18 hozzászólás a “Paranormal Activity 3-előzetes” bejegyzéshez

  1. Láttál egy részt, láttál mindent.
    Nem szeretem az ijesztgetős filmeket. És azokat sem amik ilyen doku stílusban készültek. Nem láttam az előző részeket nem is fogom… de ahogy human is írta… amíg ennyi haszont hoz…

  2. Ez már a harmadik? Jéjzushúristen… De ezt megnézem. Eddig nem érdekelt a Parás Aktivitás, csak a trailereket néztem meg, de ennek a végén a két kislány a Bloody Mary -s dologgal, és végre nem ijednek meg a tükörben a csajtól, hanem kisétálnak, és mi látjuk, hogy ott van. Na ez most bejött, mert van valami aranyos az egészben. Ezt megnézem, oszt kész… A másik kettő meg jöhet, ha ez nagyon bejön.

  3. Hát nem tudom, én már a második részt is untam. Úgy érzem tényleg kifacsarják az ötletet. Na mind1, majd megnézem.

  4. Szerintem fos, nem ijesztő, lerágott csont, dagadt picsa meg mehetne már nyugdíjba…

  5. Szeretem az ijesztegetős filmeket, és felüdülés, hogy PA-ban ezt nem azzal érik el, hogy hirtelen felugrik valami/nagyon hangosan megszólal valami. Még ha a 2 már nemis hatott rám úgy mint az 1, akkor is megnézem ezt a részt is.

  6. Leoben: Lehet, hogy csak én vettem így észre de szerintem pont, hogy csak ezeket a hangos csattanás meg hirtelen kamerarángatós ijesztgetéseket alkalmazzák ezekben a filmekben.

    Én a Bloody Mary-s cuccon komolyan elkezdtem hangosan röhögni. Már a másik kettő is elég silány volt én ezt még horrornak sem nevezném.

  7. Ez a BloodyMary az Odaát első évadában is benne van.. ugyanígy.. tükör előtt 3x kimondja két (kis)csaj aztán nem száll le róluk a szellem vagy démon akármi… eredetibbet is kitalálhattak volna…

  8. TheRock: A “BloodyMary” már az Odaát előtt is volt pár filmben. Ugyanígy.

  9. Az első rész nekem nagyon tetszett, a másodiknak is nagyon megörültem amikor kijött, de még mindig nem néztem meg. Sokan írták, hogy messze nem lett olyan jó, mint az első rész így valahogy elkerülte azóta is a figyelmemet.

    Ez a 3. rész viszont jónak tűnik. Van benne valami új – 1988 -, ami már kellet így a 3. részhez. remélem jó lesz, kíváncsian várom – és addig megpróbálom a 2.-at is megnézni ;)

  10. dzsoni: 1988: azaz régebbi időben játszódik kicsit, ez szerintem nevezhető újításnak is. (vagy csak el van állítva az idő a kamerán;)

  11. spoiler?
    a 2. részben említik h gyerekkorukban csináltak vmit amiért rájukszállt a démon(?)/szellem(?)
    szal gondolom ezt láthatjuk majd most h miként idézték meg és vonták magukra haragját annak az izének

    remélem azért lesz mostmár benne olyan jelenet ami leköti a figyelmet és esetlegesen szorongást is előidéz,mert eddig ezt nem sikerült elérniük 2 film alatt

  12. Amikor megnéztem az első részt és arról volt szó, hogy a múltban/gyerekkorukban is láttak démonokat, akkor az első gondolatom ez volt – csinálni kell filmet arról az időről, hogy lássuk mi is történt. Na tessék, megcsinálták, engem nagyon kíváncsivá tettek, sztem k***va jó a PA, habár a 2 kicsit gyengébbre sikerült, de ahogy előttem is írták végre nem azon kell megijedni, hogy valami gyenge effektet bevágnak full hangerőn, hanem végig parázod az éjszakás jeleneteket és feszülten várod, mi fog történni. Több részt nem igazán tudok neki elképzelni és sztem felesleges is, de ez a 3 KELL.
    JÖHET!!! :)

  13. Az első jó volt, a második már csalódás, ennek ellenére valószínűleg megnézem a harmadikat is.

  14. A “BloodyMary”-t mindíg is tükör előtt csinálták akár csak a Kampókéz című filmben csak ott nem BloodyMary hanem Kampókéz!Biztos vannak ilyen jelenségek,bár amég nem személyes tapasztalat addig kicsit hitetlen vagyok.De viszont sem látni sem tapasztalni nem szeretném4 :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.