10 hozzászólás a “Nyári akció” bejegyzéshez

  1. egy kis időre elképzeltem, ahogy a második képen a korábbi Bruce Banner leoltja Hawkeye-t :D

  2. puffinka: Én is remélem, hogy Chuck nem baszerintotta el a filmet.

    br41n: :) Bár úgy lenne.

    Kár, hogy lecserélték Nortont Ruffalora. Mondjuk ha csak Hulkot nézzük, akkor tökmindegy, mert úgy is CG, de ha Bruce Bannert, akkor meg már nagyon nem mindegy, pedig eleinte a Marvel is számított Nortonra, de aztán közölték vele, hogy még sem tartanak igényt rá, mint Bruce Banner/Hulk, és egy másik színészt keresnek, aki jobban tud csapatban dolgozni a film, többi tehetséges színészével. Ez kicsit furcsa, mert a csapatból se Chris Hemsworth, se Chris Evans nem tett le eddig semmi olyat az asztalra, amivel felülmúlnák Norton eddigi remek alakításait. Majd meglátjuk Ruffalo mit alakít, nem kell már rá sokat várni, én azért bizalmat szavazok neki.

  3. Ha jól emlékszem volt egy nyilatkozat (talán Stallonétol), hogy Norris nem azt akarta, hogy pg13 legyen, nem is lesz az, hanem belezés, erőszak mehet, de káromkodás, csúnya beszéd ne legyen, mert ha lesz akkor az ő jeleneteit vágják ki, mert nem akar egy olyan filmben szerepelni, erre mindig is büszke volt, hogy az ő filmjeiben sose volt csúnya beszéd.
    Gondolom valami rigolyája Norrisnak. Amúgy jó a kép!

  4. metalos: Ruffalo Avengers-beli alakítását orrba-szájba dícsérek az előzetes véleményekben.

  5. human, nem erről beszélek, amúgy megtaláltam a cikket, ok nem a legjobb hírforrás, indexen volt és ott idézőjelben ismételték meg elvileg, hogy Stallone nyilatkozta, hogy R lesz a film.

  6. Akartam is mondani hogy Ruffalo azért nem rossz színész, szerintem egyre jobban teljesít!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.