Incoming choppa

Szerintetek hogy oldja meg az Expendables 2 csapat?

human
írta
2012. 08. 08. 21:19
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Incoming choppa” bejegyzéshez

  1. CGI-t alacsony felbontás/monitor miatt nem bántom, csak annyit akartam mondani, hogy John McClane did it first és mindjárt kocsival, szóval…

  2. Swarzi egy “get to the choppa” kiáltással feldobja Jet Leet a gépre, aki lepofozza a pilótákat így megszerzik a helikoptert.

  3. Elsőre azt mondtam volna,hogy egy golyóval… aztán mivel Stallone benne van, íjjal :D

    Malachi – McClane kispályás volt Travoltához képest, aki föld alatti atomrobbanással szedett le egy helit a Broken Arrow-ban. :D (Persze McClane a király)

    Ha már Stallone. Igazából sok helyen bele lehet kötni a RamboIII-ba, de én azóta sem láttam annyira erős végső akciót (meg úgy általában az egész filmre igaz a kiváló pirotechnika és kaszkadőrmunka lovakkal és helikopterekkel). Nagyon durva, ahogy lovasok, járművek, helikopter és a pirotechnika együttműködik, aki próbált akár 3 lovat is egy irányba vinni tudja, hogy mekkora munka lehetett a robbanások mellett közel 100 lovat irányítani, helikopterrel pirotechnika mellett alacsonyan repülve, járművek és lovasok között stb.. nálam etalon. Semmi CGI shit, kökemény izzadtság és kaszkadőrmunka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.