Stallone vs. Van Damme

Érkezett még egy részlet az Expendables 2-ből, kicsit erősíteni a film mozijelenlétét odakinn. Itthon meg még aktuálisabb is, hiszen egyelőre várjuk a premiert.

Hol a spárga?

11 hozzászólás a “Stallone vs. Van Damme” bejegyzéshez

  1. Na ki is nyomták a végső akció felét hivatalosan a netre.. :( , hogy ez miért jó? Inkább történetet kell írni, nem random akciókkal menteni a menthetetlent.

  2. kameraman
    “menthetetlen”? Miért, már láttad?
    Eddig 7.7-en áll az IMDB-n, tehát sokak szerint jobb az első résznél. EZ azért nem egészen a “menthetetlen” kategória…

  3. jó, de ő már fél évvel előre minden filmről tudja, hogy az rossz vagy rosszabb lesz-e.

  4. Ugyan serra elso resz kb 130 akarhanyezernel jar, masodik mennyi a tizede? Vagy mi ha IMDB azt mondja jo akkor mar jo? A 4 pont alatti filmek igazi szarok, kb ennyiben hiteles szamomra IMDB, a tobbi megiteles kerdese.
    Sajnos kameramannak igaza van, a film mindenkepp nezos, a nagyoregek miatt, de amugy sajnos eleg gyenge sztorit raktak ala.

  5. Az első részben a tetoválószalonos jelenetben szerepelt csak Mickey Rourke, szóval fel lehet ezeket fogni cameóként. :)

  6. “Inkább történetet kell írni, nem random akciókkal menteni a menthetetlent.”

    Alapesetben én is inkább azt szeretem, amikor egy filmnek érdekes, és eredeti története van. Sokkal fontosabb, mint telepakolni a filmeket látványos, de fölösleges üldözésekkel vagy verekedésekkel.

    De már az első Expendables megjelenése előtt teljesen egyértelművé tették, hogy milyen filmet fognak készíteni. Sok híres arc, sok akció, sok verekedés, nulla sztori. Pont mint a régi akciófilmek legtöbbjében, mivel szándékosan azok mintájára csinálták. A második filmre is ezt ígérték, és az előzetesek alapján ezt is fogjuk kapni. Szóval nem értem, hogy miért lenne menthetetlen a film, mikor az van benne, mint amit ígértek.

  7. Elnézést, de Stallone melyik akciófilmjének sztoriját nem lehet egyetlen mondatban összefoglalni?
    Kezd kicsit nevetséges lenni az Oscar díjas történetmesélés számonkérése…

  8. Akárki akármit mond, az első rész is hatalmas film!! És nem a Shakespeare-i magasságokba szökellő történet miatt, hanem a szereplő akció ikonok minden megmozdulása miatt. Aki ezt nem tudja értékelni annak nem fog tetszeni de az kérem ne is fikázza le!

  9. De szépen mondtad HerrTopi :D Íííííííííííígy van!!!!!!! Ki a fakkot érdekel h mennyire szar a story, ha ilyen figurák mozognak benne… eszméletlen!! Szerintetek Stallone meg a többiek nincsenek vele tisztában h az egészben a nagy fogás, meg ami a legtöbb embert érdekli, az az hogy ők sokan, nagy öregek, sokak kedvencei együtt, egy filmben csinálnak akármit is, úgy hogy egymáshoz közük van…. nekem ez mindennél többet ér!!! Már nagyon várom, és az is biztos h mint film, sem szar annyira. Szóval, év filmje természetesen :D

  10. A filmet már volt szerencsém látni és pontosan azt kaptam tőle amit vártam, akció akció hátán mint annak idején és még e mellé ha ez nem lenne elég olyan szöveget adtak a szájukba, hogy dőlt a mozi a nevetéstől (remélhetőleg a szinkron miatt ez nem fog elveszni a ti érdeketekben). Szóval egy igazi nyári blockbuster ami felidézi azokat a régi szép időket amikor még nem voltak ilyen öregek (és mi sem)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.