16 hozzászólás a “Back for War megint” bejegyzéshez

  1. Az interneten mekkora hypeot csináltak egy ekkora nulla színésznek, mint ez a Chuck Norris. Ok, az ő filmjei is a gyerekkoromhoz tartoznak, de véleményem szerint a plakáton szereplő fazonok – majdnem mindegyike – mellett egy nulla.

  2. Nyugdíjas találkozó, pár eltévedt tejfeles szájúval. :D

    Ők valószínűleg sohasem lesznek annyira badass-ek vénségükre, mint az öregek, bár talán Stathamnek van rá esélye.

  3. metalos: Meg talán Jet Li.. ő is elég régen a szakmában van és nyomott már pár jófajta akciófilmet és nem csak az amerikai filmjeire gondolok.

    Chuck Norris-t azért kicsit megvédeném, nem komolyabb színész szerintem mint Swarci, de ő is rendesen odatette magát, főleg a Cannon-os érájában. (Nem mellesleg a Cannon neki is köszönheti, hogy mára legenda) Azért Missing in Action trilógia, Delta force, Lone Wolf McQuade, Invasion U.S.A. és sorolhatnám.

  4. kameraman: és a bruce lee vs. chuck norris jelenetet se hagyd ki a sárkány útja végéről

  5. Na az teljesen kiment a fejemből. Tényleg ő volt az ellenfél.
    Hát igen, Norris azért küzdött pár kemény arccal, pl David Carradine, Professor Toru Tanaka (amúgy ez az egyik kedvenc filmem tőle, milyen cast van már a Te nem lehetsz gyilkosban: Richard Roundtree, Mako, Prof. Tanaka, Norris, Christopher Lee)

  6. metalos: persze, hogy nem lesznek olyan badass-ek. Most már nincs akkora igény izom-akciókfilmekre, így Hollywood se nyomja annyira az ilyen kategóriában feltörekvőket. Most más kell a piacnak.
    Ha megint divatba jönnének az ilyen filmek, akkor befuttatnának pár arcot, akikre majd 25 év múlva nosztalgiával gondolnának a mostani kissrácok. De most már nem ez kell a kissrácoknak. Már nem menő a Schwarzi plakát a falon.

  7. En csak azt nem ertem mi a francot keres ott Thor kisöcsikeje? Ki a franc kampanyolja azt a gyereket, hogy minden mostansag nagy produkcioban legyen 10 perc szerepe? Mi a francot keres itt? Inkabb mar akkor Thor…

  8. Amúgy Chuck Norris-ból mindenki viccet csinál, különben megfogja szabadkézzel a láncfűrészt! Ő tényleg oda tartozik, de Randy Couture&Terry Crews nem igazán..sztem

  9. Hát igen, Chuck Norris élete legnagyobb szerepe, hogy egyszer tíz percig együtt karatéjozott Bruce Leevel. No comment.

  10. Epic!!!

    Amúgy szerintem nem az a lényeg, hogy mit játszott vagy mit nem… Hanem az, hogy ő Chuck Norris… :D

    Háborúra fel! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.