Runaway

A 300 folytatás címe 300: Rise of an Empire lesz.

A Pacific Rim 3D konvertálásra kerül. Akinek van esze az 2D-ben fogja nézni.

Egy pletyka szerint a Karib tenger 5 főleg Puerto Ricoban forogna. A Disney cáfolta a hírt, hiszen a forgatási helyszínek kiszivárgása hatalmas érvágás.

Alakul a Lars von Trier-féle Nymphomaniac. Ezúttal Christian Slater castingja a hír, de az eddigi csapat se semmi: Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Jamie Bell, Connie Nielsen. Egy nő költői és erotikus életéről szól 0-50 között, olyanéról aki nimfomániásnak tartja magát. A történet két filmre lesz szedve, és mindkettőből készül R és NC-17 (ez a legmagasabb) besorolású. Kit fog érdekelni az R?

Az alábbi kép az új Jack Ryanből van, amiben a rajta látható Kenneth Branagh épp valami nagyon gonosz telefonhívást ejt meg, hiszen rosszfiú.

Genndy Tartakovsky a Samurai Jack filmről. Egy IGN interjúban azt mondta, hogy igyekszik összehozni Jackről egy egészestést. Persze az egyik Sony fejes “Yeah. Maybe” válasszal jön arra, hogy 2D filmet csinálni manapság.

Godzilla 2014 május 16-én érkezik a mozikba majd. Gareth Edwards (Monsters) rendezi David Callaham , David S. Goyer és Max Borenstein forgatókönyvéből.

6 hozzászólás a “Runaway” bejegyzéshez

  1. 300 folytatás? nem előzmény film készül? vagy ez egy másik film?

    A Samurai Jack film jól hangzik, gondolom direct-to-dvd lesz (ha lesz)

  2. hát elvileg az artemisiumi csata lesz a középpontban, ami szinte egy időben játszódik a 300-zal. Elvileg az előzmény képregényt, a Xerxest dolgozták volna fel, de ez idővel átalakult rendesen.

  3. “A Pacific Rim 3D konvertálásra kerül. Akinek van esze az 2D-ben fogja nézni.” 3d-és kamerával forgatták, szóval mit konvertálnak rajta?

  4. 300, Karib Tenger 5, Jack Ryan, Pacific Rim, Godzilla

    bakker milyen jó filmek jönnek már ? :)))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.