Heti mozibemutatók: március 1.

Túléltük leapdayt, jöhet a kemény menet, hiszen elég durávn tele van ez a hét most.

  • A bűn hálójában (Haywire) – Soderberg akciófilmje egy kemény női főszereplővel.
  • Az erő krónikája (Chronicle) – MUST SEE nekem. Csit a negativitással, a kameráról tudok.
  • A leleményes Hugo (Hugo) – Scorsese moziimádó filmje nyer tpár Oscart, most megnézhetitek mennyire megérdemelten.
  • A szellemlovas 2. – A bosszú ereje (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) – logikus húzás, hogy most hozzák be a Haywire és a Chronicle mellett.
  • Szex felsőfokon (Elles) – újságírónő a prostitúcióról írna, aztán ki tudja hogy alakulnak a dolgok ilyen címmel. Szex alsófokon.
  • Tirannoszaurusz (Tyrannosaur) – jókat hallani erről, de ezen a héten mennyi esélye van.
  • A vér és méz földjén (In the Land of Blood and Honey) – páran most megnézhetik, hogy Angelina Jolie milyen filmet rendezett, ha már főszereplőnek nem jó mostanában annyira csontváz.
  • Warrior – A végső menet (Warrior) – és ha esetleg egy fasza férfifilm is kéne, és még nem láttad (nemár!) akkor ezt ne hagyd ki.

Kemény hét, filmileg, anyagilag.

human
írta
2012. 03. 01. 17:17
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 1.” bejegyzéshez

  1. durva egy hét,ha járnék még moziba 5 simán rögtön nézős lenne (mondjuk költséghatékonyság,3 már rég elérhető,tehát maradna chronicle és szellemlovas)

  2. Hm, A Chronicle nekem hanyagolós, majd egyszer talán. Nem vagyok oda a mockumentaryért. A Hugot lehet meg kellene lesni, ha már 5 Oscart bezsebelt, a Warrior meg lol, már rég lent a bluray rip.

  3. Ez tényleg beszarás,hogy most márciusra ömlesztik a jó filmeket, nagyon emlékezetemben sincs hogy mikor volt olyan, hogy 2 , max 3 nézhető szintű filmnél több egy hónapba zsűfolva, most meg vagy 6 van egyszerre telenyomva. Bezzeg január meg februárban csak az Underworld gaigy meg a Ghostrider gagyit tudták tolni, azon kívül meg nagy nulla volt az egész kb. Egyedül a Washingtonos volt nézhető és kész. Szarul vannak elosztva a filmek.

  4. Spoilerezhetek annyit hogy a Ghost Rider nem ellenfele sem a Haywire-nek, sem a Chronicle-nek? (Pedig azokat még nem is láttam… ) :/

  5. csak szerintem igénytelen ha egy nő (A. Jolie) így áll/ül. Esetleg maradi vagyok?…..A szellemlovasnak az első részét nem is bírtam végignézni. A második jobb lett?

  6. Én csalódtam a Hugóban. Művészinek akar tűnni, nagy mondanivalóval. De az a nagy mondanivaló valójában már százszor lerágott csont. Warriort meg ideje pótolni:P

  7. én haywire-re megyek első körben, régóta várom már, nagyon kíváncsi vagyok rá!

  8. A Hugo-rol annyit hogy, elegge gagyi, meg a polar express is jobb nala, ebben a mufajban. sok nagy szinesz van benne tenyleg, de lehetosegunk sincs megmutatni mit tudnak, mert allandoan azt a bena idegesito gyereket kell bámulnunk, az egesz filmnek annyira mu hatasa van, egy hatasvadasz giccsparade, es tobb jelenetnél szabalyszeruen rosszul voltam.

  9. Haywire érdekes volt, spoiler nélkül annyit, hogy a film jó, a szereplők jók, de vágás közben véletlenül az Ocean’s Eleven soundtrackjét keverték rá, így egyetlen jelenetnél sem passzolt a zene. Botrányosan lerontotta a jelenetek hangulatát, de még így is élveztem.

  10. Duplex, ha tudod, mi az a mém, akkor azt is tudod, miért van kint mind a két lába! Ha nem, akkor… :D

    Spoiler: A szellemlovas egy fosch. Néha sírva röhögsz, néha kapaszkodsz a székbe, néha meg sírsz rajta. Vegyes. Az előző sötétebb, ja, és a képregényes témától Q messza van! Off!

  11. Hogy ellenvéleményt is mondjak nekem a Hugo az utóbbi évek egyik legjobb filmje, abszolút elkapott mindennel, a történetről nem lehet túl sok jót mondani (lehet róla bármit mondani?) de annyira lekötött minden más, hogy ez egyáltalán nem zavart.

    Szerintem minden filmkedvelőnek érdemes lenne megnéznie. Durva amúgy a felhozatal a Chroniclet és a Haywiret megnézném és a Hugot is újra, 3Dben.

  12. A Ghostrider annyira izgalmas és logikus volt, hogy kb 20 perc után ki akartam menni a moziból…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.