The Amazing Spider-Man most a franciáknál

Szerencsére ez csak pár feliratot jelent, a beszélt nyelv maradt angol. Pár új részlettel kiegészítették a múlt heti előzetest. A film nem fog hirtelen jobbnak vagy rosszabbnak tűnni, semmi extra ez az előzetes. Kár, hogy a poénos Pókból kevés van benne, inkább komolykodnak még mindig.

7 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man most a franciáknál” bejegyzéshez

  1. Nálam várós, Peter karaktere is közelebb lesz a képregényekhez, legalábbis a kocsis jelenetből kiindulva. Hálóvető hatalmas plusz, az akció sem tűnik rossznak. Lizard is jónak tűnik. Tény hogy a feje nem túl “gyíkos”, de így sokkal reálisabb szerintem. Végülis pókembernek sincs több szeme meg karja.

  2. Hogy gonoszkodjak egy kicsit, nekem itt sem igazán tetszik a főszereplő választás. Maguirehez képest jobb színész, de valahogy nem igazán az a helyes szuperhős kategória, pedig ált. ahhoz vagyunk szokva/szoktatva. Jó, persze, így legalább hiteles az átlag fiúból lett szuperhőssé rész. Viszont a házilag készített gúnya túlságosan ügyesen van összetéve, remélem az ilyen dolgok kapnak majd magyarázatot és nem kell szokás szerint lenyelni az ötlettelenségeket.

  3. Nagyon várom már a filmet, de ez a Lizard kinézet kicsit aggaszt…(amit az Empire címlapján hoztak róla pár hónapja az sem győzött meg igazán, pedig a képregénybe nagyon jól megvolt rajzolva)meglehetett volna jobbra is csinálni sztem,de mivel a trailerből sok nem látszik ezért kíváncsian várom!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.