Expendables 2-előzetes

Itt az új trailer. Elég badass a sok öreg? Stallone szerint sokkal inkább, mint az első rész. Check it out.

46 hozzászólás a “Expendables 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. úristen, ezek leszedtek egy helikoptert egy motorral :D:D:D tetszenek ezek a kis kikacsintások, Arnold I’m back-jével :) Jó cucc lesz nagyon, bár hiányoznak az első rész trailereire hasonlító zenék

  2. Nem tűnik rossznak a móka :D Az elején Stallone olyan,mintha egybegyúrták volna Hasselhoffal :D

    Kb erre számítottam, zúzás ezerrel, 80-as évek style. Transformers, Battleship meg Avengers mehet a sarokba sírni, ezek az arcok tudják, hogy mi az akció.

  3. Sly nekivetközik, Van Damme leveszi a napszemüvegét és…

    Basszus, egyértelműen jobbnak látszik az első résznél!

    Ha kötözködni karnék az csak Swarcinál menne, hogy minek oda az animáció, amikor kitépi az ajtót, simán megcsinálhatták volna egy preparált habszivacs ajtóval, amit letépett volna az öreg, ehelyett ez a szemet szúró műviség maradt kicsit bántó :/

    Ezt a hangyafasznyi hibát leszámítva, az előzetes állat és jöhet a 3. rész még mielőtt Sly66 nem bírná szuflával :)

  4. Ez bizony epic lesz.

    Stallone és JCVD fight, Schwarzi és Willis smartban, stb..

    I now pronounce you man and knife. :D

    Mókás, hogy Stallone nem képes a saját nevét rendesen kiejteni..

  5. schwarzi meg norris sajnos nagyon szánalmasan fest, mozgás, kinézet meg minden szempontból. A többiek még elfogadhatóak, viszont az öreg színészekért való rajongáson kívül itt semmilyen más mozgatórugója nincs a hype-nak. Bár nekem ez már nem elég az első rész hatalmas csalódása után. Mindenki másnak jó szórakozást hozzá.

  6. Durva. Poenok jok. A tobbi meg latvanyos ertelmetlen lovoldozes.
    Szerintem jo lesz.
    I am back!

  7. Jól láttam, hogy “Yuri Boyka” is szereplő?:D
    Valóban IMDB-n is fennvan, hogy Scott Adkins szerepelni fog.Remélem nem fogják simán lepuffantani!:D
    (Swarci meg ne tépkedje a többcsillagos töréstesztes kocsi ajtaját, inkább lőjje szét a zsanérokat és essen le, pláne visszaolvasva CGI-al tépi?:S)

  8. …cgi az ajtóó? lol
    Csak nem ő rántotta ki hanem egy kötél segített..lol cgi…

  9. Én most néztem meg az Avengerst, melynek robbanás mennyiségévél több mint elégedett voltam, de ebben a trailerben több van mint az Avengersben összesen!

  10. Aki az ajtókitépésen van fennakadva annak üzenem: Isten hozott a filmszakmában… Ütni fog…

  11. Nagy késéssel a minap néztem meg az elsőt és azt kell mondjam, hogy nagyon jól szórakoztam rajta. Nem is gondoltam volna. Aki meg baszogatja Norrist meg Swarcit.. hát 72 és 65 évesek.
    Bár most nézem, Stallone meg 66.

  12. Ha 15-20 évvel ez előtt forgatnak le Stallonéval, Schwarzival, Bruce-szal és JCVD-mal egy közös akció filmet, na az ütött volna.
    Ez már csak szánalomtenger.
    Már az első rész is unalmas volt, rettentően, meg sem közelítette még a loserst sem, pedig az sem volt egy nagy eresztés. Történet nuku, karakterek semmilyenek, az akciók pedig (mint már írtam) unalmasak. Különben is, melyikőtök hinné el, hogy a 70-80 éves nagyfater egy repcsiből kiugorva halomra lő félezer jól képzett ereje tejében lévő kommandóst? Örül, ha a járókerettel még eljut a mellékhelységbe! Oké, szerettük volna együtt látni őket, de akkor amikor még hihető volt, hogy egyedül megmentik a világot. Ez a film a megtestesült SZÁNALOMTENGER!
    Ja és chuck norris mi a francot keres itt? Ja megvan, nélküle nem lenne teljes aszánalom (ő az akinek fénykorában nem volt egyetlen élvezhető alkotása sem!).
    De reméljük nektek lesz igazatok (ERŐSEN KÉTLEM!), mert az első rész nem érte meg a nyersanyagot amire forgatták…

    …én inkább maradok az A-Team-nél.

