You are safe, we will be there soon: pár apróság

Michael G. Wilson, a Bond filmek mostani producere azt mondja, hogy ő még vagy 5 részben szeretné látni Craiget. “Daniel’s been a terrific Bond, a superb actor and a ­terrific man. The fans love him and I don’t think there’s a better actor to play the part.”

Eva Green is benne lehet a 300: Battle of Artemisia-ban. Poén, hogy emellé ilyet nyilatkoztak: “highly intelligent, epic story that will stand on its own.”

James Frain csatlakozhat a Lone Ranger gárdájába.

Brendan Meyer alakítja az Ender’s Game-ben Stilsont. Csak a casting hír van, nem mondták 100%-ra, hogy ő lesz Stilson, de elég valószínű.

Steve Zaillian eddig forgatzókönyvekkel kereste a kenyerét (Schindler’s List, Girl With The American Tattoo), de úgy néz ki, hogy a Timecrimes remake rendezői székére rárepül.

Ridley Scott azt nyilatkozta, hogy az Alien lény nem lesz benne a Prometheusban, de a Space Jockey igen, végre elmondják miképp került oda.

Fincher pedig arról beszélt, hogy kiötlik végre a Goon árát. Furcsa számára, hogy a King Fu panda elkészülhet 130 millióból, de senki nem vágott hozzájuk 50 milliót. 20,000 Leagues Under the Sea-ről azt mondta, hogy eléggé nehéz lesz 3D-ben, a víz tükröződése miatt, és hogy a forgatókönyvön még dolgozni kell.

Blithe Hollow hírlevele. Ez a ParaNorman animációs film helyszíne.

8 hozzászólás a “You are safe, we will be there soon: pár apróság” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de én éppen Scott miatt nem várom a Prometheust, nem tartom olyan jó rendezőnek, mint a többség. Ráadásul egy Alien prequel alien nélkül…mitől kell majd akkor rettegnünk?

  2. Én ezt a még 5filmet Craiggel kijelentést tartom kicsit nonszensznek.

    Elvileg 2-3évente kéne, hogy jöjjön egy új film (ezt a mostanit leszámítva, ami elég sokat csúszott), az alsó hangon is legalább 10év.

    Craig most 43 éves.
    Oké, tudom, Connery is csinált Bond filmet 53 évesen, de azért azon már látszott rajta a kor.

  3. Alien világában játszódó scifi, szerintem nem prequel lesz, leszámítva azt hogy a Space Jockey űrhajója tutira benne lesz. De ezekszerint akkor a kiszivárgott “utánuk küldik az alieneket amik fegyverek” sztori sem állja meg a helyét. Vagy csak jól kevernek hogy meglepődjünk, aminek örülnék. Az Aliennek remek világa van, ha ezzel a filmmel hozzátesznek kicsit a történelméhez, akkor az csak pozitív tud lenni számomra.

  4. szeretem a goon comicot, és a múltkori kis videó is rohadt jó volt, de nem igazán értem, hogy fincher mit furcsáll ezen, a kung fu pandára özönlenek a családok, a goon pedig, bárhogy is nézzük, nagyon rétegcucc, szerintem már ez is elég ok rá

    bár darabonttal jobban járt volna a projekt sztem, ha már jóban van a comic kiagyalójával ő is… no de mindegy

  5. Még 5 Bond film? Max 2.
    Nem csak a színész kora a baj, hanem a sztori nyúzása is. Van, amit már nem lehet tovább csavarni.
    A Bond szériának is ki kell találni egy megfelelő történetfonalat, tökéletes zárással, lásd Batman.

  6. Mondjuk attól még, hogy azt nyilatkozták, hogy nem lesznek alienek, attól még tojás és facehuger lehet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.