Blockbuster watch: Iron Gatsby

Az a helyzet, hogy az Iron Man 3 tovább tarolt a második hétvégéjén is. 58%-ot esett, de azért 72.5 milliót hozzátett az amerikai bevételéhez (első hétvége itt). Nemzetközileg pedig már 664 milliónál járt, ebbe ti is fizettetek, így összesen 949 milliónál jár a film. Avagy az 1 milliárd könnyedén meglesz, mi a vége, 1,3?

Ami még érdekes lehet, hogy a The Great Gatsby 50 millióval kezdett Amerikában. A film elkészítése 105-be került, azt könnyedén meglépi majd, főleg ha végre nemzetközi vizeken is elkezdik vetíteni. Baz Luhrmann most megcsinálta, eddigi legsikeresebb filmjei a Romeo + Juliet és a Moulin Rouge is 80 millió körül hozott a teljes vetítési ideje alatt Amerikában, méghozzá ezek már az inflációval növelt számok.

7 hozzászólás a “Blockbuster watch: Iron Gatsby” bejegyzéshez

  1. Hmm. Akkor most kaki az IM3 vagy nem? Meg kéne nézni, de már olyan sokszor jöttem ki a moziból úgy, hogy nem érte meg a jegy ára, hogy már nincs kedvem olyan filmeket nézni amit lehúznak sokan/nagyon.

  2. ott a kritika és több mint 100 komment, szerintem olvasd el a felét ahelyett h random itt kérdezed újabb flamet generálva.

  3. Ennek ellenére “megharagudtak” ránk magyarokra, és a cinema city oldalán továbbra is olvashatóak a figyelmeztetések a filmmel kapcsolatos “fokozott” bizontsági intézkedésekről.

    Van akinek semennyi pénz nem elég.

    Én csak azt sajnálom, hogy imaxban néztem meg.

  4. Gatsby nagy kérdés, hogy mennyire esik majd a második hétre (elég vegyes a fogadtatása), illetve, hogy Európában mennyire mozgatja meg az embereket. A kritikusokat (és nézőket) eléggé megosztotta itt, azt gondolom, hogy marha jókat lehet majd beszélgetni róla, hogy milyen formában változtatott a regény struktúráján, hangulatán. Kétszer néztem már meg, de nagyon nehéz róla véleményt alkotni, és azt kell mondjam, Európában, vagy nálunk inkább rétegfilmként fog funkcionálni, legalábbis a mondanivaló még ittkint sem jön át, inkább harsány, túlCGI-ozott mozi, ami persze be tud rántani, van egyfajta lendülete, de sok helyen érzi az ember, hogy sok. Elveszik a regény világa… Na száz szónak is.. kíváncsi vagyok az európai bevételekre, és a második hétre. Nem rossz mozi, de nagyon bele lehet kötni sok helyen.

  5. human
    mekkora katasztrófa is a kommentem, nem is értem miért nem törölted egyből :D talán én tehetek róla, hogy megosztotta az embereket és 100ból 50 az ellenkezőjét állítja a másiknak?

  6. a vita önismétlése a baj. Itt megkérdezed, válaszolnak ketten, arra négyen, és felsorolódik minden ami már megtörtént a másik posztnál. Plusz ez a poszt eltűnik a süllyesztőben pár nap múlva, az Iron Man 3 pedig még linkelgetve lesz amikor szóba kerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.