik mint egy álom. NEM értem, hogy ehhez az egészhez mi köze van Bourne-nek?
    A srác viszont olyan szinten idegesítő, hogy az már a filmélmény rovására megy nálam. De meglátjuk azért mindenképpen megnézem mert Sigourney Weaver annyira brutálnak tűnik benne.
    Amúgy én ezt a filmet Shia-val csináltam volna meg. Most képzeljétek el. NoNONOnoooooononononono ! :D

  18. A fenti illető, aki a DiCaprioról azt mondta, h a Titanicnál mindenki szidta, és most ugyanez van Lautnerrel is, annak azt üzenem, hogy még így is, a Titanic és a Twilight között fényévek vannak. Azért a titanic egy elismert, abszolúte nézhető film, a másik kevésbé, nem számítva azt, h ez a gyerek az első részben alig tűnt fel, és az alkonyat 2-3 meg már csak rosszat kapott. Ugyanakkor szerintem nem olyan gáz, mint Pattinson, de nem is lesz egy olyan jó kvalitású színész, mint DiCaprio, aki egész életében az igazi művészi színjátszásból élt, mégha Cameron forgatókönyve el-elfolyt alatta (ezenkívül nem sok tömegfilmet vállalt el annak idején, nívós rendezőkkel és színészekkel dolgozott, pl spielberg, de niro) . És ez a bourne4 sem lesz egy nagy kitörési lehetőség, ahogy a valentinnap sem volt az. Nem írom le ezt a gyereket, de DiCaprióhoz ne hasonlítsuk…

  19. Én meg üzenem, hogy aki valótlant és olyat vont le a mondandómból amit le sem írtam, az tanuljon meg először írott szöveget értelmezni, majd később lehet reagálni ismét.

    Köszönettel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.