Let me See You

Nem Mads Mikkelsen lesz a Thor 2 rosszfiúja.

Nem csak a már bejelentett Need for Speed és Assasins’s Creed a a két játék, amikből mostanában film készül, hanem a Deus Ex és a God of War is megkapja a kezelést. Ez utóbbit Patrick Melton és Marcus Dunstan írja. Ki legyen Kratos? Tom Cruise? Haha.

Odakinn novemberben kerül bemutatásra az RZA által készített The Man with the Iron Fists.

A Wolverine filmet teletömik japánokkal, szóval a Japán helyszín és történetet próbálják kicsit korrektebben megvalósítani: Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Brian Tee. A Silver Samurai-t pedig Will Yun Lee fogja alakítani.

A mázlisták láthatták a 65mm-re forgatott Bond jelenetek egy részét az új trailerben odakinn. A Netre még nem került rendes minőségben, de a Skyfall történetéről többet árul el: M “elveszti” az összes angol ügynök nevét tartalmazó meghajtót, ami ismerősen hangzk. És Craig fogja mondani, hogy Bond, James Bond. Tippre a TDKR előtt lesz IMAX-ben (a 65mm miatt ott érdemes lenyűgözni vele a népet) a trailer, mi csak utána kapjuk meg.

Egy videóval zárnám ezt az adagot most, a To Rome With Love-ból érkezett egy rövid részlet.

8 hozzászólás a “Let me See You” bejegyzéshez

  1. A Wolverine direct sequel lesz, vagy afféle reboot?

    A másik: nem vagyok nagy szakértő a filmtechnikában: mit jelent ez a 65mm szalagra felvett dolog? Miben tér el egy “átlagos” felvételtől?

  2. nem akarok okoskodni, de az IMAX nem akkora nagy szám már, digitális anyagról mennek már a filmek és csak 2K-san. jelenleg asszem az új siófoki moziban van 4K-s sony vetítő, talán az az országban mosta legjobb hely. Persze ezt ti lehet tudjátok, de leírtam…

  3. Venom: alapból 35mm-es filmre vesznek fel. Nem igaz, hogy az IMAX nem nagy szám, mert a a digitálisan rögzített anyag még mindig nem veszi fel a versenyt a rendes filmszalaggal, főleg nem a 65mm-es nagyformátummal. Színek, zaj stb. Csak olcsóbb a digitális kamera használata, kisebbek a kamerák, ami egy 3D rignél nem hátrány. Hiába a 2K, 4K-s kivetítő, ha egy 65mm-es frame sokkal több infot hordoz, mint egy 4K-s, és filmvetítő nem pixeleket vetít ki.

  4. Hát inkább valaki ismeretlen, mint Austin. Nem akarom bántani, de borzalmas a színészi játéka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.