Don’t Kiss The Girls

A FOX bezsákolta a DaysOfFuturePast.com domaint, így egyesek arra tippelnek, hogy az X-Men: First Class folytatása ezt az alcímet kapja: X-Men: Days of Future Past. A képregényben elvileg egy alternatív jövőben vadásznak a mutánsokra. Tényleg ez várható? Meglátjuk.

Negyedszer is csúcsformában, avagy a Rush Hour 4 is jönni fog. Chan és Tucker is szerepelni fog benne, forgatókönyvíró még nincs, de a producer szerint az első részre próbálnak majd hajazni, legalábbis nem lesz annyira képtelen, viszont mégis valamivel fel fogják majd rázni. Lehet, hogy más stílusú film lesz.

Mondjuk ugyanez a producer amikor egy másik remakeről, a The Red Circle újrájáról beszélt, akkor ilyen baromságokat mondott: “I don’t think we’re going to have that stylized bent guns and all of that. I don’t want to make a stylistic movie. The style will be there. I just want to tell a good story. I just want to tell a very good gangster story.”

Lazítsunk inkább a Total Recall új tv-spotjával. Talán a legjobb eddig, teljesen a “what’s real?” kérdésen pörögnek.

(indavideo broken)

Alex Pettyfer csatlakozik Kristen Stewarthoz a Caliban. A 30 Minutes or Less írójának forgatókönyvéből. Ez az amikor snuff filmként megrendezi a halálát a csaj, de kénytelen mégis visszatérni.

A Pixar is besegít a Magic Kingdomba. Jon Favreau új filmjéről van szó, amit a Disneynek hozna össze. A történet szerint egy család meglátogatja Disneylandet, és ott fantasztikus kalandokba keveredik.

Favreau nem csak rendez majd mostanában, de a The Wolf of Wall Street című filmben szerepelni is fog, egy ügyvédet alakít majd.

Akkor megint pár videó:

Újabb Total Recall részlet, vicces utalással a régi filmre.

Forog az új Iron Man.

Részlet a Kampányból.

Sharlto Copley azt mondta az Old Boy remakről, amiben ő a gonosz, hogy a film idézni fogja az eredeti szellemiségét, nagyon sötét lesz meg a többi.

Mi van az Independence Day 2-vel? Az első rész producere szerint mostanában nagyobb az esély arra, hogy elkészülhessen.

A Time and Againt Doug Liman rendezi majd.

A Warner szeretne egy prequelt a Ragyogásnak. Remek ötlet srácok! Bár hivatalosan még nem készül, nagyon korai stádiumban van, szóval egyelőre simán elhalhat az ötlet.

A Bad Robot közreműködésével jöhet az Earthquake, avagy földrengés. Dustin lance Black ült neki a forgatókönyvnek. A történések egy hatalmas földrengés játszódnak majd. Végre igazi katasztrófafilm várható?

A The Ten O’Clock People bezsákolta magának Rachel Nickholst is. Ő lesz ennek a King novella feldolgozásnak a másik szereplője Justin Long mellett.

Joe Taslim (The Raid) is csatlakozik a Fast and Furious 6 gárdájához. Ő lesz a rosszfiú.

Mel Gibson kivételesen adott interjút egy forgatáson, mégpedig a Machete Killsnél szólalt meg. Mellesleg a film már kész van. Na jó, még az utómunka folyik.

Na jó, zárjuk valami rendes videóval, jöjjön egy Expendables 2 ígykészült a nagyokkal. Ne feledjük, hogy a film hivatalosan is R besorolást kapott szerencsére.

(a forgalmazó törölte youtuberól)

11 hozzászólás a “Don’t Kiss The Girls” bejegyzéshez

  1. Csúcsformábant szerintem kár folytatni, már a 3-ra se voltak sokan kíváncsiak. Az X-Men meg furi, ha jövő, ráadásul alternatív (tényleg ennyire nincs ötlet?), akkor mi lesz a First Class gárdájával?

  2. Egy post apok X-men óriás robotokkal? Á, kizárt, hogy egy ilyen geek álomfilm megvalósuljon. Pedig, de jó is lenne.

  3. Tehát akkor ebben az új X-Men filmben benne lesz a Fantasztikus Négyes ugyebár :P

  4. F&F 6-nagyon várom, jó hír az új szereplő is, kemény srác. Rachel Nickhols-nak külön örülök, nagy kedvencem, de a prímet az EX2 viszi :D

  5. Old Boytol elore felek.

    Pg-13, agyon cgizet, mondanivaloval teletoltott, polkorrekt amerikai s**rt latok remalmaimban.. :'(

  6. Gabe a gárda marad, úgy alternatív, hogy comicban SPOILER egy alternatív jövőbeli Kitty Pryde személyiségét, asztrál testét visszaküldik a fiatalabb jelenbeli testébe, hogy megtudjanak egy eseményt akadályozni ami miatt az emberiség megépíti a Sentinel robotokat (X3 elején szereplők a gyakorló teremben) akiknek programjuk minden mutáns kinyírása, semlegesítése, csak hát az emberek beszop*ák, mert a robotok arra jutnak, hogy a végső mutáns probléma megoldása, ha az embereknek is kampec, hisz az ember mutációja a mutánsok. Gondolom a mostani szereplőgárdával oldják meg ezt a sztorit.
    SPOILER OFF

    ha igaz én már alig várom, hogy az ősz Hugh Jackman posztapok lerombolt városokban nyírja a Sentineleket :-)
    + tökéletes lehetőség, hogy rebootolják az újrarebootolt X-szériát az X-men 3 után, hisz alternatív idővonal lesz, mint pl. Star Trek 2009-nél.

    Amúgy tényleg egy geek álom lenne, ha ez lenne filmen, az egyik legjobb X-men comic-sztori, a borítója annyira “híres”, hogy több más comic is lemásolta. Remélem lesz Nimród is.

  7. Independence Day full CGI shit lesz szerintem. Az első milyen jó volt már.. modellek minden mennyiségben, igazi oldschool filmkészítés.

    Rush Hournak van még létjogosultsága? Jackie Chan a császár, de most már valahogy nem az igazi, főleg, hogy sokszor már dublőrt használ. (Pedig marhára bírtam/bírom a filmjeit, nem kéne aláznia magát)

    Ez a Földrengés ez újraforgatás, vagy újragondolás lesz? Mert a 70-es években ugye tombolt a katasztrófafilm őrület, mondhatni a katasztrófafilm évtizede volt és akkor már volt egy Földrengés. Természetesen George Kennedy játszott benne, mint általában katasztrófafilmekben, meg Charlton Heston. Emlékszem mekkora volt benne Walter Matthau. Na ilyen cast-ot tudnak-e virítani az a kérdés, mert a CGI f@s biztos meglesz, meg a 3D parasztvakítás.

  8. A poszt láttán máris a Hell Boy után fürkészett a szemem a vastag betűk közt.. jó, hogy újra lehet reménykedni.:)

  9. Llew: Nekem nem rémlik, hogy a F4 benne lett volna a Days of Future Past-ban. Viszont marha jó lenne, ha ez igaz lenne.

  10. Nem olvastam a képregényt, csak az átdolgozott rajzfilmes verziók miatt ismerem, de nem is látom, hogy írtam volna bármit a F4-ről. Gábor volt, de hogy ő honnan szedte azt sem értem. Bár szerintem nem is komolyan írta.

  11. az emlékmásos poén tetszik :) imádom az ilyeneket, remélem elsütnek majd még pár hasonlót :)

    egy alternatív jövőben lévő darálós x-men tényleg jöhetne nagyon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.