30 hozzászólás a “Az Expendables 2 posztere” bejegyzéshez

  1. tetszik, nem vagyok egy poszter mániás de ezt elfogadnám :-) jó lenne ha kijönne ez mindenkivel
    első résznél és úgy látszik itt is a marketing nagyon rendben volt, mint trailerek, mint poszterek, mint reklám terén (youtubeos máig felejthetetlen)

  2. A poszter szerintem ütős lett.
    A filmtől nagyon-nagyon félek ugyanis ez az “Expendables” kevesebb,mint amennyinek látszik. Tudom,hogy benne van mindenki, aki számít de akkor is csak egy kérdés kavarog a
    fejemben: “na és?” Természetesen csak az első részből tudok kiindulni,amit pusztán a nagy nevekkel akartak eladni. Szóval örülhetünk neki,hogy 1960-ig minden valaha élt akciósztár benne van, de én azt mondom,hogy ennyi erővel akár le is heveredhetnek egy fa alá és dobálhatják egymásnak a “Buda/Pest” szintű poénokat. Minden megvan, ami kell, leszámítva az akciót. Márpedig akciójelenetek nélkül egy akciófilm logikusan mit sem ér.
    Egyébként meg szó nincs “retro akcióról”! Ez már a CGI vérre szomjazóknak készült, ami végül is nem baj de akkor ne akarják “retro akcióként” eladni. Köszöntem!

  3. Prothean: most más rendezi, katt a címkére, szóval reménykedhetsz, hogy jobb, ha az első nem tetszett.

  4. Én nem akarok megbántani senkit, de nekem sohasem tetszett valahogyan ez a film. Mármint, ha visszaemlékszünk, ezeknek a színészeknek a nagy része pocsék b-filmeknek köszönheti a hírnevét. Olyanoknak, amiket maximum késő este, totális fáradtságomban nézek csak végig, évente egyszer. És nem értem, hogy miért lenne az jobb, ha egy csomó b-filmes sztárt egymásra pakolunk. Attól, hogy összegyűjtjük a sok szemetet, attól még nem lesz jobb (elnézést a kicsit durva kifejezésért).

    Szóval nekem nem tetszett az egy sem, mivel semmivel sem volt jobb egy középszerű b mozinál. De ez csak az én véleményem.

  5. human: nem tudom, talán azért, mert most hogy látom ezeket az új plakátokat, meg a tényt, hogy folytatás is készül a filmhez, kikristályosodott bennem ez az érzés.

  6. Én meg azt mondom tucatjával készülnek a szar popcornfilmek, ebben legalább nevek vannak. És szerintem a szereplők megadják a retrót, a gagyi tucatsztori és cgi ellenére is. Ettől persze még én se hidaltam le az első résztől.

  7. Sokkal jobb lett ez a plakát dizájnra, kivitelezésre meg alapötletre, viszont csak Stallone van benne, ezért nemigen lehet eldönteni.

  8. A régi b kategóriások, inkább a szüleink nagy kedvence volt a régi időkben. Ez, és az első rész inkább az időseket célozza mintsem a mai fiatalokat. Ez egy nosztalgia film a régi idők emlékére. Mondjuk az első részről sokat írtak hogy mennyire véres meg minden, de szerintem kevés volt. Remélem itt több lesz. Nekem már csak Steven Seagal hiányzik a csapatból, hisz ő is nagy akciósztár volt régen.

  9. sztem meg ez a széria azoknak készül akik szeretik az akciófilmeket, mint a régi 80-as 90-es évek igazi akciófilmjeit, ahol a legnagyobb hülyeség az volt, hogy 1 ember legyak mindenkit. A mai tucatszarok, meg már olyan plusz hülyeségekkel vannak teli, hogy már inkább fantasyk. És én pl: nem szeretem a hülyeségeket, sőt a szőr feláll a hátamon a sok akrobatikus hülyeségtől. A régi akciósztárok közül, meg egyiket se nevezném B-kategóriásnak, azért mert elmúlt felettük az idő, ahogy annó Gregory Pecket és Charltone Hestont se nevezném azért amit öreg korukra vállaltak filmeket.

  10. Joci: szóval te 11 évesen nem toltad le a régebbi akciófilmeket? Hát volt neked gyerekszobád?? Csak viccelek persze, de kötve hiszem, hogy csak idősek (lol) látták a filmjeiket.

  11. Prothean: “de én azt mondom,hogy ennyi erővel akár le is heveredhetnek egy fa alá és dobálhatják egymásnak a “Buda/Pest” szintű poénokat.” – Én meg erre azt mondom, hogy ezzel a szereplőgárdával azt is végignézném… rajtuk nőttem fel…

  12. Azért Schwarzit meg Willist vagy Stallonét (sem 1-1 filmjüket) nem nevezném B kategóriásnak, a mai sztárok közül senki nem akkora nagy szám ma mint ők, a közelébe sincsen senki. Az, hogy manapság már milliárdokat hoz egy film, még nem jelenti azt, hogy többen látták. Ráadásul régebben a film volt a legnagyobb dolog a szórakoztatóiparban, mameg már a játékok “felnőttek” hozzájuk, így véleményem szerint nem is lesz soha senki akkora nagy akciósztár, mint ők voltak. És bizony egy Terminátor 2, True Lies, Total Recall vagy a Die Hard széria abszolút A kategóriás filmek voltak. De még lehetne sorolni.

  13. Addict001: Pontosan ezért, Arnold, Stallone és Bruce Willis miatt mondtam azt, hogy ezen színészek többsége, nem pedig mindegyik a b-filmek világából jött.

  14. w1y : Még véletlenül sem úgy lesnéd meg őket,hogy aprítják az ellent? Azért fa alá még ne ültesd őket! Hiába vannak benne a korban. Még bírják. :)

  15. Aki benne van a film világában az tudja értékelni a filmet. Aki látta a színészek több filmjét is azok is tudják értékelni … de aki divat filmes annak csinálhatnak bármit .. csak a csőlátás marad …
    de hát azok így jártak! az emberek 85% ának tetszeni fog … és ez a színészeknek bővel elég lesz

  16. Dean: érzem, hogy a hozzászólásod nekem szól. Elhiheted, láttam ezen színészek filmjeinek tucatjait, és Bruce-t, Arnoldot és Stallone-t leszámítva (bár nekik is akad bőven a filmográfiájukban pocsékabbnál pocsékabb film) egyik színésztől sem láttam egy épkézláb, “a film világában” benne lévő emberek által elismert és dicsőített alkotást.

  17. anthony711:

    Akkor gondolom pl. a Sárkány útját se láttad, pedig az imdb-n és rotten-en is jól áll, mondhatni cult.

  18. CrazyBoy

    ugye most ezzel nem Chuck Norrisra gondoltál ??? attól hogy ő játszott benne 10 percet … az nem az ő filmje… meg az igen a karrierje elején volt… (akkor mégcsak félisten volt xD)

    a film lényege: egy tesztoszteron bomba filmbe sűrítve ;)

  19. CrazyBoy: De, a Sárkány Útját láttam, és nagyon szeretem, Bruce Lee egyik legjobb filmje, de Chuck Norris tényleg alig van benne.

  20. még az elsőt nézve leesett az állam hogy sly mennyire jól összerántotta azt az egészet és milyen kőkeményen jól nyomta.vhogy mindenki passzolt abban a filmben és pont az lett a film aminek szeretet volna lenni.ez sem ojan könnyü ám.egy ijen filmet egyszerúen megkellett 1szer csinálni.az első után ezt már szinte elrontani sem lehet.gyerekkorom zúzógépei együtt.ez fasza lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.