16 hozzászólás a “Nem lesz egyszerű a John Carter” bejegyzéshez

  1. Hát kövezzetek meg de én azt hittem a képre nézve hogy Legolas húz valami láncot és éppen abban a stadionban van ami a star wars 2. részében volt. Már csak a jedik hiányoznak a háttérből! :)

  2. Ha jól látom, a lelátó bal felső sarkában meg néhány részeg roham droid balhézik a geonózisiakkal. A többi meg azon gondolkodik, hogy vajon hányat rág ez a téma a kigyúrt rokker tagon, mielőtt lenyeli.

  3. Ez valami starwars rajongói film? Bár a láncot most nem Anakin húzza, hanem ha jól látom akkor a Perzsia hercege. Ez tehát valami paródia lesz.

  4. Azért egy google keresést nyomni “John Carter” címszavakra nem lehet ENNYIRE megerőltető.

  5. A kép és a kommentek bevizsgálása után már épp továbbléptem volna a következő hírre, amikor rájöttem, ez igazából egy kövér spoiler volt, direkt kerülni is szoktam az ilyen extra promóciót, ha tehetem. :(
    Ha jó film lesz, akkor persze nem ezen fog múlni a filmélmény, de én beraknám a képet a tovább mögé.

  6. A traileres posztról lemaradtam, de most azt is bepótoltam, várom nagyon. Pont nemrég gondolkoztam, hogy volt kiskoromban ez a regény amit olvastam, és a Marson játszódott, és de jó lenne újra elolvasni, csak nem emlékeztem a címére:D. Úgyhogy duplán örülök a postnak.

  7. szerettem a könyveket, meglátjuk, jó lesz-e a film, a trailert kihagytam, nekem már a kép is bőven sok spoilernek :) bár én cartert vmivel idősebbnek képzeltem el, hm

  8. Mivel 1920 körülre tehető a John carter regények írása, igy tuti hogy Star Wars rajongoi film lesz.

    Ez pedig egy olyan oldalrol ahol azzal foglalkoznak, mennyire eredeti film is a SW:
    “Lucas has acknowledged Edgar Rice Burrough’s John Carter of Mars series as a major influence on Star Wars. The lion-like monster in the colosseum scene of Attack of the Clones is probably also inspired by the Mars books.”

    Továbbá a Banthák, Sithek, Leia öltözködési szokásai, Jabba repülő cirkusza, ezek mind a Mars regényekből vannak nyúlva.

    Mostmár csak a film kell megfelelő legyen, a regényeket csak ajánlani tudom, magyarul 5 lett kiadva, papirvékonyak, egy szombathely-pest távolság alatt kiolvashatóak.

  9. Csak viccelődünk ezzel a Csillagok háborúja összehasonlítással. Legalábbis én igen.
    Mellesleg tény, hogy tucatnyi ötletből rakta össze Lucas a saját történetét, ezt nem is tagadja. Sőt, nyilatkozik is róla egész hosszan.

  10. Nem szabad viccelödni John Carterrel, föleg nem StarWarsosan! Mert valjuk be, mindenkinek ö volt a kedvenc dokija a Veszhelyzetben (Green dokin kivül talan).
    Teny, hogy hasonlit a terep StarWarsra, es a szereplö nem hasonlit Noah Wyle-ra, de varjuk ki a veget!

  11. Csak most esik le, hogy itt figyel a polcomon a Mars hercegnője :) kamaszkoromban olvastam vagy ötször, tavaly elakartam adni v*terán de senkinek sem kellett :)

    És íme, most újraolvasom :P
    (emlékeim szerint kicsit gagyi volt… de fene se tudja már)

  12. Hát én ahogy elkezdődött a trailer először azt hittem hogy valami nagyon ügyes ember átanimálta a Star Wars geonózisi jelenetét,a stadion full ugyan az,azok a lények meg még hasonlítanak is a geonózisiakhoz,a srác meg tényleg full perzsia hercege xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.