  13. slindagor:
    Szeretném én azt látni, mikor odaporoszkálsz, felnézel Dolphira (mert általában rá felnézni szoktak)és a szemébe sütöd: “Te járókeretes vén fasz…”

  14. slindagor,

    egyetértek minden szavaddal. Senkitől nem sajnálom ezt a filmet, még az örömöt sem, viszont teljesen értetlenül állok itt, nem értem, hogy ezeket a legendákat 60 évesen akciózni látni, miért okoz orgazmust egyeseknek.
    Robbantások vannak dögivel? Igen? Nahát, az csudajó akkor…

  15. Akinek a játékhajók, meg az álcázott autóbuszok jönnek be ámen.

    Nekem a hús vér figurák jobban fexenek, még öregen is, az a lista, hogy Jet kit nem verne laposra vsz még mindig very short.
    Ha sikerülne a 3 részre a vén dagadt Seagalt is idevarázsolni – tök jó volt a Macheteben is – külön élvezném.

    Mellesleg a minap belenéztem az MGM-en a pokoli torony-ba. Nem találsz benne sok tejfelesszájú huszonévest. Akkor még nem hitték az emberek, hogy 40 felett mindenkinek bealkonyul.

    Bármikor egy Willis-t és ha van Statham-en – már ő se 20 éves – kívül még hozzá mérhető young gun szójjatok, nehogy lemaraggyak a filmről.

    EX2 Wowowow! Emberek a vásznon! EX2 naccerű!

  16. “Senkitől nem sajnálom ezt a filmet, még az örömöt sem” a kommented nem erre utal. Csak úgy mondom, még akkor is ha elhiszem, rosszul fogalmaztad meg.

  17. hochenz: “Emberek a vásznon!” halleluja testvéreim, halleluja!

    Pontosan erről van szó. Nagyon rossz irányba megy a mai filmgyártás, mindent zöld háttér előtt vesznek fel, olyan is. Ezek az arcok tudták, hogy milyen sárban mászni, izzadni, terepen forgatni. De menjünk kicsit messzebbre. Le lehet nézni egy Dudikoff-ot, vagy Don “the Dragon” Wilsont és sorolhatnánk, de mutasson bárki egy olyan verekedést pl mint amit a “Lőj a vadászra” végén láthatunk.

    Igen, az emocionális kötődés – legalábbis az én korosztályomnál (harminc közepe felé) – elég nagy ezek felé a régi arcok felé, meg én pl általában nem bírom a CGI baromságokat és a nyikhaj mai akciófigurákat.

  18. jó látni őket, vigyorgok, tetszik. ennyi épp elég is volt, köszi az élményt!

  19. Végig fülig ért a szám :) Ez valami iszonyatos zúzás lesz. És micsoda egysorosak kérem!!! Soha nem hagynám ki moziban :)

  20. Fasza trailer, ez alapján jobb lesz mint az előző, de tartok tőle hogy nálam ez sem fogja túlszárnyalni a John Rambo-t :)

  21. 12-es karikával , hogy lehet majd komolyan venni ezt a filmet? Ennyi “akcióhős” és nem lesz egy csepp vér sem. Minek kellett gyerekbarátra csinálni? Kétlem , hogy a tiniket nagyon érdekelné ez a film. Nem biztos , hogy moziban nézős lesz…

  22. Jó lesz ez :D
    Bár úgy tűnik Stallone még jobban kivasaltatta a fejét, ami elég kiábrándító. No mind1, azért megnézzük!!!!

  23. 2:12-nél, csak nem?

    Egyébként így trailer alapján faszábbnak tűnik az első résznél. Tetszenek a kikacsintások is. Jó lesz ez, csak nem kell túl komolyan venni. Inkább örüljünk, hogy együtt láthatjuk ezeket a fickókat.

  24. Számomra a legjobb, a trailer legvégén a copyright.

    2012 Barney’s Christmas Inc.

    Erről tényleg elhiszi az ember, hogy Barney csináltatta.

  25. Valóban Scott Adkins, már írtam előző commentben.(el kell olvasni a commenteket)
    Az ajtóletépés meg akkoris röhelyes és nem azért, mert filmszakma.Rakják bele a B-kategóriás filmekbe, vagy szuperhősösbe ott bőven elfér, de ennyi tapasztalt színész ne “bénázzon”.Azt elhiszem, hogy elbírnak egy géppuskával és célozni is tudnak, mert pl. John Rambo megvett dekára.

  26. Ütni fog az biztos. Már nagyon várom. Lehet páran már kicsit korosak, de az én generációmnak ez igazi felüdülés. Igen “öregek” vagyunk, és büszkék rá. :D

  27. leszarom ki mit mond, nálam a legjobban várt film, lehet ez röhejes, de inkább nézzek “tatákat” akcióban, mint farsangi jelmezbe öltözött szuperhősöket.

