Dátumok amikre várhatunk: Pacific Rim, 300 II, Hangover III

A Pacific Rim (Guillermo del Toro) csak 2013 július 12-én kerül majd mozikba. Inváziós scifi lesz amúgy.

A 300 folytatása 2013 augusztus 2-án, ismét nem főidőben adják majd, nem bíznak benne 100%-osan. Mondjuk ennyi időn után. Az ellenfele a RED 2 lesz.

The Hangover Part III majd csak 2013 május 24-én.

5 hozzászólás a “Dátumok amikre várhatunk: Pacific Rim, 300 II, Hangover III” bejegyzéshez

  1. Ha a 300 II olyan jó lesz,mint az első,és a Red 2 olyan szar mint az első,akkor nem lesznek ellenfelek.Sőt ha a Red 2 kicsit jobb lesz,mint az 1 és a 300 II kicsit rosszabb mint az első,akkor sem.

  2. Az alapján, hogy Frank Miller milyen elmeállapotban van évek óta és miket ad ki a kezéből történet címén(All star Batman and Robin, Holy Terror stb) én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a 300 második részére.

  3. nem hiszem, hogy a két képregényadaptációból a 300 a red közelébe tudna szagolni. amilyen jó film lehetett a 300, annyira elcseszték azzal, amit beleírtak és nem volt a képregénybe (nyálas szálak, politika, intrika). ha csak zúztak volna és lelkesítettek volna, jó film lett volna. így felejtős. a red remek volt.

  4. Még nincs kész a képregény ha jól tudom, de már készül (komolyan mondom, a jó ég óvjon minket tőle). Előzménysztori lesz, Xerxészről fog szólni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.