EX2 poszter baszki

Mit kell tudni? Nézzetek a poszterre és kész.

update: fake nem fake? Gyakorlatilag mindenhonnan vetetik le, pedig a színészek arcát nézve ott a kor, nem régről vágták össze a képeket. Inkább egy nem kívánt szivárgásnak tűnik, mint teljesen rajongói munkának.

41 hozzászólás a “EX2 poszter baszki” bejegyzéshez

  1. az elsőre még elvittek a nevek, de mivel nem lett olyan jó, mint lehetett volna, ezért ezt csakis akkor, ha jók az elfogulatlan vélemények. kinőttem abból, hogy hollywood lenyomja a torkomon pár névvel a lompost. inkább egy jó film és 0 sztár, mint 10 sztár és egy közepes.

  2. lehet furcsa dolog, de schwarzinak tolhattak volna egy kevésbé idétlen hajszerkezetet;
    a poszter meg annyira szar h már jó kategória és meglepetés :)

  3. Tesztoszteronbomba poszter :) Ez nem az én műfajom – az első részen felvontam a szemöldökömet -, de el kell ismernem, nem semmi arcokat nyertek meg megint neki :)

  4. DH: Mickey Rourke ebben a részben nem fog szerepelni. Egy másik film miatt visszamondta a szerepet. Állítólag amúgy sem szerepelt volna sokat, mert lelőtték volna a karakterét.

  5. Jó kis poszter,de azért Svájci rendberakhatta volna a buráját.Úgy néz ki mind ha egy pár voltot átvezettek volna rajta!XDXDXD

  6. ungarosaurus: köszi. Mondjuk az sem lett volna jó, ha kinyírják a karakterét. Az elsőben is sajnáltam, hogy nem szerepel többet. Elég bad-ass figura ő is, szívesen látnám a többiekkel, még ha nem is a klasszikus akciósztár kategória.

  7. Nagyon jó lett, főleg ha tényleg egy rajongó csinálta szabadidejében.

    Hivatalos poszterre várni kell még.

  8. egen, az alsó stáblista árulkodó lenne ha lehetne nagyítani, mert ott ilyen halandzsa van, de ettől még lehet hogy ez a majdani hivatalos plakát kiszivárgott lorem ipsumos verziója…

  9. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

    “Vin Diesel meg The Rock hiányzik a film ből :D de áááááh ez iszonyat jó lesz”
    Ezzel egyetértek!

  10. szerintem most svarci fodrászát fogják megtanítani kesztyűbe dudálni amiért ennyire elszarta az öreg séróját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.