  28. ” Szeretném én azt látni, mikor odaporoszkálsz, felnézel Dolphira (mert általában rá felnézni szoktak)és a szemébe sütöd: “Te járókeretes vén fasz…” ”

    EPIC AWESOMNESS! :DDDDD Ilyen jót még nem röhögtem, úgy überhaupt…

  29. Jó látni újra gyerek korom akcióhőseit, de valahogy nem fogott meg ez a trailer. Unom már én is hogy az új generációnak csak az a jó film amiben szerelmes vámpírok,szuperhősök,giga robotok, és romboljuk le a film végén az egész várost nélkül már nem lehet jó egy film…
    Viszont nagyon erőltetett már ez is, láttam a napokban sly-ról képeket ahogy pózol félmeztelenül, szánalmas!!!
    15-20 évvel ezelőtt kellett volna ezt a filmet megcsinálni nem most. 2012-ben ez inkább már ciki.Más koncepcióban jobban megnézném őket, nagyon izzadságszagú ez az egész.

  30. Lehet, hogy 15-20 évvel ezelőtt kellett volna megcsinálni, de abban az időben lehetetlen lett volna összehozni ezt a bagázst. Sőt, ha akkor mégis megcsinálják, na az lett volna szerintem izzadságszagú/gagyi/röhejes. Most, így 2012-ben igaz, hogy már fizikailag túl vannak a fénykorukon, de most lehet epic amit csinálnak. És értünk csinálják, nézőkért, nem pedig, hogy elvigyék a pekingi filmfesztivál rangos díját.

  31. Komolyan nem normális az aki szidja ezt a filmet. Pont az a lényeg az egész filmnek, hogy a vén fószerek bemutatnak a mai “akciófilmeknek” és zúznak ezerrel. 80 90-es évek hősei összeálltak. Most kell ezt a filmet leforgatni, nem 15 éve. És pontosan. Ők még tudják milyen sárban kúszni(Shwarzi:Ragadozó):D 21 éves fejjel ők a kedvenceim.

  32. symor:
    Ha fizeted a repülőjegyem, én biza megteszem! Nem kell felnéznem Schwarzira, nem mindenki születik tökmagnak ;)

    Félre ne értsetek, én bírom (bírtam) ezeket a fazonokat, az akció filmjeiken nőttem fel, a ’80-90-es években ászok voltak (legalábbis a többségük, kiv. norris!, bruce pedig most is tud felmutatn pár dolgot, JCVD-nak persze általában nem sikerült semmit felmutatnia, de a JCVD az speciál nagyon jó volt, így róla sem tudok nehéz szívvel nyilatkozni). Épp azért szánalmas az expandables, mert én láttam őket fénykorukban, gyerek ill. kamaszfejjel. Én szégyellem magam helyettük, h ilyeneket bevállalnak, csak azért mert nem tudtak kitörni a szerepkörből, amit elvállaltak, csak azért mert hiányzik nekik az a rajongás, amit már nem kaphatnak meg, csak azért mert kapuzárási pánikjuk a legtöbb férfihoz képest 20 évet csúszott.

    Feltételezem, a legtöbb begerjedt rajongó most éli azokat az éveit, amiket én éltem 10-20 évvel ez előtt. Nem hibáztatlak érte titeket, bedőltök a reklámkampánynak, azt látjátok amit látni szeretnétek bennük. De a film ettől még sajnos nem lesz jó (vagy akár csak nézhető). Az utolsó akcióhős nem tetszett már az én generációmnak sem (nekem bejött), s akkor itt van az expandables, amit az “I’m back” miatt szerettek. Na ne már. Nem a filmet szeretitek, hanem az életérzést. Az állandóságot szeretnétek látni benne, hogy van akin nem fog az idő (bezzeg a botox!). Hogy végre itt van az amire mindannyian vártunk 30 éven keresztül. A pillanat azonban azért érkezett el, mert a szekér már nem szalad. Amikor szaladt, akkor egyikük sem gondolt volna, hogy összeálljanak. Most meg már minek? S ez már a második rész. (Hozzáteszem, a legtöbb esetben a második rész rosszabb mint az első!)

    De ugye nem az én pénztárcáról van szó, így bátran, teljes szívemből, őszintén kívánhatok jó szórakozást nektek, akik erre vágytok!

  33. slindagor:

    ha nem tetszik ne nézd! akinek meg tetszik, azt ne baszogasd!
    köszi

  34. Nem hiszem, hogy slindagor “baszogatni” akart volna bárkit is, csak elmondta a véleményét, ahogy itt mindenki. Amúgy van benne valami, nyilvánvaló, hogy az első részt és ezt is, egyfajta poénként is, az hívta életre, hogy a nagy akcióhősök összeállnak haknizni egyet – illetve most már kettőt. Javarészt szerintem is a hakni a lényeg, de attól még igyekeztek egy elfogadható és szórakoztató akcióanyagot is lerakni és ez az első résszel úgy gondolom sikerült is, az ősfilmek cselekménye is kb. ennyi volt. Én jól szórakoztam az első részen, ha megüti azt a mércét, amire az előzetes alapján minden esély megvan, már megérte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.