Song for Mary: pár rövidhír, filmcímek vastagon

Justin Lin két évre leszerződött az Universalhoz. Pár filmet producerként összehoz: az egyik egy scifi, a másik pedig egy WWII japán-amerikai alakulatról szól.

A tavalyi The Last Exorcism folytatást kap, Damien Chazelle már nekiült a forgatókönyvnek. Nem tudom írtam-e a filmről, de elég furcsa hangulatú, jó mozi volt, hogy merre folytatják az már más kérdés.

Alexander Skarsgard csatlakozott a The East színészgárdájához. Öko terroristát alakít majd.

Alejandro González Iñárritu (Bábel, 21 gramm) rendezi a Warnernek a The Revelantot. Bosszúfilm, ami az 1800-as években játszódik.

Hugh Jackman lesz a Greatest Showman on Earth. Musicalről van szó, amit Michael Gracey rendez. Tippre vagy 2014 a moziba kerülésének időpontja.

Rosaline címmel Rómeó és Júlia-spinoff. A film Rosaline-t követi, akit Rómeó még Júlia előtt szemelt ki. A főszerepre Keira Knightley-t vagy Lily Collins-t szeretnék megnyerni.

Úgy néz ki Jonah Hill is csatlakozik Stiller és Vaughn párosához a Neighborhood Watch-ban. Csak egy kis időt akartak távol az asszonyoktól, aztán belefutottak egy komoly összeesküvésbe. A rendező Akiva Schaffer(Hot Rod).

Egyrészt a One Shot című Lee Child regény feldolgozása 2013 februrájában kerül a mozikba, másrészt Tom Cruise mellett Rosamund Pike fog feltűnni.

Steven Soderbergh rendezésében készül a Magic Mike, amiben Channing Tatum és Alex Pettyfer is férfisztrippert fog alakítani, Matthew McConaughey pedig egy visszavonult szakmabelit, aki menedzseli a clubbot, amiben táncolnak a srácok.

Még nem teljesen halott a The Dark Tower és a The Lone Ranger projekt. Előbbit legkorábban jövő nyáron tudnák forgatni, ha valaki jön pénzzel, utóbbinál meg az is előfordulhat, hogy Gorve Verbinskit egyszerűen eltávolítják, és kezdik az elejéről a Ranger filmet, új forgatókönyvet keresve, hogy tervezett 250 milliós költség alá jöjjenek ki sokkal.

The Key Man címmel a 70-es évek beli paranoid kémfilmeket idéző mozi készül, méghozzá Brian De Palma rendezésében.

Úgy néz ki tényleg lesz Popeye-film, animációs, és a főszereplőnek Jim Carrey kölcsönözné a hangját, a borzasztóan vékony barátnőjét pedig Amy Adams szólaltatná meg.

Tony Scott szeretné remakelni a Vad bandát (The Wild Bunch), hogy minek, azt senki sem tudja. A remake valószínűleg el fog készülni, de a Warner még nem biztos, hogy Tony-t választja.

Még egy “semmit sem tudunk róla” Terrence Malick-film van készülőben, úgy néz ki, hogy a férfi főszerepet Christian Bale happolná el.

Djimon Hounsou lesz a Halál angyala a Paradise Lost feldolgozásban. Ugye Bradley Cooper lesz Lucifer és Benjamin Walker pedig Michael.

A Danger Girl képregények feldolgozásához az alábbi főszereplőkkel keresnek épp pénzt adó stúdiót: Kate Beckinsale, Milla Jovovich, Sofia Vergara. Amolyan Kill Bill & Frigyláda fosztogatói keverékről van szó elvileg.

Rambo-t a végére hagytam. Úgy tűnik még mindig az igazi forgatókönyvet keresik a folytatáshoz. Az eddigi legjobb ötletnek (már ha tényleg folytatni akarják) egy Unforgiven szerű kisvárosi thriller tűnik, ami visszakanyarodna a First Blood-hoz Sly ezer éve írt forgatkönyv vázlata alapján.

5 hozzászólás a “Song for Mary: pár rövidhír, filmcímek vastagon” bejegyzéshez

  1. Ezt a Rambo hírt már olvastam 1-2 napja, én úgy tudom Stallone forgatókönyvvázlatából csinálta valaki (nem jut eszembe a neve), és The Last Stand lesz az alcíme – cím alapján elképzelhető kisvárosi thriller.
    Egyébként furcsa kettőség nekem ilyeneket olvasni, mert egyrészt mindig az az első reakcióm, hogy NEEEEEEEEEE, ne folytassák, akárki írja, rendezi (főszereplőt azért nem írok, mert Stallone=Rambo, más elképzelhetetlen), akkor se, mert olyan gyönyörűen lezárták a negyedikkel, hogy komolyan elmorzsoltam pár könnycseppet. De aztán meg az jön, hogy basszus elnéznék belőle még 100 részt is.

    Más: 70-es évekbeli paranoid kémthriller+Brian de Palma… Hell Yeah, ez nagyon érdekel.

  2. ThomassLord: épp csinálná, de már annyi forgatókönyv ötlet keringett.. kicsit átírom, hogy Sly benne legyen.

  3. Én lennék a legboldogabb ember, ha végre összejönne a Setét Torony prodzsekt…vén ember leszek mire megfilmesítik. Pedig azt hittem már biztos a dolog…

  4. Örülök, hogy De Palma ismét hallat magáról, méghozzá abban abban a stílusban amiben a legjobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.