Ha Chuck Norris miatt PG-13 lesz az Expendables 2…

Az öreg ilyet nyilatkozott a minap:

In ‘Expendables 2,’ there was a lot of vulgar dialogue in the screenplay. For this reason, many young people wouldn’t be able to watch this. But I don’t play in movies like this,” Norris explained. “Due to that I said I won’t be a part of that if the hardcore language is not erased. Producers accepted my conditions and the movie will be classified in the category of PG-13.”

Nagyjából: sok káromkodás volt a forgatókönyvben, ami neki nem tetszett, mert így a fiatalok nem mehetnek el a filmre. Csak úgy vállalta el a szerepet, ha a producerek megnyirbálják a csúnya beszédet, amit meg is tettek. Elvileg.

Azt hiszem, ha nem lesz véres akció a filmben, akkor két dolog biztos: valaki lenyomja Chuck Norrist, plusz ha a producerek belementek, akkor nem értik miért lett valamennyire siker az első rész. Még csak nem is a káromkodás a fő baj egy PG-13-nál, felőlem Chuck karaktere akár tündibündin is beszélhet ha ez zavarja, de hullani kell a gonoszoknak, véresen.

Reméljük csak össze-vissza beszél, bár nem április 1. van a naptáron.

update: vazz, megerősítették a hírt, PG-13 lesz…

51 hozzászólás a “Ha Chuck Norris miatt PG-13 lesz az Expendables 2…” bejegyzéshez

  1. Szinte biztos, hogy a nyilatkozat utolsó mondata humbug, Sly meg akik a film mögött vannak nem hülyék, hogy ebbe belemenjenek.

  2. bár Chuck Norris állítólag az óvodában egymaga elrontott egy csapágygolyót, azért remélem nem akkora überkirály, hogy ezt a filmet elkúrja…

  3. Mondjuk én unom Norrist meg a köré épült internetes hülyeséget. Először poén volt, de ez az ember nem ért el igazából túl sokat, Bruce Lee lenyomta, a Walker nevű szappanjához erős idegzet kellett, illetve a ZS kategóriás filmjei miatt is falra lehet mászni. Oké, akcióhős, de Sly helyében elküldtem volna a f*szba ezzel. 16-os filmekre is elviszik a szülők a kölköket, szóval a besorolás sokat nem ér. :D

  4. Norris egy gonosz erő!

    Bizonyíték:

    1& Chuck Norris meg tudja gyújtani a hangyákat egy nagyító segítségével…Igen! Éjszaka!

    2& Chuck Norris egy élő csörgőkígyót használ óvszernek.

    3& Chuck Norris nem szeret senkit, csak van akit életben hagy.

    4& Az univerzum nem tágul, hanem Chuck Norris elől menekül.

    5& Chuck Norris nyitott szemmel tüsszent.

    6& Chuck Norris egyszer állon rúgott egy lovat. Ma zsiráfnak hívják ezeket az állatokat.

  5. Trágárság mindig keményíti az akciómozit, de nem halok bele,ha most kulturkodni szeretnének kicsit. A lényeg, hogy gyilkoljanak orrba szájjba, verjék atomjaikra egymást, és szerepeljen benne mindenki annyit amennyit elvárható. Az biztos,hogy véresnek véres lesz. Bár nyilván nem egy fűrész ingerküszöb ez a film, amennyi lennie kell benne, azt úgyis adni fogja.

  6. Ehh, tuti hogy csak hülyéskedik az első is R kategóriásan hozott 100 milkót amcsihonban, és az akciófilmeknek lételeme a vér és az ízes káromkodás!

  7. “az első is R kategóriásan hozott 100 milkót amcsihonba”

    akkor r nélkül 150-et hozna. matek.

    egyébként meg tökmindegy. ami jó, az jó fuck nélkül is. az első részben is csak statisztákat irtottak, nehogy véletlenül stallone frizuráját megpörkölje a golyó-

  8. “Még csak nem is a káromkodás a fő baj egy PG-13-nál, felőlem Chuck karaktere akár tündibündin is beszélhet, de hullani kell a gonoszoknak, véresen.

    Reméljük csak össze-vissza beszél, bár nem április 1. van a naptáron.”

