Alakul az Expendables 2

Úgy néz ki nekiállnak lassan. Előzetes promóposzter már van, meg egy rövid történet is. Rourke karakterének (a csapat szíve-lelke lol) a halálát bosszulják meg a srácok. Hogy több szál legyen, így a lánye is felesküdik, hogy nem nyugszik, míg apja gyilkosai 6 láb mélyen nem dekkolnak. A probléma, hogy egy kegyetlen diktátor elkapja, és még váltságdíjat is akar érte.

Ja és azt pletykálják, hogy Van Damme lesz a gonosz. De ez az előzőekkel szemben tényleg csak madarak csicsergése.

expendables 2 promó posztere cannesban

18 hozzászólás a “Alakul az Expendables 2” bejegyzéshez

  1. Azért szerintem lehet, hogy ezt nem kellett volna még kiszivárogtatniuk. Rourke halála akár üthetett volna is, mint fordulat. Tudom, hogy nem épp a sztori adja el, de akkor is. Én bírom Rourke-ot, meg ez a karakter is jól áll neki, úgyhogy ezt most sajnálom.

    Ettől függetlenül egyértelműen várós és még egyértelműbben moziban nézős :)

  2. Ha az előző gárdát még ennél is jobban feltunigolják, akkor tőlem olyan egyszerű is lehet a történet mint egy bot. Csak menjenek az utcán 2 órán keresztül és gyakjanak. Mondjuk 2 nap rendet rakhatnának teljes Iraqban és/vagy Észak Koreában. xD

  3. nem is kell a filmnek bonyolult sztori, csak menjen el benne másodpercenként 100 golyó minimum :D

  4. Van Damme mint főgonosz :)
    Mekkora lenne már, melléje odadobhatnák még Michael Dudikoff-ot, meg Csak Norris-t, oszt akkor teljes lenne a gonoszak szereplőgárdája.

  5. És akkor már tényleg csak Don The Dragon Wilson hiányozna a társaságból XD

  6. Érthető Rourke halála, ő volt egyedül aki jó színész volt, és ehez a filmhet szinészi tudás ugyebár nem kell. Láttam az elsőt, és nem vagyok ellene az akciófilmeknek, de a szereplőgárdán kívül (mármint, hogy ennyi nagy nevet egy filmre össze tudtak szedni) semmi jó nem volt benne. Nekem nem jött be. De alapjába véve szerintem a cél is az volt, hogy azzal viszik el a filmet, hogy kik szerepelnek benne, nem magával a filmel.

  7. a Bolo dolgot én is támogatnám :)
    mellé Cary-Hiroyuki Tagawa-t és mehet a buli

  8. Jaja én is inkább Bolo Youngot raknám be fögonosznak …és nem értem mi a baj ezzel a filmmel nem ígért sokat csak rengeteg skulót izomszagot keméyn férfiakat tesztoszteronnal felturbozva amint 1 jó csajt megmentenek…ezt ígérte ezt is adta :D Kis nosztalgia érzés nekem ez a film + a swarzi vs stalone jelenet olt :D

  9. Bizony Cary-Hiroyuki Tagawa kihagyhatatlan kéne hogy legyen:)
    Bár talán Mel Gibson is beférhetne, neki is volt 1-2 felejthetetlen akciója (de kizárólag a Halálos fegyveres stílusban), de Jackie Chan-nek is lehetne helye. Mester meg Dennis Chan, meg Pat Morita lenne(ha nem halt volna meg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.