10 hozzászólás a “Stallone a Bullet to the Headben” bejegyzéshez

  1. Nem tudom milyen rekordot akar megdönteni az öreg Sly, de valaki szólhatna már neki, hogy sikerült :)

    65 éves vagy ember, már rég bebizonyítottad, hogy generációd egyik legkeményebb arca vagy, csinálj még max. két filmet és vonulj vissza úgy, hogy a legkeményebb vén fószerként emlékezhessünk rád!

  2. És az kinek volna jó ha visszavonulna? Ameddig élvezi csinálja csak nekünk a kemény akció filmeket. Sean Connery 73 éves volt, amikor A Szövetséget forgatta.

  3. Így van.Csinálja amig bírja,nekünk az csak jó.Amugy a Rambo 4 óta kb ugy érezheti magát,mint anno a 80as években.Én sem hagynám abba.

  4. Ne értsetek félre értékelem, amit csinál és ahogy csinálja, de akciószínészként, pláne ilyen kidolgozottsággal meg vannak számlálva napjai.

    Szerintem szépen lassan át kellene vedlenie valami fajta mentor státuszba, mert egy 70 éves Sly nem hiszem, hogy hasonlóan bírná szusszal és aktivitással (az Expendables első részébe majdnem belenyomorodott!). Én csak attól félek nem érzi mikor kell és lehet még méltósággal leszállni a hullámvasútról.

    Féltem a csavót, na!

  5. symor: ezt leginkább ő maga tudja. Sok haverom mondogatja, hogy milyen szánalmas az arcplasztika meg egyéb plasztikai beavatkozások. Kiröhögik, mert homronkészítményeket fogyaszt, olyanokat, mely hormonok termelődése egy korral előrehaladt szervezetben csökkent mennyiségben, vagy egyáltalán nem termelődnek már. Sok érdekes hormon van, melyeket a szervezet szándékosan állít le, mig másokat nem képes már előállítani és így ezek együttese hozza magával az öregedés jeleit. Ez ellen kűzd ő. Teljes tudatában van annak, hogy amiket beszed, azoknak még nincsenek hosszútávú tanulmányi eredményei. Meg tudom őt érteni. Kűzd az elmúlás ellen, harcosként él és ha majd mennie kell, megy, de addig ÉL!

  6. Zombiebie:
    Sohasem hittem volna, hogy a küzdelem az öregedés ellen és a hormonkezelés jelenti azt, ha valaki harcosként él :)

    Viszont nem is erre gondoltam, amikor azt írtam féltem Sly apót, inkább arra, hogy ebben műfajban bármikor beszedhet egy olyan gerincsérülést, ami az ő korában jóval súlyosabb következményekkel járhat, mint egyébként.

    A másik, hogy egy idő után kénytelen lesz belátni, ez így tovább életveszélyes. Én nem röhögöm ki azért mert kés alá fekszik, vagy mert tustintával húzza ki a szemöldökét, hiszen tudom, hogy emellett milyen keményen űzi az ipart. Egy idő után valóban életveszélyes játékot fog űzni ezzel, ezért nem ártana nála némi szerepkörváltás.

    Őszintén belegondolva talán még van 2-3 éve ezzel az irammal és azokkal a modern technikákkal, amit az ő lehetőségei nem korlátoznak. Ha Sly nem vált tempót rövid időn belül és nem értelmezi át a lehetőségeit 67-68 éves koráig onnantól már csak roncsolja magát.

    Lehet, hogy ezzel ugyanúgy elpuhul, mint Schwarzi tette az utóbbi 10 évben, de ha így folytatja bár ő lesz az erősebb akcióhős, Arnold marad az okosabb és egészségesebb vén faszi.

  7. Arnoldnak elég régóta vannak szívproblémái, komoly műtéteken is átesett. Ha nem, talán ő is Sly nyomdokaiban járna még.

  8. Ebben én is egyet értek symorral. Csináljon még majd egy Expendables 3-at Snipes-al, Cage-el, Russel-el stb. és utána váltson stilust. Legyen mentor vagy játszon tapasztalt öreg veteránt mint például Clint Eatwood. De én annak is örülnék ha kemény old school akció filmeket rendezne, ahol feltünik kisebb szerepekben.

  9. stallone az a fajta bunyós aki inkább meghal a ringben de nem adja fel a széken ülve.őt pont ezért szeretjük.valószinü ez már nem tarthat túl sokáig de ő legalább nem csak szeretne kemény csávo lenni hanem tényleg azis.meg fiuk walter hill.ebből egy űber oldszkúl klasszik lesz.stallone meg örök legenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.