    Human! De jot rohogtem ezen! Koszi! :)

  9. 1. attól, hogy nem lesz benne káromkodás, még valószínüleg lesz benne vér meg gyilok bőven. tehát, akkor hogy lesz PG-13???
    2. Ez a fasz nem olvasta a forgatókönyvet mielőtt elvállalta????

  10. ÓÓó, Hát remélem úgy lesz h lesz egy mozis PG-13 amit agyba főbe vágnak és lesz egy dévédé amiben benne van a PG-13-ba nem illő dolgok.
    De remélem csak kamu az egész.
    Nem szeretnék X-men 2 farkas leszúr katonát szembe a kamerával és olyan mintha semmi nem történne jelenetet.

  11. Ha egyedül ő miatta ebbe belemennek a producerek, akkor tényleg lehet valami igazság a Norris mémekben.

  12. Hát fuck you Chucky, ha ez komoly.

    1. a nyelvezet nem érdekel, az elsőben sem volt hegyén hátán fuckolás, de véresen hulljon az ellen, cafatokra

    2. mi az hogy a fiatalok is menjenek??? 13 alattiaknak fogalma nincs ezen filmek jelentőségéről, a nagy nevek összeeresztéséről. a 13 alattiak jelenleg twilight és hasonló szarokra csurgatják a nyálukat. jó eséllyel azt se tudják ki az a chuck norris, max a hülye egysorosokból. mi a fenének. éppen ezért ha le is viszik pg-13-ra, ez a kategória akkor se fog elmenni rá

    BUUUUUULSHIIIIIIIIIIT!!!!

  13. az a baj h chuck norris naptárjában nem szerepel az április 1 mert, őt nem viccelheti meg senki.
    ha ez igaz akkor fuck off van, nem is értem h csak miatta miért egyeznének bele a készítők. ide kell a vér, méghozzá sok.

  14. Ne már…! Egy régimódi akciófilmet kérek, ahol irracionális főhősök verik szarrá az irracionális főgonoszokat, miközben megy a káromkodás. Letojom a tizenéves bagázst, menjenek oroszlánkirály 3D-t nézni, ne ezt! Régen sem nekik szólt a műfaj.

  15. Mi az,hogy nem baj, ha nincs benne vulgáris beszéd? Igen is legyen benne fuck you, vagy hasonló, Sly-ék kemény kommandósokat, meg ilyeneket játszanak, kicsit unreal lenne, ha nem beszélnének benne trágárul, vagy 2 bevetés között elküldték őket illemtanfolyamra?

  16. Chuck Norrisnak 12 holdja van. Ezek közül az egyik a Föld.

    hát elég furcsa lenne egy korhatáros Expendables már csak az első részből kiindulva, mert ott sem a mélyenszántó gondolatok domináltak

  17. Charles…elmész a fas*ombaweasdasdsadadsadsfdsf
    dsfsddss…
    sadsadsam nbám áűvbmnűé
    meeentőőt

  18. Chuck Norris keresztény, ergo nem szereti, ha sokat anyáznak egy filmben. Szerintem azonban Stallone nem menne bele egy ilyen alkuba. A film már forog ezerrel, Norrisnál a szerződés, és ha tetszik, ha nem, végig fogja fikázni. PG-13 a seggem, az.

  19. Azóta Stallone is megerősítette, hogy PG-13 lesz.

    Kár érte, pedig nagyon vártam, inkább ne lenne benne Noris! Nekem amúgy sem hiányzott!

  20. Igen, Sly is confirmálta a hírt. Elég szomorú, hogy lefeküdtek ők is a mai trendnek. Kár, hogy ezzel pont a széria lelkét ölik ki..én így tuti nem megyek el rá moziba.

  21. Én alapból nem feltétlenül örültem Chuck Norrisnak, de most ár még inkább. Inkább küldték volna el a francba.
    Ha fog nem azért fog jobban menni a film, mert erről a szerencsétlen B mozis csávóról kitaláltak jó pár hülye mém beszólást.

    A baj, hogy a PG-13 nem csak a csúnya beszédről szól, hanem a vizuális tatalom megjelenéséről is, ha jól tudom. Ez pedig, így gázos.

    Meglátjuk, de számomra erősen cancel gyanús.

  22. Ennél már csak az lesz a csúnyább, ha még be is jön a producerek számítása, és a PG-13-as Expendables óriási siker lesz.
    Utána jöhet a harmadik rész “családi vígjáték” kategóriában.

