Kutcher Jobsként

Érkezett pár kép az Aston Kutcher főszereplésével készülő Steve Jobs életéről szóló filmből.






human
írta
2012. 05. 14. 04:04
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Kutcher Jobsként” bejegyzéshez

  1. Tényleg hasonlítanak, de szerintem egy életrajzi filmnél, ha színészt kell választani, inkább legyen tehetségesebb és hasonlítson kevésbé. Hát itt most pont fordítva választottak.

  2. Lezlie: Szerintem nincs igazad. Jobs egy szemétláda volt, Ashton meg szar színész, de mocskosul sikeresek mindketten. Ahogy mondani szokás, zsák a foltját..

  3. Kutyafule: kiigazításképpen: lehet hogy Steve Jobs szemétláda volt, de átkozottul jó üzletember, ezért lehetett sikeres. Kutcher viszont tényleg szar színész, nála már felmerülhet a kérdés, mitől is lett ilyen befutott? :)

  4. Nálam már bukott a film, itt láthatóan valami fiatalkori jelenetre lehet beöltözve, hiszen nincs semmi öregítő maszk a fején, viszont ilyen fiatalon, leginkább mezitláb és hippinek öltözve mászkálhatott Jobs!

  5. atkakukac
    (irónia on)
    Láthatóan komolyan elmélyedtél a Jobs önéletrajzi irományokban..(irónia off)

  6. Jobs lehet szemétláda volt, de egyrészt komoly üzletember, másrészt olyan ötletei, elképzelései voltak, amiknek egy jó részét már meg is valósították, amik újraszabták az informatika és telekommunikáció világát… mivel azonban “szemétláda” volt, így vélhetően nem annyira nem komoly kihívás megformálni sem a karakterét, még egy Kutcher is elbír vele.

  7. Nem magas egy kicsit a srác? Mert vagy kétméteresnek tűnik ezeken a képeken (bár lehet, hogy csak megint félre-fotosoppolták a “kiszivárgott” képet.)

  8. egyébként fiatal rozsomáknak (wolverinnek) is elmenne, legalábbis az arcszőr alapján…

  9. SlyZero: nyilván a random paparazzi képeket (semmi szivárgás nincs itt ám) fogják photoshoppolni. Kutcher magas.

  10. “Jobs lehet szemétláda volt, de egyrészt komoly üzletember, másrészt olyan ötletei, elképzelései voltak, amiknek egy jó részét már meg is valósították, amik újraszabták az informatika és telekommunikáció világát…”

    Ötletei jó részét úgy lopta másoktól. Csak megjegyzésként mondom, nem csak emberként volt szemétláda, de üzletemberként is. Perelt mindenkit ha valami hasonlított az Apple-re, közben ő is lopkodott mindent. Nem volt egy szent, bármennyire is annak festi a média. Meg a sok Apple fan.

  11. Kutcher szerintem közel sem olyan rossz színész mint amilyenek beállítjátok, voltak jó pillanatai, lehet csak rossz szerepeket fog ki.

    Filmre meg kiváncsi leszek.

  12. Aston Kutcher egyáltalán nem rossz színész szerintem simán elboldogul a szereppel, részemről várós a film, érdekel a téma.

  13. Tök mindegy hogy szemétláda volt vagy sem, lévén hogy az emberek döntő többsége Hollywoodon keresztül ismeri meg a világot, a filmen fog múlni ez is. Ahogy Zucken/rberg is egy szimpla autista volt egy jó ötlettel és kevés tartással, majd lett egy sajnálni való meg nem értett zseni, úgy ebből is lesz majd egy csodabogár aki ‘nem tehet róla hogy a világ nem elég nagy az elméjéhez’…. de lehet majd nyáladzani a filmre mert Trent úr leszállít egy betétet…

  14. törölt kommentek: Jobsot lehet leszólni meg védeni, de a “mindenki nyomorult akinek ez vagy az” az nem érvelés egyik oldalon sem, fejezzétek be a személyeskedést.

  15. Visszaemlékezek vagyis probálok arra hogy láttam e már jó A.C. filmet..öööööööööööö…izé…na talán most csinál valami nézhetőt..mert én se tartom se jó se rossz szinésznek..inkább középszerünek ami szerintem a legrosszabb,,vagy tévedek?:)

  16. Akkor azt mondjátok meg nekem, hogy a Pirates of the Siliconvalley vagy mi micsoda volt? Az is életrajzi film Gates-szel megfűszerezve??

  17. Látom, Jobsról még mindig nem lehet semmit írni anélkül, hogy ne legyen azonnal anyázás, hihetetlen.
    Nekem inkább az a bajom a képekkel, hogy döntsük már el, hogy “melyik” Jobsot akarják ábrázolni? Látszik Jobs fiatalkori képén itt is, hogy öltönyben van, vagyis itt épp mellényben. Miután leszokott a mezitlábas pár rongyos öltözködésről, utána már üzletemberesebb volt, majd mikor visszament az Apple-hoz, akkor lett ez a fekete garbó-500as levis (ami a kutcher-es képen szintén nem az)-new balance cipőhöz. Tehát sztem a minimum lenne, hogy ne legyen már ekkora fogalomzavar, ha egyszer elvileg az életéhez hűen akarnak vmit csinálni belőle. Bár az utóbbiban kezdek kételkedni.

  18. Annyira birom, nagyon okosak vagytok! nalad mar bukott a film, hat anyukam kritizalni azt tudsz, de valamit felmutatni? semmit. hol elsz? majd ha jobb leszel nala, akkor kene ugatni. dicsak! sok okos =) szart se tudsz, es vered a nyalad? hol elsz te?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.