20 hozzászólás a “EX2: a többiek” bejegyzéshez

  1. Nagy öregek hozzák a szokásos arcokat és beállásokat, mondjuk Lundgren még mindig Badass! Egyedül ez a Hemsworth gyerek lóg ki a sorból.. Ki ez a nyomoronc? Még a nagyim is lenyomná reggelire, nem tud felmutatni valami nagy akciófilmes portfóliót.

    Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki a dologból, az első rész tisztességes akciófilm lett, remélem nem igazak a hírek, hogy pg13 felé kacsingatnak.

    OFF

    Mondjuk nem értem ezt a nagy felhajtást, főleg a mai világban mi értelme van a korhatár besorolásnak, amikor a neten, vagy a boltokban bármi, bárki számára elérhető. Nincs olyan törvény, hogy 10 éves gyerek ne vehetné meg pl. a fűrész dvd-t és ne nézhetné meg, a letöltésekről nem is beszélve. Értelmetlen szabályozás és felesleges. A mai hordozható médiás eszközökön, pl nagykijelzős telefon úgyis már az általános iskolában tolják a brutál trancsírhorrorokat, meg a pornót…(saját tapasztalat!), akkor meg minek?

  2. Zseniális képek! Marha jók lettek, reméljük az első rész után, ez is fog akkorát szólni, mint anno az. (:

  3. A film aaaalllat lesz!
    A besorolas meg nem a gyereknek szol hanem a szuloknek, ha valaki engedihat engedi. A gyerek nem tehet rola…

  4. gerasandor:

    Hát éppen ez az. Nincs szükség besorolásra, aki akarja úgyis megnézheti, és akkor nem kellene olyan bzisan langyos filmeket nézni mint a Die Hard 4, ahol se cigi, se vér, se káromkodás.

  5. Szerintem a Hemsworth bátyját akarták felkérni (pl. Thor), csak a casting-os elírta :-).

    A korhatár besorolás egyrészt tényleg a szülőnek szól, így nem kell végigülnie a Die Hard 4-et, mielőtt a gyerekének engedi :-).
    Másrészt sokkal könnyebb a gyereknek is, hogy mi az, amit el akarnak rejteni előle (tuti minden 14-16 éves a 18+-os dolgokra keres :-))

  6. Mikor jön már ki a trailer?
    Az első rész trailere már februárban kijött, most meg semmi hónapok óta. csak az a béna teaser…

  7. Lundgren poszter mindent visz! Az a fej. XD
    Schwari poszter meg Wolfeinsten játékra emlékeztet. :DDDD

  8. Stallone a legfickósabb, sőt, ő igazán fickós. Jet Linek viszont szerintem nem áll jól ez a katonásdi, ő a kezével meg a lábával aprít.

  9. Van valami új törvény,hogy 12 es karikás fika gyerekfilm előtt magasabb besorolású trailert nem nyomnak el. Ehhez képest tegnap az Avengers előtt mégis ennek a filmnek a teaserét sikerült megnéznem. Arra következtetek,hogy ez is ezexerint egy vértelen nyomorék lesz, ahol meghal egyszál ember, és mindenki más golyóálló. Tehát Avengers lesz ez is, csak itt Stalloneék a hősök. Egy nagy üres nulla hatalmas feelingel. Kár, pedig milyen jó lenne már egy öldöklős témát is látni, valami igazi keményet. Még lehet remény, de nem valószínű. Idáig csak a The Divide volt izléses az idei felhozatalból, a többi nulla. És ez a tendencia folytatódik.

  10. A poszterekről is: Stallone a kacorkirály bajuszával nem túl jó, de most jóval normálisabban néz ki, mint a Rocky 6 időszakban. Alakul a púposgyerek a prés alatt. Lundgren meg kissé rájátszós, alapból is anyagyilkos feje van, nem kéne ez a nemkérek több tökfőzeléket arculat neki. Hemsworthben azt értékelem,hogy nem feszít annyira, igaz nincs is mire.

  11. Szárazlepra: egy, megy ez normálisabban is, kettő: a trailereknek külön besorolása van, ahogy kinn is, szóval R filmnek is van PG-13 előzetese amit más előtt is le lehet adni, itthon is így van, ezért ez még alapból nem bizonyíték arra h herélt a film.

  12. Megszakadok a röhögéstől. Norris úgy néz ki mint a Tin-tin ből a szakállas alkoholista :D

  13. Huh,de tépnek a képeken az öregek! XD
    Willis,Crews,Statham meg a kiscsajon kívü a többieket nem igazán tudom komolyan venni,azok a beállások WTf xD
    Jet li-nek meg az a szem! xD

  14. Danny Trejo hiányzik még innen. Csak most villant be, hogy megnéztem a Bad Ass-t. Hatalmasat játszik benne, szerintem itt lenne a helye ezek között a srácok között. Statham meg hozza a szokásos arcot az új filmjében a Safe-ben, verekedés, futás, lövöldözés, jó kis rávezetés az Ex2-re, tolja neki mp5-el rendesen :D . Statham néha belefut egy-egy komolyabb szerepbe, és jól áll neki. (Tényleg, ezekből lesz valami kibeszélő? Mert már futnak…)

  15. Birom az ilyen hozzászólásokat, hogy az öregenyám is lenyomná a majdnem 2 méteres Hemsworth gyereket. Majd meglátjuk mit mutat a filmben, addig meg adjuk meg neki az esélyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.