  23. sikerült Chucknak minden köré épített “legendát” lerombolnia nálam ezzel a rinyálásával. ha tudtam volna, hogy ezen múlik lesz e Chuck a filmben, inkább hívtam volna meg a helyükbe Oldspice guyt vagy Gary Oldmant

  24. Nem elég, hogy egy nagyon szar színész és évek óta kell hallgatni a róla szóló ultragyökér poénokat, most ezt is elbarmolja. Pedig vártam nagyon.
    A köré épített legendáról meg annyit, hogy az egész a kifikázására indult el. Ennyi erővel Treat Williams-re is rá lehetne szabni ezeket a vicceket.

  25. Látjátok feleim szümtükkel, így múlik el a világ dicsősége, akit a net Istennek titulált, az valójában csak egy “little pussy”!

  26. “először poén volt, de ez az ember nem ért el igazából túl sokat”

    1968-tól visszavonulásáig, 6 esztendőn át, középsúlyú profi all-style karate világbajnok volt. Címét soha nem vesztette el, mivel világbajnokként veretlen maradt

    Chuck Norris mesteri fokozatig vitte Tang Soo Do-ban, Tae Kwon Doban, Shito-Ryu-ban, valamint brazil Jiu-Jitsuban (barna öv). A koreai eredetű Tae Kwon Do-ban 8. fokozatú nagymester.

  27. elég sok olyan “színész” akad aki valamilyen fizikai sportban elért kimagasló eredményei miatt van képernyőn és nem a színészi tehetsége miatt

  28. eddig volt rizikós h menjek moziba vagy se,így marad (a remélhetőleg vágatlan,magasabb korhatárú) dvd

  29. Mekkora FASZ!!!!Ugyan…pff…ilyen film nem a minigyerekeknek készül..ember..nem aszt mondom,hogy káromkodás nélkül nincs jó film,de azért megadja a hangulatát neki meg hát valóságosabb tőlem az akció film..Ha lőnének rád fegyókkal,te sem mondanád,hogy: a kutya pimpilimpiét neki!öreg..pff

  30. “először poén volt, de ez az ember nem ért el igazából túl sokat”

    1968-tól visszavonulásáig, 6 esztendőn át, középsúlyú profi all-style karate világbajnok volt….”

    És ne hagyjuk ki, hogy a kick-box egyik alapítója! De mivel ez egy filmes oldal….azért azt meg kell említeni, hogy színészi képessége (valóban) Steven Seagal-éval vetekszik! És az ilyen hozzáállása az akciófilmekhez csak az ilyen filmekben ment el:
    http://www.imdb.com/title/tt0114697/

  31. Először csúnya szavakkal akartam illetni ezt az egészet. Most inkább megelégedek annyival, hogy elkönyvelem: idén 1500 Ft-al kevesebb pénzt b*szok el mozira.

  32. Egy olyan filmben, ahol zsákszámra hullanak az emberek, azon aggódni, hogy a káromkodás miatt nem jöhetnek a gyerekek… mi is a jó szó erre? Képmutatás?
    De lehet csak egyszerűen része az üzleti tervnek.

  33. Ez vérlázító pg13!!! Gyerek filmet akarnak mindenből csinálni, ha pg 13 lesz akkor az nem csak a NEM KÁROMKODÁSRÓL-fog szólni hanem még vér sem lesz benne!

  34. Vicces ez nagy felháborodás a PG13 miatt. Én eddig megvoltam győződve róla, hogy az 1 is az volt. :)

  35. ezért kellett volna Chuck helyére Steven Seagal! a jó öreg Mason Storm biztos nem hiszizett volna pár fákkjúért…nem baj, így majd röpködhetnek az ilyen elmés egysorosok, hogy “a kutyafáját” (miután Sly-t meglőtték), illetve a “betyár mindenedet!” (miután Sly fejbelőtt valakit)

  36. Ha pg13-as lesz a film, az biztos nem Norris érdeme lesz. Ez max egy reklámfogás, hogy beszéljetek róla :) A producerek anyját szidjátok :)

  37. Én úgy hallottam, hogy Chuck Norris egyszer kiskorában beleesett a lávába. Majdnem megfulladt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.